Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Biri karşı tarafa bunu söylemenin yolunu bulmuştu. Aradım aradım bulamadım. Neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 En rahati priest iseniz MC yapip /me komutla konusmaniz uzun uzuna muhabbet edebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu arada Horde tarafi icin AB AB yazarsaniz Haha olarak cikiyor alliance larda arkadaslarimin bildigi bikac sey dhaa vardi ogrenirsem iletirim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=80541 said: Hergonan, 05 Ağustos 2005 14:59 tarihinde demiş ki: "lol" diyince alliance "kek" görüyor. Alliance "Hor" diyince horde "lol" olarak görüyor. Örnek bi cümle: "ss---ee oo---d a p" (---=üç boşluk, ss=me, ee=lo, oo=ve, d=y, a=o, p=u) yazınca böyle görüyorlar: "me | lo ve | y o u" (üç boşluk arka arkaya olmuyor, o yüzden | yaptım onun yerine.) Edit: "I" kelimesini çıkaracak bi harf bulamadık arkadaşla :-P, "me" ile idare ediyoruz hehe [signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar