Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya arkadaşlar ben fix.scp sinin GM Yazısı bölümünde edit yaparken galiba yanlış bi şey yaptım yada scp yi toptan bozsun biri bana yardım edebilirmi buyrun scp [spo1=fix.scp]// ---------------------------- // FIX.SCP - GENEL BUG FIXLERI // SON GUNCELLENME TARIHI: 4 AGUSTOS 2002 - Bronx // ---------------------------- version=0.55 [function spell_say] sayua 0835,6,0,enu [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan olduruldu. endif endif [events fix] ON=@Login if ( < 2) src.events +fix src.f_player_login elseif ( > 1) src.events +e_gmfix endif src.sysmessage @71 Merhaba sayin .Suan sunucuda sizden baska kisi, uye , guild , item npc bulunmaktadir. UO Shard iyi oyunlar diler. Bunları ekleyip önceki Triggerları silersen oyuna girenler control edilir ve levellerine göre eventlerini alırlar ve message'ıda görürler. Tutki eventleri aldılar ama message'ı göremiyorlar. Ozman Fix.scp yi açıp [events fix] altına ON=@Login src.sysmessage @71 Merhaba sayin . src.sysmessage @1156 Sunucu istatistikleri src.sysmessage @71 Online kisi, src.sysmessage @71 uye src.sysmessage @71 guild src.sysmessage @71 item, src.sysmessage @71 npc src.sysmessage @71 bulunmaktadir. UO Shard iyi oyunlar diler On=@Death if ( > 5) f_statloss endif On=@GetHit if () findtype.t_eq_trade_window.remove endif On=@EnvironChange if !() || ( > 5) if ( == i_shield_chaos) || ( == i_shield_order) findlayer(2).unequip endif endif if (( == c_man) || ( == c_woman)) // yimmeeah if !(() || (&statf_stone)) if ( == 2) sayua 045f,0,0,0 * acliktan basi doner * elseif ( == 1) sayua 045f,0,0,0 * acliktan olmek uzeredir * elseif ( == 0) sayua 045f,0,0,0 * acliktan olur * newitem i_starver act.equip endif endif endif if !(( || || )) // active stat-effecting spell? stchk if (( == i_platemail_gorget) && ( == i_platemail_helm) && ( == i_platemail_gloves) && ( == i_platemail_chest) && ( == i_platemail_arms) && ( == i_platemail_leggings)) if ( > 80) dex 80 endif elseif (( == i_bone_helmet) && ( == i_bone_chest) && ( == i_bone_arms) && ( == i_bone_gloves) && ( == i_bone_leggings)) if ( > 85) dex 85 endif endif if !(() || () || () || ()) var.stats + + )> // stat cap fix if (> > 225) statcapdex endif endif endif On=@SpellCast if ( == t_spellbook) findlayer(2).unequip elseif !( == t_weapon_mace_staff) findlayer(1).unequip findlayer(2).unequip endif if ((&statf_freeze) || (&statf_stone) || ( == )) // dur bakim nolyo f_fizzle return 1 endif if ( < 6) && (strmatch('','Calimport')) sysmessage Calimport'un guclu buyu duvarlari sebebiyle buyunuz engellendi. go 5249 3918 28 f_fizzle return 1 endif if () if !(&statf_insubstantial) && (0 > 0) f_fizzle return 1 elseif (( == 7) || ( == 15)) // no prot. & reac. arm. over armor if ( == ) f_fizzle return 1 endif elseif ( == 59) && !(&statf_dead) f_fizzle return 1 endif endif if ( == c_pv) if !(( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) f_fizzle return 1 endif endif // spell freeze time if ( == 1) // Clumsy spell_say Uus Jux mg1 elseif ( == 2) // Create food spell_say In Mani Ylem mg1 elseif ( == 3) // Feeblemind spell_say Rel Wis mg1 elseif ( == 4) // Heal spell_say In Mani sd 1 mg1 elseif ( == 5) // Magic Arrow spell_say In Por Ylem mg1 elseif ( == 6) // Night Sight spell_say In Lor mg1 elseif ( == 7) // Reactive Armor spell_say Flam Sanct sd 1 mg1 elseif ( Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla bugun herkez fix.scpden sikayetci .D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bi allahın kulu cvp vermiyecek mi yaaa Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne hatası var onu söle iki saat scp yimi incelesin millet direk hatayı söle düzeltmene yardım edilsin Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 privshow kapalıdır garanti :) oyunda .privshow 1 yaz öyle dene.