Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sanırım Rend'e hunter silahı değil diyenler WoW 1.7 test betada cevabını almıştır.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 lol hunter dalrendle başlıyo diye hunter silahı mı oldu şimdi.. :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence cift dawns edge alip ikisine de +15 agility enchant yaptirmak dal rendlerden cok daha mantikli ve kullanisli, ayda bi meleeye giriyor sonucta hunterlar.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hunter ve dal rend hikayesini anlamanız ne açıdan baktgınıza baglı açıkcası.. Biz rogueların derdi şu rendle alakalı , hunter çok nadiren melee kulanan bir class ve two handed kullanabiliyor .. Gidip barbaous fln alabiliyor yani örnegin.. Ama rogue için dual sworda adam gibi giden çok çok az silah var bizim derdimiz en azından öncelik tanınması çünkü maini çok rare 1k kere ubrs yapıp alamayan adam var.. Her neyse hunter demek zaten her şeye rolla demek gibi bişi oldu maile rolla leather rolla daggera rolla sworda rolla axe e rolla two handelara rolla rolla babam rolla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 giantstalker set ice barbed spear orc hunter = döver ortalama rogueyi meleede :P kidneyle chap i resistlerse[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 PvP set+Dal Rend (bow yok pet yok trap yok)=dövüyor rogueu her şekilde :-p ps:Giantstalker set pvp için o kadarda çok etkisi olan bir set değil bu arada. Pete bonus vermesi daha çok MC gibi yerlerde işe yarıyor.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Statsal bakimdan söylemiştim Pvp setine göre daha güzel.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eğer melee vs melee yaparsan dodge ve parry önemli olan, bunuda pvp set ve talentla ayarlarsan Parry ve dodge yüzden epey yükseliyor. Daha iyi fikir vermesi için link veriyorum. Giantstalker set PvP set Dal Rend[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hunter weapon Dal Rend yani ha? 100 de 2 crit ve +30 agility mi dal rand mi? tabii ki 2. si , keyfiniz bilir isterseniz kullanın takmışım meleeye .[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hey allahım ya kıl oldum abı 1.7 de cevabını almıstır ne demek sanki sen hazırladın da 1.7 yi cevabını almısmıs ben ortada cvp fln göremiom ?? sizin ne critiniz varki dalrend e sarıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Critimiz olsun diye alıyoruz dal rend :P AÇıkcası rollayan rogue olmaz ise rollarım yani biri N demez ise ffa yerine ben alayım mı derim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Regalya, 24 Ağustos 2005 06:34 tarihinde demiş ki: giantstalker set ice barbed spear orc hunter = döver ortalama rogueyi meleede :P kidneyle chap i resistlerse sen herhalde improved evasion + prep + imp evasion basan bi rogue gormedin.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaslar sahsen barbarous blade hepsinden iyi gibi geliyo bana, 60 attack power+1 crit i tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dal rend kullanmak mantiksiz ama. 2x DE ve +15 agi enchant varken, ne diye rogue ve fury warriorlara (bunlar rollayinca da ninja diyolar sinir oluyorum) eziyet edersiniz ki. Tpini seviyorum veya illa set sword kullanicam derseniz de, Abso'nun dedigi gibi bari gercekten ihtiyaci olan yoksa talep edin Sonucta, melee dalmak sadece zorunda kalirsaniz kullanacaginiz birsey (mantiken). Kullanacaginiz skilelr de dmg skillinden cok wing clip tarzi, marks kullanmanizi saglayacak skiller. Cok mantiksiz yani rend kullanmak[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ağustos 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Sin, 24 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 24 Ağustos 2005 06:34 tarihinde demiş ki: giantstalker set ice barbed spear orc hunter = döver ortalama rogueyi meleede :P kidneyle chap i resistlerse sen herhalde improved evasion + prep + imp evasion basan bi rogue gormedin. abi biri bana onu yapsin diye oynuyorum oyunu yillardir, imp overpwer + arcanite reaper =))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Absolut, 24 Ağustos 2005 11:29 tarihinde demiş ki: Critimiz olsun diye alıyoruz dal rend :P AÇıkcası rollayan rogue olmaz ise rollarım yani biri N demez ise ffa yerine ben alayım mı derim. absocum o manada demedımkı abı ya benım dedıgım olay o sılah hunter sılahı degıl yany sadece bu rogue sılahı fakat tabıkı hunter da kullanır talentine göre aslında 2 class ıcınde ideal fakat adam resmen hunter ın sılahı demıs sanki özel yaptılar dalrendi 1.7 tekrar düzenlediler biz kullanamıcaz artk :P öle bi yazmıskı arkadaşımız[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hunter tecrubem fazla yok ama geceleri Feanoor un lokdelar ancient staff mıdır nedir (garanti ismini yanlıs yazdım) o epic questine yardım etmek amaclı demonları kesmeye kasıyorum. meleesi cok zayıf bi class. uzaktan cok guzel kösuyor ve farkettigim kadarıyla ap, r-ap ile alakalı deil rend set kullanan kekodur, 2% crit chance yerine... 40yd dan deli gibi dps vermek varken melee dmg a kasan hunter gidip rogue felan kasmalı ego tatmini acısından[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hunter pvp setle melee de rogue alır diyene gülerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: whissinn, 24 Ağustos 2005 11:21 tarihinde demiş ki: hey allahım ya kıl oldum abı 1.7 de cevabını almıstır ne demek sanki sen hazırladın da 1.7 yi cevabını almısmıs ben ortada cvp fln göremiom ?? sizin ne critiniz varki dalrend e sarıonuz sanırım olaydan haberin yok, 1.7 test realm de hunter dal rendli,bilmeden yorum yapmak "kıllandırma" yan etkisi yapıyor bünyelere.[signature][hline]"ölümün olduğu bir yerde hiçbir şey ciddi olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Udinen, 24 Ağustos 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: whissinn, 24 Ağustos 2005 11:21 tarihinde demiş ki: hey allahım ya kıl oldum abı 1.7 de cevabını almıstır ne demek sanki sen hazırladın da 1.7 yi cevabını almısmıs ben ortada cvp fln göremiom ?? sizin ne critiniz varki dalrend e sarıonuz sanırım olaydan haberin yok, 1.7 test realm de hunter dal rendli,bilmeden yorum yapmak "kıllandırma" yan etkisi yapıyor bünyelere. gerçekten üslubun, verdiğin örneklerin realitesi, ve sadece bir test realimnde aptal blizzard yetkililerinin dal rend vermesi nedeniyle düşünmeden konuşarak, bize verdiğin dersler çok yararlı oldu teşekkür ederiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya ben serverlara giremiyorum kaç saattir offf[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Yenerk85, 24 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: Sin, 24 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 24 Ağustos 2005 06:34 tarihinde demiş ki: giantstalker set ice barbed spear orc hunter = döver ortalama rogueyi meleede :P kidneyle chap i resistlerse sen herhalde improved evasion + prep + imp evasion basan bi rogue gormedin. abi biri bana onu yapsin diye oynuyorum oyunu yillardir, imp overpwer + arcanite reaper =)) Tam bunu dicektim : ) 220% weapon dmg + 60% weapon dmg dot ftw Warriorlara, karsilarindaki oyuncunun dodge ve crit sansini artiran item istiyoruz![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: KahnX, 24 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki: ya ben serverlara giremiyorum kaç saattir offf Haftalik bakim var.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 warriorlara bu lazım :-)[signature][hline]"ölümün olduğu bir yerde hiçbir şey ciddi olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Yenerk85, 24 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: Sin, 24 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 24 Ağustos 2005 06:34 tarihinde demiş ki: giantstalker set ice barbed spear orc hunter = döver ortalama rogueyi meleede :P kidneyle chap i resistlerse sen herhalde improved evasion + prep + imp evasion basan bi rogue gormedin. abi biri bana onu yapsin diye oynuyorum oyunu yillardir, imp overpwer + arcanite reaper =)) ya warrior dostlarım vuramadıgın bi adamdan nasıl rage toplarsın sorusunu, milli warriorumuz delidumrul a soralım dilerseniz.. yetisemedigin bi adama nasıl overpower vurursun. yetismek icin berzerk e gectigin de nasıl overpower vurursun sorularınıda soralım. o gerekli acıklamayı yapsın dinliyelim bi baska warrior topicinde bu topic in hunter la alakalı oldugunuda hatırlıyalım.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar