MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İşte böyle bi ülke haline gelmişiz. herkes kendi adaletini kendi kuruyo.. yazık be yazık.. biz bunları hakediyor muyuz?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: -DoruK-, 24 Ağustos 2005 03:51 tarihinde demiş ki: yok kardeş polis molis değil izmirde bunun yapılabileceği 2-3 yer var oralarda da yeterince ciğerim gözüm var polisle halledilemeyecek şeyler de halledilebilir. kemalpaşa diyebilirmiyiz bu yerlere :D.bizm arkadaş 2 . katta öss ye çalışırken önünde birden adam öldürmüşler jandarmayla fln çatışma çıkmışarkadaşda dersi bırakıp cips fln alıp izlemiş olayı bize anlattıkdan 1 gün sora gastede okudum anlattıklarını:D.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gece vaktı sırtında gıtar yerıne saglam bır katana olsaydı ve samuray modunda takıslaydın bı bok yıyemezdıler eheh sabıt tecrube her zaman solerım lsıedeyken gunduz bostancı sahılde abı saat kac , bıze kufur mu ettın modunda takılan tınercıelrın yanından kılıcla gectıgımde hıcbırının saatı sormaya gotu yememişti :) tınercıden kurtulmanın yolu tıner alıyımmı sana dıcen ohh rahat travestıler ole dııl ama en guzelı bulasmamak bulasırsanda ya gozdagı verıcen mımıklerınle ve korktugunu asla hıssettırmıycen yada parayı verıp ortamdan tuyuceksın kapkaccı dedıgın zaten erkege gelmez yankesıcı gelır onuda onlemenın yolu elın cuzdanında gezıcen gecen mınubuste klasık arka koltuk tuzagı kurmuşlar ayakta adam oldugu halde arka koltuk bomboş ve bır herıf var ve tam ortada duruyor muhakkak yanına oturucan adamın elın mahkum o durumdada adamın oldugu yondekı ceplerını elınle kapıycan az cok burda tanıyanlar bılır anormal paranoyak oldugum ıcın laylaylom gezmem o yuzden baya bı olayı kıl payı atlattım yanı ıstanbul denen bu dungeon da :P a survıvors guide to istanbul die bişi oluşturmak lazım ıstanbul hayatı ıcın ama bu defa kotu adamalrda butun stratejılerı okuyup karşı stratejıelr geliştirir o yuzden sakat kıtap yapmak eheh en guzel tavsıye gece 2 den sonra sokaga yaya oalrak cıkmamak olucaktır arabayla gezerkende kapıları kıtlıycen gecen bır tanıdıgın gozunun onunde ıstıklal ın arka taraflarında bır adamı arabadan ındırıp öldürmüşler bıde başka guzel tavsıye ıse yukardada bahsettıgım gıbı karşındakınden korkmamak ama kendını ondan guclu gostermıycen karşındakı sana saldırırsa buyuk rısk altına gırıcegını ve bunun ona bı sekılde patlıycagını anlasın yeter kurtlar tarafından koseye sıkıştırılan bır koyun ıle kurtlar tarafından koseye sıkıstırılan bır aslan yavrusu arasında cok fark vardır kurt aslan yavrusuna saldırsa bıle muhakkak yaralanıcaktır bu yuzden kurt saldırmamayı tercıh eder daıma[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bide en önemlisi cesaret alıp asla parmak kadar bıçakla saldıramamak lazım. Karşıdaki o bıçakları kullanmayı senden iyi bildiğinden 2 salak yüzünden gidiverirsin. En güzeli parayı verip köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek. Ama baktın adam harbiden öldürecek bıçağı çekti geliyor. Artık allah ne verdiyse bıçakmı var yada ısırırmısın, parmağını gözüne mi sokarsın kurtarmak için herşeyi yapmak gerekir. Tabi boş durmamakta lazım. Ben çok çok büyük ihtimalle adam toplardım. Yada 3-4 kişi araçla oradan son sürat geçerken herhangi bir şekilde gerekirse silah ile yada molotof atarak öcümü alırdım. Yada eve gelip patiye yazar kendime toplu bir tabanca alır birdaha böyle birşey olursa panikleyip hepsini vurur sora kaçmaya çalışırdım:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Ağustos 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Arkadaşlar ayrıca söyliyim bi american filmi değildir gasplar.. yani bıçak çektiği zaman dayılanmayın bu adam bişi yapamaz saplıyamaz diye.. Kaç kişi hastanelik oldu bu dayılık uğruna.. Adam düşünmüyo bile dilmlerdeki gibi, tak sineyesinde bakmışsın bi soğukluk karnında.. O yüzde hiç birşey sağlığınızdan canınızdan daha önemli dğeil.. Varsın olsun 10 milyar kaybedin..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçmiş olsun ya :( zaman çok kötü valla iyi gene sana zarar vermemişler, kızdırsaydın daha kötü sonuçlar doğabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hiç erkeklik taslamicaksın eğitimli komandoyu gebertti adamlar[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet.. taksimde ki dimi? geçende adamın parasını almışlar.. adam kovalamış yakalamış (daha yakalamış kavga falan yok) adamı direkt bıçaklayıp hastenelik etmiler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet taksim'de olan adam eğitimli komando yahu. siz tahmin edin artık. eğrisi doğrusuna gelmiştir tinercinin ama bi hamlede yığmış işte bıçakla. geçenlerde kadıköyde gece 3:30 4 gibi bardan eve yürüyodum da 3,5 attım ya. evim dediğim kadıköyde bile bu kadar huzursuzsam ne kadar önemli bi sorun oldunu anlarsınız.