Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 10 En Sacma Black Metal resimleri 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilki:
How Mike Got It Down To Just 10 We Will Never Know

bir yıl sonra ikincisi:
How Mike Got It Down To Just 10 (Again)
We Will Never Know

valla haklılar ne diyim:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
hauhuahaaah..
şu yoruma bittim..

"These guys cant be older than 15. Only one of them has sufficiently long hair and unfortunately for him, he looks like a fucking rodeo clown. Listen kids, to do this right you've got to cut back on the white and add more black; black lips only make you look like a faggoth."

"bu çocuklar 15den büyük olamazlar..:D yalnızca birinin yeterli uzun saçları var ve malesef, boktan bir rodeo soytarısına benziyor :D dinleyin çocuklar şu beyazı kesin ve daha falza siyah ekleyin...o siyah dudaklarla yalnızca ib.e'ye benziyorsunuz :D:D:D

[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün

[Bu mesaj Anarsist tarafından 23 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi harika ya...

Adam hakkaten iyi toplamış , Immortal'a karşı özel bi ilgisi de var ayrıca; "Aslında Immortal diye bi grup da kalmadı, sadece bu ikisi arada bir biraraya gelip resim çektiriyolar" :) Çok iyi yapmış valla...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
in flames nu-metal hardcore oldu diyenler bunları görür inşallah :P, yalnız ben son resme takıldım,ya ne güzel resim nesi var diyodum ki sonradan çaktım olayı heh :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Mesaj tarihi:
yine efsane olmus, "demon burger" yorumu ve "Rock out with your cock out!" sloganina yarildim.

1. ye soyleyecek laf yok hakkaten, ayrica in flames t-shirtlu acilarin cocugu da super.

pirate de harika, "Rob Darken, the black metal Mongolian warlord with fuck-me pirate boots!"

lmao.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.

[Bu mesaj thanatos tarafından 24 Ağustos 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya millet lütfen saygı gösterin herkesin bi tarzı var......psfhkkhahahahaHAHAHAHA bu da tarz mı be hahahaha tutamıom kendimi lan bu ne böyle be resimlere geeel hahaha...[signature][hline]don't panic!
Mesaj tarihi:
orta çağa ışınlayacan bunları bırakıcan orda yaşasınlar. kessinler birbirlerini baltalarıyla, halbertleriyle. bunlar yuzunden her uzun saçlı siyah giyinen (hatta siyah giyinmeyende) zamanında satanist damgası yemişti.
tabi bizde nasibimizi aldık.
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 24 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Orta çağ??? Belki paralel bir evrende... Ancak bunların orta çağla falan alakası yok sanki.. Hani benim gördüğüm zırhlara falan benzemiyor giydikleri..

said:
Dextra, 22 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki:acınacak derecede gülünçler

Adam bitirmiş olayı.. Üzerine fazla bi şi söylemeye gerek yok.[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
ellerindekiler yani silahları, hareketleri vahşilikleri sahne davranışları ve şu anda aklıma gelmeyen daha bir çok şeyleri orta çağı anımsatıyor illa uzerlerinde zırh olması gerekmez[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 24 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk resimde koptum ahahahah :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
şeyi[şey yane şey anlamında kibar olmak amaçlı] gözüken adamamı :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 24 Ağustos 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 yıl sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Larakenin albümdeki resmini görünce aklıma geldi bu, bi daha up. Gülmekten gözlerimden yaş geldi resmen. Off. İlk sayfadaki linklerin ikisi de ölmüş bu arada, yenileri şunlar :

1) http://www.ruthlessreviews.com/reviews.cfm/id/1054/page/top____most_ridiculous_black_metal_pics_of_all_time.html

2) http://www.ruthlessreviews.com/reviews.cfm/id/1055/page/the_other_top____most_ridiculous_black_metal_pics_of_all_time.html

En sevdiklerimden

Soldaki elemana dikkat

Mesaj tarihi:
-Cleglaw-:
zaman geçti değiştim. aslında hala komik bulmama karşın artık aşağılamıyorum. gayet hoş black metalci resimleride var. corpsepaint güzel bişey iyi yapıldığında mantıklı pozlar falan verildiğinde.
  • Yeni Oluştur...