Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yorumlar öldürdü beni. Immortal cidden her resimde ayrı kral. edik: Darth vader'in maskesiz haline benziyor hehe. Bu da ayrı bomba zaten, daha önce açılmıştı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion[Bu mesaj Mirage tarafından 22 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ilki: How Mike Got It Down To Just 10 We Will Never Know bir yıl sonra ikincisi: How Mike Got It Down To Just 10 (Again) We Will Never Know valla haklılar ne diyim:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hauhuahaaah.. şu yoruma bittim.. "These guys cant be older than 15. Only one of them has sufficiently long hair and unfortunately for him, he looks like a fucking rodeo clown. Listen kids, to do this right you've got to cut back on the white and add more black; black lips only make you look like a faggoth." "bu çocuklar 15den büyük olamazlar..:D yalnızca birinin yeterli uzun saçları var ve malesef, boktan bir rodeo soytarısına benziyor :D dinleyin çocuklar şu beyazı kesin ve daha falza siyah ekleyin...o siyah dudaklarla yalnızca ib.e'ye benziyorsunuz :D:D:D [signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün [Bu mesaj Anarsist tarafından 23 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehaha Cengiz Han modeli süper olmuş. :B[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Abi harika ya... Adam hakkaten iyi toplamış , Immortal'a karşı özel bi ilgisi de var ayrıca; "Aslında Immortal diye bi grup da kalmadı, sadece bu ikisi arada bir biraraya gelip resim çektiriyolar" :) Çok iyi yapmış valla...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 in flames nu-metal hardcore oldu diyenler bunları görür inşallah :P, yalnız ben son resme takıldım,ya ne güzel resim nesi var diyodum ki sonradan çaktım olayı heh :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 in flames lunar strain'den sonra bozdu abi the jester race falan full hardcore albüm ya sellout grup yeniliğe açık olun abisi biraz hehe[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yine efsane olmus, "demon burger" yorumu ve "Rock out with your cock out!" sloganina yarildim. 1. ye soyleyecek laf yok hakkaten, ayrica in flames t-shirtlu acilarin cocugu da super. pirate de harika, "Rob Darken, the black metal Mongolian warlord with fuck-me pirate boots!" lmao.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. [Bu mesaj thanatos tarafından 24 Ağustos 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kriz geldi ya...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 güzel resimlerde 5 bı acayıp[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahahahaha ormanda poz veren dayı bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 lol rofl ! yuh be. Yinede dani ye yakışıyor. dimmu daki baterist olan değilmi? Maniac ın elindeki ne kafası çözemedim?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya millet lütfen saygı gösterin herkesin bi tarzı var......psfhkkhahahahaHAHAHAHA bu da tarz mı be hahahaha tutamıom kendimi lan bu ne böyle be resimlere geeel hahaha...[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ROFL bu ne 1.nin tarzı en süperi huhhahahha!!![signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 orta çağa ışınlayacan bunları bırakıcan orda yaşasınlar. kessinler birbirlerini baltalarıyla, halbertleriyle. bunlar yuzunden her uzun saçlı siyah giyinen (hatta siyah giyinmeyende) zamanında satanist damgası yemişti. tabi bizde nasibimizi aldık. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 24 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Orta çağ??? Belki paralel bir evrende... Ancak bunların orta çağla falan alakası yok sanki.. Hani benim gördüğüm zırhlara falan benzemiyor giydikleri.. said: Dextra, 22 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki:acınacak derecede gülünçler Adam bitirmiş olayı.. Üzerine fazla bi şi söylemeye gerek yok.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ellerindekiler yani silahları, hareketleri vahşilikleri sahne davranışları ve şu anda aklıma gelmeyen daha bir çok şeyleri orta çağı anımsatıyor illa uzerlerinde zırh olması gerekmez[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 24 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İlk resimde koptum ahahahah :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben 3 gundur sonr esime kopuyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şeyi[şey yane şey anlamında kibar olmak amaçlı] gözüken adamamı :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 24 Ağustos 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Rock out with your cock out![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çok gülünçler yahu yeni yeni kendime geliyorum. [Bu mesaj _Mikael_ tarafından 24 Ağustos 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Up! Ahanda bu da diğerinin kardeşi :) Edit : Bunu da şurda buldum =P [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:18 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Larakenin albümdeki resmini görünce aklıma geldi bu, bi daha up. Gülmekten gözlerimden yaş geldi resmen. Off. İlk sayfadaki linklerin ikisi de ölmüş bu arada, yenileri şunlar : 1) http://www.ruthlessreviews.com/reviews.cfm/id/1054/page/top____most_ridiculous_black_metal_pics_of_all_time.html 2) http://www.ruthlessreviews.com/reviews.cfm/id/1055/page/the_other_top____most_ridiculous_black_metal_pics_of_all_time.html En sevdiklerimden Soldaki elemana dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 -Cleglaw-: zaman geçti değiştim. aslında hala komik bulmama karşın artık aşağılamıyorum. gayet hoş black metalci resimleride var. corpsepaint güzel bişey iyi yapıldığında mantıklı pozlar falan verildiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar