Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 var mıdır çözümü? naapsak? eskiden sakızlardan dövmeler çıkardı onların harfli versiyonu fln var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 küçük bi kaıta yaz harfi düğmeye yapıştır tek çözüm bu.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok uyduruk kalitesiz klavyelerde oluyordu bu:) mesela casperin klavyesimiydi neydi. hep yokolurdu harfler. aslında bütün harfleri silmek istiyorum ben güzel durur[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 benim zaten dandik yeni aldıım kasanın yanında eşantiyon :D eski klavyem iyiydi ama çay döküldü bi tuşa basıyorum 4 harf birden çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben bi kafede klavye görmüştüm w a s d harfleri silinmişti ehue[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kafelerde standart o tuşlar siniktir zati. acep eski klavyenin tuşları bu klavyeye olur mu? nerdeydi eski klavye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 harflerin yerini biliyosan sorun yok..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Fistan, 24 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: ben bi kafede klavye görmüştüm w a s d harfleri silinmişti ehue Çok oyun oynamaktan :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eski klavyenin tuşları olmuyo, neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 güzel bir asesat kalemi al. üzerlerine yaz. sonra da tuşların üzerine şeffaf koli bandı yapıştır. konuyu okurken ürettim çözümü. çok süper geldi birden nedense :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmmm, iyi fikir valla edit: ama benim klavye siyah :D [Bu mesaj Eternalus tarafından 24 Ağustos 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İnce uçtu "permanent ink" kalem alıyoruz.. Harfleri dikkatlice yazıyoruz... Ev yapımı tuşlarımız hazır. Beyazı da var ki.. Kaliteli bir şey alırsan kalemi uzun süre çıkmaz zati.. Ancak yazıları yazmadan önce klavyenin tuşlarının üstünü temizle, yağ, kir falan kalmasın üzerlerinde [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne b*k yemeye aldım ki siyah klavye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet dasaaa'nında dediği gibi beyaz ve çeşitli renkleri var. ama benim tavsiyem ince uçlu değil kalın uçlu olanından al. daha güzel görünüyor harfler : ) olmadı bi ucu kalın bi ucu ince olanlar var : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hatta hayvan kastıralım seni... Harf şablonu al!! Onu tuşarın üzerine koyup yaz! harfler güzel olsun (çok zor tabi bu :-P)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yavaş gel dasaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Eternalus, 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki: ne b*k yemeye aldım ki siyah klavye :D almadınki eşantiyon geldi.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Eternalus, 24 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yavaş gel dasaaa :D Sola topla, gel geeel geeeel.. Hoooop!! Kamyon şöförü gibi hissettim kendimi birden.. DÜT! DÜT![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: dasaaa, 24 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Hatta hayvan kastıralım seni... Harf şablonu al!! Onu tuşarın üzerine koyup yaz! harfler güzel olsun (çok zor tabi bu :-P) yoo değil.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: ReD_DoG, 24 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: said: Eternalus, 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki: ne b*k yemeye aldım ki siyah klavye :D almadınki eşantiyon geldi. beyaz klavye de koymuştu önüme bilgisyarcı abi, karizmasına güvendim siyahı aldım. ama anladım ki karizma nuri alçoda da var :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bi süre sora plastik aşınıyor zaten boyanın tutunucak yeri aşınınca plastik ile beraber geliyor. Elin asidi nası gitar tellerini bozuyorsa bazı boyalarıda bozuyor:) Mesela filtreli lenslere ellenmez çünkü elindeki asit gibi yağ filtreleri pul pul kaldırır. Ondan gözlüğü asla öküzlere vermeyin bozuluyor cam mam:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ezberleyebilrsin yavaştan :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopicand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 On 25.08.2005 at 01:08, Chemical dedi ki: ya bi süre sora plastik aşınıyor zaten boyanın tutunucak yeri aşınınca plastik ile beraber geliyor. Elin asidi nası gitar tellerini bozuyorsa bazı boyalarıda bozuyor:) Mesela filtreli lenslere ellenmez çünkü elindeki asit gibi yağ filtreleri pul pul kaldırır. Ondan gözlüğü asla öküzlere vermeyin bozuluyor cam mam:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. abi o zaman elimize bir şey taksak olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopicand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 bence olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 forgiver accountu kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar