elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Önce muhabbeti açıyoruz Ardından koyulaştırıyoruz Daha sonra da teklifimizi yapıyoruz Daha sonra eve gelen arkadaşı ağırlama tutorial da olabilir tabii, olmaya da bilir. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Charlie Mops sen misin msnimdeki ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu charlie'nin kız arkadaşıyla ilgili sözleri bi yerden araklama sanki?:DHatta ipucu veriyim adı ''M'' ile başlıyor.Ama uymuş...:P[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 elvyn msn konuşmalarının resimlerine sahip tutoriallerinden tiskindim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sanki yapmacık olmuş bu konuşma. Buldum! Photoshop bu:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Mandoo, 23 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki: elvyn msn konuşmalarının resimlerine sahip tutoriallerinden tiskindim.. arkandayım....[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Arkadaşlar, demek ki bu tutorial'lardaki serzenişi, haykırışı, silkin de kendine gel tepkisini göremiyoruz. Bu tutoriallar bozulma yönünde tandans gönderen insanlığa bir çağrı, bir yapma etme zırtapoz mesajı niteliğindedir. Bu mesajları anlamadığınızla kalmayıp bir de "ehue yerlerini öğrendik 8de ordayız" "senden tiskindieeem" gibisinden cümle yapılarını kurabilmek gibi tramvatik mesajlara imza atıyorsunuz. Halbuki burada "vay arkadaş tepkiye gel, protest bakış açısına gel" gibisinden cümleler sarfetmeniz gerekmektir. Velhasıl, ben bunları göremiyorum sevgili cin paticik üyelerinde. Mesela Kartan arkadaşımız gizemli mesajın bir parçasını çözmüş. Çözmek için de üşenmemek, üşeniyorsak bile kişisel bölümünün en azından ilk üç beş sayfasına göz gezdirmek yeterli olacaktır. Ha, "Çook cooolsun elvyn bir numarasın" veya "Sanatçı tepkisini göstermek için sanatı ustaca bir araç haline getirmiş, bravo elvyn" gibisinden yorumlar gelmeyecek mi, gelecek tabi. Gelsin, zaten ben de ciddi ciddi oturup kişiselin sosyolojik tahlilini yapmak için açmıyorum bu topicleri. İşte, eğlenelim, elvyne laf sokalım maksadıyla açıyorum. Ama olayı en şekilsel haliyle ele alıp "LA GODUUM MSN LOGLARINI GOYMASANA" gibisinden tepkiler gelince ben de böyle uzun uzun açıklamak zorunda kalıyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=137891 http://forum.paticik.com/view.php?id=137280 http://forum.paticik.com/view.php?id=137937 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar