Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hayattanm bıkan arkadaşlarım burada çoğaldı. bu bni üzüyor ve düşündürüyor ben psikolog sayılmam ama size yine de bi şşey önerebilirim. benim önerim şu: yargılamayın. bildiğiniz hiçbir şeyi yargılamayın. yargının içine kıyaslamak, tanımaya, çalışmak, sınıflandırmak, genellemek vb. giriyor bunu yapmazsanız bir nebze daha mutlu olabileceksiniz. unutmayın insanlar içgüdülerine aykırı hareket edemez. yani herkes mutlu olmaya çablamakta. bunun için yargılamayın kimseyi. yardımcı olduysam ne mutlu bana...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Boşverin ya ölüp gidicez yaşamanıza bakın =)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çokta düşünmeyin akla fikre zarar[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çözüm o degil bence. çözüm zaman :( piskologa götürdüler zaten 600 milyon patladı 1 seans ya kafayi yicem intahara meyilim dahada arttı. nedir lan bu soygunculuk! oha ya! sdaads[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O nasıl psikolog ? 11 yıldır psikoloğa gidiyorum hiç o kadar pahalısını görmedim ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1 saat 600?!?! çokmuş o da biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Ferrero, 25 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: çözüm o degil bence. çözüm zaman :( piskologa götürdüler zaten 600 milyon patladı 1 seans ya kafayi yicem intahara meyilim dahada arttı. nedir lan bu soygunculuk! oha ya! sdaads oha lan boyle psikologa gıdersen intahar etmıyecegım varsa bıle ıntahar ettırır adamı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar