Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Şansa falan girdim kaya walla albinon dayım yeni char bana yardım edin level falan atliim zaten etrafta kimse yok saaat farkından :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nick in ne?[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Hayırlı olsun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Aramıza hoş geldin. Eğer nickini söylersen elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ben de.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ehjhe wallla istedigim nickler hep kullanılıodu bende ordan bi nick buldum elenaor die :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 prydwen keepteyim ben orada bulabilrseniz beni bişiler ogretirseniz bide eehe[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Öne çıkan mesajlar