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yoq eski charlarda yazıyo Owner SilverWolf diye yeni char açtım GM SilverWolf yazıyo ve Title de de otomatik olarak Belgariad UO Staff yazmıyo Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Kerhuzad, 24 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: ne hatası var onu söle iki saat scp yimi incelesin millet direk hatayı söle düzeltmene yardım edilsin ya işthe yeni açılan staff charlarının üstünde Belgariad UO Staff altındada Owner xxx yazmıyo privshow u denedim olmuyo gene aynı GM xxx bunu nasıl yapıcam ama önceki charlarda Belgariad UO Staff altındada Owner xxx yazıyo yeni lerde niye yazmıyo nasıl yazdırıcam Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 loginde event vermiyo demekki. spheretables da staff klasının altına events +gmfix yaz.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [skillclass 1] // staff class str 900 int 900 dex 900 statsum 900 skillsum 150000.0 On=@EnvironChange if (0 < 7) events +gmfix endif On=@Login f_staff_login On=@Logout f_staff_logout [eof] zaten yoq mu Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peki şunu da soruyum burda hata var mı [events gmfix] On=@Click if (strmatch('','01')) staffim endif if (;) findid.i_rune_incognito.remove nightsight 1 karma 0 fame 0 kills 0 if (&statf_insubstantial) message @045 [invis] endif message Belgariad Staff flags &~statf_criminal if ( = 2) message @1156 Counselor return 1 elseif ( = 3) message @1156 Seer return 1 elseif ( = 4) message @1156 Game Master return 1 elseif ( = 5) message @1156 Developer return 1 elseif ( = 6) message @1156 Admin return 1 elseif ( = 7) message @1156 Owner return 1 endif endif [EOF] Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cogu yeri dogru da if acip kapatmada bazi mantik hatalari var. Bir de su var, decimal deger kontrol ederken niye strmatch kullaniyorsun ki? Hem orada src.tag degil tag kullanman gerekiyor, src dersen "tiklayan adam" demek hatirladigim kadariyla. [events gmfix] On=@Click if ( = 1) staffim//bu senin yazdigin bir fonksiyona gidiyor sanirim endif //burada o tag 1 degilse de devam ediyor script, else-return 1 ekleyebilirsin durdurmak istiyorsan if () //amac nedir burda, privshow kapaliysa hic bu script devreye girmez bu sekilde, endifi koydugun yerden dolayi. findid.i_rune_incognito.remove nightsight 1 karma 0 fame 0 kills 0 if (&statf_insubstantial) message @045 [invis] endif message Belgariad Staff flags &~statf_criminal if ( > 1) if ( = 2) message @1156 Counselor elseif ( = 3) message @1156 Seer elseif ( = 4) message @1156 Game Master elseif ( = 5) message @1156 Developer elseif ( = 6) message @1156 Admin elseif ( = 7) message @1156 Owner endif return 1 endif endif Isini gormuyorsa tam olarak neresinde ne yapmayi amacladin anlat, ona gore yardimci olalim, bazi yerlerini tam anlayamadim cunku amac olarak. Dogru anlamissan bu haliyle calismasi gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 saol baggio ama ben server ı yeniden download ettim Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada arkadaşlar ilk scp mi yazdım duyuru scp si fakat çalışmıyor bi arkadaşımız bana yardım edebilir mi hata varsa söyliyebilir mi??? [spo1=duyuru][function d] serv.allclients.sysmessage @851 Belgariad UO Staff Duyurusu!!! serv.allclients.sysmessage @096 serv.allclients.sysmessage @851 Belgariad UO Iyi Oyunlar Diler... [Plevel 4] d[/spo] Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tamamdır bunu da hallettim işte düzgün scp [function d] serv.allclients sysmessage @63 Belgariad UO Staff Duyurusu!!! serv.allclients sysmessage @83 < > return 1 [plevel 6] d Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1233812-fix-scp-hatasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla bugun herkez fix.scpden sikayetci .D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bi allahın kulu cvp vermiyecek mi yaaa
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne hatası var onu söle iki saat scp yimi incelesin millet direk hatayı söle düzeltmene yardım edilsin
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 privshow kapalıdır garanti :) oyunda .privshow 1 yaz öyle dene.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yoq eski charlarda yazıyo Owner SilverWolf diye yeni char açtım GM SilverWolf yazıyo ve Title de de otomatik olarak Belgariad UO Staff yazmıyo
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Kerhuzad, 24 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: ne hatası var onu söle iki saat scp yimi incelesin millet direk hatayı söle düzeltmene yardım edilsin ya işthe yeni açılan staff charlarının üstünde Belgariad UO Staff altındada Owner xxx yazmıyo privshow u denedim olmuyo gene aynı GM xxx bunu nasıl yapıcam ama önceki charlarda Belgariad UO Staff altındada Owner xxx yazıyo yeni lerde niye yazmıyo nasıl yazdırıcam
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 loginde event vermiyo demekki. spheretables da staff klasının altına events +gmfix yaz.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [skillclass 1] // staff class str 900 int 900 dex 900 statsum 900 skillsum 150000.0 On=@EnvironChange if (0 < 7) events +gmfix endif On=@Login f_staff_login On=@Logout f_staff_logout [eof] zaten yoq mu
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peki şunu da soruyum burda hata var mı [events gmfix] On=@Click if (strmatch('','01')) staffim endif if (;) findid.i_rune_incognito.remove nightsight 1 karma 0 fame 0 kills 0 if (&statf_insubstantial) message @045 [invis] endif message Belgariad Staff flags &~statf_criminal if ( = 2) message @1156 Counselor return 1 elseif ( = 3) message @1156 Seer return 1 elseif ( = 4) message @1156 Game Master return 1 elseif ( = 5) message @1156 Developer return 1 elseif ( = 6) message @1156 Admin return 1 elseif ( = 7) message @1156 Owner return 1 endif endif [EOF]
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cogu yeri dogru da if acip kapatmada bazi mantik hatalari var. Bir de su var, decimal deger kontrol ederken niye strmatch kullaniyorsun ki? Hem orada src.tag degil tag kullanman gerekiyor, src dersen "tiklayan adam" demek hatirladigim kadariyla. [events gmfix] On=@Click if ( = 1) staffim//bu senin yazdigin bir fonksiyona gidiyor sanirim endif //burada o tag 1 degilse de devam ediyor script, else-return 1 ekleyebilirsin durdurmak istiyorsan if () //amac nedir burda, privshow kapaliysa hic bu script devreye girmez bu sekilde, endifi koydugun yerden dolayi. findid.i_rune_incognito.remove nightsight 1 karma 0 fame 0 kills 0 if (&statf_insubstantial) message @045 [invis] endif message Belgariad Staff flags &~statf_criminal if ( > 1) if ( = 2) message @1156 Counselor elseif ( = 3) message @1156 Seer elseif ( = 4) message @1156 Game Master elseif ( = 5) message @1156 Developer elseif ( = 6) message @1156 Admin elseif ( = 7) message @1156 Owner endif return 1 endif endif Isini gormuyorsa tam olarak neresinde ne yapmayi amacladin anlat, ona gore yardimci olalim, bazi yerlerini tam anlayamadim cunku amac olarak. Dogru anlamissan bu haliyle calismasi gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 saol baggio ama ben server ı yeniden download ettim
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada arkadaşlar ilk scp mi yazdım duyuru scp si fakat çalışmıyor bi arkadaşımız bana yardım edebilir mi hata varsa söyliyebilir mi??? [spo1=duyuru][function d] serv.allclients.sysmessage @851 Belgariad UO Staff Duyurusu!!! serv.allclients.sysmessage @096 serv.allclients.sysmessage @851 Belgariad UO Iyi Oyunlar Diler... [Plevel 4] d[/spo]
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tamamdır bunu da hallettim işte düzgün scp [function d] serv.allclients sysmessage @63 Belgariad UO Staff Duyurusu!!! serv.allclients sysmessage @83 < > return 1 [plevel 6] d
Öne çıkan mesajlar