[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Geçen bi tur şirketine gittim, italya'nın güneyleri falan çok tehlikeliymiş, yankesicilik gasp hırsızlık falan çok oluyomuş siz ne dersiniz dedim? Adam dedi kaç yıldır yaşıyosun istanbul'da? Doğduğumdan beri dedim.. Hiç bişi olmaz sna orada dedi :D çok güldüm..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çok geçişmişler olsun.... Ya bırakın siz polisi hadi sokakları korumalarını geçtim daha bir hastaneyi adam akıllı koruyamıyorlar. Benim babam genel cerrah geçenlerde nöbetçiyken bir hasta gelmiş; ölüm riski fazla bir hasta ama işte sonuçta herşeyi yapmaları lazım onlarda uğraşmış ama tabii hasta malasef vefat etmiş. Bunu gören akrabaları doktorların üstlerine yürümüşler vay efendim nasıl siz öldürüsünüz bizim çocuğumuzu diye... Çocuğa müdahele eden doktorun burnunu kırmışlar (adam 60 yaşında beyin cerrahı ve bulduğu yere çok büyük iyilikler yapmış bir insan) babamda bir kaç sıyrık vardı neyseki ve tahmin edin o sırada polisler nerde? adamlar kaçmış işte böyle bir ülkede yaşıyorsunuz ondan bırakın sokakları adamlar devlet dairelerini hastaneleri korumaktan acizler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Anarşi dedik dinletemedik...Şimdi herkes diyor yok adam toplanırım yok kılıçla keserim..Bakın kimse polise güvenmiyor herkes kendini korumanın kendi adalet sisteminin yolunu buluyor..O zaman şöyle bir soru doğuyor kafada ...Polise veya devlete ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada kız değilsin umarım perish ?[signature][hline].hurby 8| Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 antalyadakiler iyi ya biraz biz gece yolda yüyürken arkadaşla "Gençler öğrenciye indirim yapılır" demişlerdi sadece.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :( irreversible filmi geldi bi anda aklıma. gemiş olsun. [Bu mesaj gcat tarafından 24 Ağustos 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gcat o film nasıldı abi belki bende izlemişimdir ismi tanıdık geldi...Bu arada Perish sanırım kız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 taksimde ara sokaklara pek girmeyin girdi isenizde önünüzde kavga eden olursa direk cebinizi kontrol edin travestiler fln laf atmaya başladıgında hiç umursamayın yavaşlamayın bi şekilde fıymasını bilin ama koşar adım degil sonra daha cok dikkat çekersiniz zaten kimse kimseyi korumuyo artık bissürü insna içinde size sataşsalar kimsenin gıkı çıkmıyor[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Geçm,i olsun üzüldüm.Dikkat et bundan sonra.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hamatula, 24 Ağustos 2005 09:56 tarihinde demiş ki: gcat o film nasıldı abi belki bende izlemişimdir ismi tanıdık geldi...Bu arada Perish sanırım kız.... senaryosu sondan başa doğru giden bi film. Filmin vediği mesajı tam anlayamadım(ya da şu an hatırlayamıyom) ama klasikleşmiş, sonu belli olan filmlerden sıkılıyosan, gidebilirsin. Monica bacımızda orda oynuyor..[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. [Bu mesaj gcat tarafından 24 Ağustos 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sonra da "bireysel silahlanmaya hayır" diyolar.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en iyisi ruhsatlı veya ruhsatsız silahını cebinde taşıycan,sıkıstırdıkları anda havaya tek el ateş edeceksin.polis gelse bile travestilerden şüphelenecektir ve sen zaten polis gelene kadar coktan yoluna gitmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 feneryolu alt gecidi su ozgurluk parkinin ordaki?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O bölgede benim kuzen gündüz vakti feci bir şekilde dövülüp gasp edilmişti..Hatta küçük bir bıçak yarası da almıştı..Onlar travesti değildi gerçi ...sonunda polise gidip onları yakalatmıştı ama ...biraz uzun süren bir dava olmuştu..Bu arada tamam o filmi izledim..güzel filmdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: damdaki_kedi, 24 Ağustos 2005 10:20 tarihinde demiş ki: en iyisi ruhsatlı veya ruhsatsız silahını cebinde taşıycan,sıkıstırdıkları anda havaya tek el ateş edeceksin.polis gelse bile travestilerden şüphelenecektir ve sen zaten polis gelene kadar coktan yoluna gitmiş olursun. cok kolaydı tabanca taşımak ve panık halında bunu ateşlemek o yuzden ruhsat herkese verılmıyor bazı ulkelerde sınır testı fılan yaptırman gerekıyor bı amerıkada ıstıyen ıstedıgı sılahı alabılıyor rahatca ruhsatsız sılah tasımak kotu bişey ruhsatı olsa bıle taşıma ruhsatını herkese vermıyorlar sadece bulundurma alabılıyorsun 40 dereden su getırerek kı bulundurmaruhsatıylada sadece evınde bulundurabılıyorsun yanı taşıma ruhsatın yoksa gene polıs yakalarsa gıdersın bok yoluna kaldıkı sılah taşıyabılmek ıcın bır ınsanın gercek anlamda olgun olması lazım cunkı en ufak bır sınır krızınde ınsan ne yaptıgını bılmeden sonuclarını dusunmeden sılahını kullanabılıyor kaldıkı egıtımlı olmıyan bır adamın elınden sılah almak cocugun elınden oyuncagını almaya benzer[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dediğim gibi o an ayıya dayı diyip sora yapıcaksın ne yapıcaksan. en güzeli bu bence.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar