Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 www.sindarin.gen.tr/yesildragon daha beta da olan bir oyunu kurdum. birkac teknik sorunu var cogunu düzelttim. iyice stabil oldugunda domain de alabilirim. Turkceye çeviride uzun surecek cunku lang dosyası yok. direk kodların içerisinde yazıyor kelimeler. neyse denemek isteyenleri bekliyoruz. oldukca eglenceli olacak gibi. bu arada pvp de var :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım 1. sınıf iku bilgisayar muhendisi :-)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 egzotik biji bu[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 niye yesil dragon da green dragon yada yesil ejderha degil?
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 orjinal adı bu stabil yapıp domain alınca iyi bir isim bulcam sanırım.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım 1. sınıf iku bilgisayar muhendisi :-)
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İyide bu oyunu önceden fantasturkten oynuyorduk.Sonra fantasturk'e birşeyler oldu,bu oyun yattı.Bak aklıma getirdin üzüldüm,bayağı kasmıştım oysaki ;([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 combatda 5 turn oyna, 10 turn oyna opsiyonlarini aktif edersen cok faydali olur herkes icin cunku ileri seviyelerde insanlar oyniyamaz hale gelebilir
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Turnleri aktif ettim. gercekten hosuma gittiği için kurdum eger adam edebilirsem domain alacagım cunku gercekten biraz vakit gecirmek için iyi bir tercih :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım 1. sınıf iku bilgisayar muhendisi :-) [Bu mesaj Tcpip tarafından 24 Ağustos 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://www.lotgd.net/ afiyet olsun, burdan yiyin. oyuncu sayısı fln çok. bende oynadım ama sıkıldım bi ara
Öne çıkan mesajlar