tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aşağıdaki yazı havhav.com'dan alıntıdır, o'nun anısına bölümünden, yazı beni etkiledi ve sorumsuzluga sinirlendim. dikkatli olmak gerekiyor.Adı: SemoşŞehir: Bursa Irkı: Terrier-Kaniş kırmasıYaşamı: 5 Haziran 1992 - 7 Temmuz 2005Rengi: Beyaz, kahve benekliCinsiyeti: Erkek said: Canım bir tanem köpeğim, Bugün ailemizi bırakıp gideli tam 5 gün oldu. Göbişini sevemeden, burnuşunu öpemeden geçen upuzun 5 gün! Bize 14 senedir karşılıksız sevgiyi, hayatın neşeli yanlarını görmeyi, programlı yaşamayı, sorumluluk almayı öğrettin. Perşembe akşamı, birden o tasmasız, ağızlıksız doberman saldırdı sana. 7 kiloluk minicik bedenin 80 kiloluk saldırganın ağzında delik deşik oldu. Kurtaramadım köpeğim seni. Benim kemiğim kalındır dedim, ellerimi soktum ağzına, bırakmadı seni... Sahibinin hiç müdahale etmediği, olayı izlediği, artık tüm insanlar evlerinden dışarı çıkınca tek eliyle dokunduğu bu köpek meğerse senden önce ne köpekler öldürmüş, kocaman keçileri bile boğmuş. Küçücük köpeğim, sen sağ kalır mıydın? Hala inanamıyorum gittiğine, sanki geleceksin sarılacağız birbirimize gibi geliyor. Sanki bir yere gizlenmişsin de, hani yapardın ya, çıkıp zıplaya zıplaya gelecekmişsin gibi geliyor. Hala kokunu duyuyorum evde, patilerinin yürürken çıkardığı sesi duyuyorum. Alışamadım yokluğuna. Dobermanın sahibi bana not yollamış, senin aynından alacakmış. Senin gibi bir tane daha var mı? 14 senelik dostumun hatıralarını, sevgisini nasıl alır? Özür bile dilemedi köpeğim senden... Sensiz nasıl geçecek hayat bilmiyorum köpeğim, bahçemizde uyuyorsun şimdi. Üstüne çiçekler diktim, Semoşum diye suluyorum onları. Hep düşünüyorum seni, sevdiğin yemyeşil çimenlerde koşarken, çorabımın tekini alıp kaçarken, dört patin havada uyurken, arkadaşlarınla oynarken... Mekanın cennet olsun canım benim. Biliyorum tekrar görüşeceğiz seninle bir gün, sen karşılayacaksın beni o bilinmeyen yere geldiğimde. Yine oynayacağız beraber, hem hiç yaşlanmadan, yorulmadan artık! Seni çok seviyorum biricik köpeğim! Huzur içinde yat! Ceren Musaağaoğlu /14.07.2005 [signature][hline]34'life.fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 baştan sona kadar okudum, gerçekten fazlası ile etkileyici bir yazı. doberman,pitbull vb. tarzdaki köpeklerin tasmasız ve ağızlık takmadan dolaşmalarının yasak olması gerekiyor. o mesajı yazan kızın yerine koyduğumda kendimi gerçekten çok kötü oldum. doberman sahibinin başka bir köpek alma teklifinde bulunması ise tam bir ayılık.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Okurken hüzünlendim,ancak o doberman sahibide köpegi gibi bişeymiş nedemek bi tane daha köpek alıcam ya!?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim köpeğimede 16 temmuzda parkda gezdirirken tasmalı olan bir kurt köpeği saldırdı ve hiç birşey yapamadan köpeğimin ölüşü seyrettim köpeğimin cinsi chihuahua dı köpeğin sahibide çıkmadı ortaya her parka gittiğimde umut edip o köpeği evinin içinde olduğunu görmektir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: orc_lord, 06 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: baştan sona kadar okudum, gerçekten fazlası ile etkileyici bir yazı. doberman,pitbull vb. tarzdaki köpeklerin tasmasız ve ağızlık takmadan dolaşmalarının yasak olması gerekiyor. Ben kuzu gibi akbaşımı bile ağızlıksız gezdirmem, gezdirilmesine de sıcak bakmam. Köpeğe güvenmek güvenmemek değil sorun; insanlara saygı bu. Korkanı var seveni var, hayvan ağızlıksızken saldırmaya hiç niyeti olmasa bile korkutabilir bilmeyen anlamayan insanları. Hikayedeki dobermanın sahibi de bana denk gelseydi bir şekilde, muhtemelen hastanelik edene kadar sopalar üstüne de dava ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 off böyle çok sevdigim 13 yılı geçirdigim bir köpegim olucak, ve başkasının köpegi saldırıcak adamda köpegi çekmicek izlicek! köpeginide kendisinide hastanelik ederim herhal yan yana 6 ay yatarlar kırılmadık kemikleri kalmaz yazık ki sahibi kız bişi yapamamış hali ile ve oldukça duygusal bir yazı, etkilenmemek elde değil.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yazık olmuş ya.Kopegi olduren hayvan sahibi ise daha bi hayvan cezasını bulur umarım bigün.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Resmen hayvanlik bu ya bana olsa öldürürüm herhalde kopegide sahibinide. Bide yenisini aliyim demis hayvan tovbe ya.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çok kötü ya. o kadar senelik dostun 1 adamın ihmalkarlığı yüzünden gözünün önünde parçalanıyo. ağlayasım geldi.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugune kadar antalya da 1 tane agızlıklı kopek gordum ki antalya dogumluyum.. ben yolumu deiştirmekten bıktım artık cunku her seferinde bu hayvanlara sahiplerinin gercekten sahip olamadıklarını goruyorum,korkuyorum bunu bi caresi olmalı gercekten.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o köpeğide sahibinide ağlatırdım orda. köpeğin cıkardığı ağlama seslerini sahibide çıkartırdı. yazık.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 soyadı dikkatimi çekti sadece... Muusaaağaoğlu diye okunuyo ne işkencedir acaba ya :D[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 KahnX seni baska bolume alalım.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya çok üzücü bişey ya! başıma gelse saanırım acımadan gider öteki köpeği üöldürürdüm.sahibinide hem benim hen kendi köpeğinin ölümüne sebebiyet verdi diye temiz bi döverdim kimsede alimden alamazdı bide küfür eder gibi aynısını alayım demiş yüzsüz!![signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hakkaten üzücü ve trijikom,ik bi olay yenisini alıyım sana ozaman sende kendi köpegini ver ona kafasına bi sıksın o da sana alır yenisine Yakında insanlar pardon ya elini kestim alırım sana bi protez kol merak etme üzülme falan derlerse sasırmamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Çok güzel bir yazı :( Hayvan sevgisi bu gerçekten üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dyna'ya katılıyorum .. benımde 14 senelik köpeğim olucak böle ve 1 domberbman 5dk'da onu öldürcek orda ben o adamı öldürrüm her türlü heralde .. yada her türlü yara veririm köpeğide onada ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 off off. doğrardım heralde 2sinide[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Nefr çok haklı herkes böyle duyarlı olsa keşke. Bizim burada da bir köpek vardı cinsini bilmiyorum. köpek her ün saldırmaya çalışırdı ama bağlıydı. Akşamlarıda sahibi bırakırdı gece 9,10 a kadar köpek dolaşırdı. 3-5 kişiyi kovaladı filan olaylar olmuş köpeği göndermişler. böyle bir olay bana olsa önce köpeği sahibinin önünde öldürürüm, sahibininde ayağına sıkarım. pişkin sorumsuz insan. büyük ihtimalle akli dengesi yerinde değildir o adamın.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gözümden yaş düştü ya..çok kötü oldum.. :([signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 üzüldüm ;[ eğer böyle durumlarla karşılasmak istemiyorsanız yanınızda uzun ucu sivri [bu tanıma uyan en iyi alet şiş dir] bir gereç bulundurmak ve böyle bir olayla karşı karşıya kalındıgında gereçi saldıran köpeğin dalağına nişan alaraktan saplayabilirseniz ne mutlu size hatta böyle bi olaydan sonra belkide sahibininde dalağına saplıyabilirsiniz....[insanlarda dalak zedelenmesi ölüme sebebiyettir dikkatli olunuz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çok üzüldüm,duygulu yazmış.yazık :([signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Werb, 15 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki: ...saldıran köpeğin dalağına nişan alaraktan saplayabilirseniz ... İyi de yanlış hedef işte. O dobermancığın bir suçu yok ki olayda, tamam agresifmiş terbiyesizmiş ama büyük oranda yetiştirilme tarzına, eğitimine bağlı bu; sahibine yani. Diyorum ya benim oğlan saldırması gereken durumlarda gözünü kırpmaz ama normalde kuzu gibidir. Yine de ben ağızlıksız serbest gezdirmem herifi; tahrik olabilir, yanlış anlayabilir, hiçbiri olmasa sadece görüntüsüyle korkutabilir çünkü. Şişin saplanması gereken yer o hayvanı yetiştiren, büyüten, eğitimini veren, büyük ihtimalle agresif olmaya ve sağa sola saldırmaya teşvik eden öküzün veya onun anasının dalağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Nefr'e hak veriyorum. Bir çok bir sürü sıfata layık insan o köpekleri sırf millete artislik taslamak için, vahşi ve saldırgan yetiştiriyor. Yani yatkınlığı olan bir hayvandır belki ama onu yetiştirmesini bilen biri gayetde zararsız bir hayvan haline getirebilir. Ve de öyle bir köpek besliyorsa gerekli önlemleri de alması gerekir. Öyle bir durumda önce sahibi incelemek ve sorgulamak gerekir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yazık be abi... Dile kolay kaç sene seninle birlikte yaşasın sonra böyle bir patavatsızlığa kurban ver... "Aynısından alırım" dememiş mi bi de...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar