Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyenin harfleri siliniyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok uyduruk kalitesiz klavyelerde oluyordu bu:) mesela casperin klavyesimiydi neydi. hep yokolurdu harfler. aslında bütün harfleri silmek istiyorum ben güzel durur[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 24 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
ben bi kafede klavye görmüştüm w a s d harfleri silinmişti ehue

Çok oyun oynamaktan :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
İnce uçtu "permanent ink" kalem alıyoruz.. Harfleri dikkatlice yazıyoruz... Ev yapımı tuşlarımız hazır. Beyazı da var ki.. Kaliteli bir şey alırsan kalemi uzun süre çıkmaz zati.. Ancak yazıları yazmadan önce klavyenin tuşlarının üstünü temizle, yağ, kir falan kalmasın üzerlerinde

[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 24 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
said:
Eternalus, 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
ne b*k yemeye aldım ki siyah klavye :D

almadınki eşantiyon geldi.

beyaz klavye de koymuştu önüme bilgisyarcı abi, karizmasına güvendim siyahı aldım. ama anladım ki karizma nuri alçoda da var :-P
Mesaj tarihi:
ya bi süre sora plastik aşınıyor zaten boyanın tutunucak yeri aşınınca plastik ile beraber geliyor. Elin asidi nası gitar tellerini bozuyorsa bazı boyalarıda bozuyor:) Mesela filtreli lenslere ellenmez çünkü elindeki asit gibi yağ filtreleri pul pul kaldırır. Ondan gözlüğü asla öküzlere vermeyin bozuluyor cam mam:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • 14 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

On 25.08.2005 at 01:08, Chemical dedi ki:

ya bi süre sora plastik aşınıyor zaten boyanın tutunucak yeri aşınınca plastik ile beraber geliyor. Elin asidi nası gitar tellerini bozuyorsa bazı boyalarıda bozuyor:) Mesela filtreli lenslere ellenmez çünkü elindeki asit gibi yağ filtreleri pul pul kaldırır. Ondan gözlüğü asla öküzlere vermeyin bozuluyor cam mam:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

abi o zaman elimize bir şey taksak olurmu

• Yeni Oluştur...