Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kola İle Fanta Karışırsa...

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Selam.
Geçen gün arkadaş tavsiyesiyle kola ile fantayı birleştirdim.. Tarifi hemen vereyim:
1. 1 litrelik Kola
2. 1 Litrelik fanta
3.Büyük Boy Duble Bir Bardak( Hani Kolanın Harry Potterlı bardakları varya kocaman onlar işte)
Gerekli Malzemeler Bunlar
Tabi Bir De isteğe bağlı Olarak Şeker de alabilirsiniz
evet yapıma geçelim.
Önce Bardağımız Alınır, Kola Ve Fantanın Şişelerinin Kapakları İtina İle Açıltıktan Sonra Kapaklarının Altı Kontrol Edilir(Hani Bedava Çıkmış Mı O Açından, Gerçi 1 litrelikten Bedava Çıkmıyor galiba Ama Olsun )
Kapaklardan Birinden Bedava Çıkarsa ona Sevindikten Sonra Bardağa İtina ile İLK ÖNCE KOLA, Sonra da Fantayı Havalı bir Şekilde Bardağa Döküyoruz.
Hemen Köşedeki Dolaptan Bir Pipet Çekiyoruz. Sonra pipet Vasıtasıyla Kokteylimizden Bir Yudum Aldıktan Sonra Bir Ağız Şapırdatma Efekti Eşliğinde Tadına Bakıyoruz. Ben Bunu Denediğimde Bana Birazcık Tatlı geldi. O Yüzden Ben şeker Atmadım. Eğer Size Ekşi gelirse Bir Çay kaşıpı Şekeri Atın. Güzel Bir Kıvama geliceğinden eminim ama ne kadar şeer atıcağınız tabiykide Size kalmış Birşey. Şekeri Attıktan Sonra Bir Yemek Kaşığı Yardımıyla Kokteylimizi karıştırıyoruz(Hani Bardak Derin Ya Ondan Öbür Kaşıklar Yetişmez). Evet daha Sonra bardağı Tutup havaya kaldırıp kokteylin Rengine Şöyle Bir Bakın (Kırmızımsı Bir Renk Çıkıyordu Sanırım). Sonra Bardağı Tutmayan elimiz İle Başımızı Tuttuktan Sonra Bardağı Kafamıza Dikiyoruz( SAKIN FONDİP YAPMAYIN). Dikkat edin eğer fondip yaparsanız birazcık karın ınız ağrıyabilir. Burdan Uyarıyım Sizi. Şimdi Bir Kaç Soru geldi bana. " Kola yerine pepsi kulanırsak sonuç yine aynı olurmu" Cevap Veriyorum: Hayır Efendim Farkılılık Olur! Biz Zaten pepsiyi Şekerli Su Olarak Tabir ettiğimiz İçin kokteyle pepsi koyarsanız Çok Ciddi Karın Ağrıları, Baş Dönmesi, "pırt Yapmak" Gibi Sorunların Çıkıcağından Şüphem Yok. Ama Eğer Tavsiye Ettiğimiz Gibi Kola koyarsanız Bu sorunların olma ihtimali en aza indirgenmiş olur.( Fondip Bir İstisna) Afiyet Olsun Efendim![signature][hline]May The Force Be With You
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 23 Ağustos 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
Basit bir kola fanta karışımı yapmak için bu kadar yazı yazılması da ayrı bir yetenek ;]

hakkaten ya bi de yanlış bölüme açabilmek apayrı bi marifet :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Utterable, 23 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
...Şimdi Bir Kaç Soru geldi bana. " Kola yerine pepsi kulanırsak sonuç yine aynı olurmu" Cevap Veriyorum: Hayır Efendim Farkılılık Olur! Biz Zaten pepsiyi Şekerli Su Olarak Tabir ettiğimiz İçin kokteyle pepsi koyarsanız Çok Ciddi Karın Ağrıları, Baş Dönmesi, "pırt Yapmak" Gibi Sorunların Çıkıcağından Şüphem Yok...

peki pepsi blue kullansak ??!! bögh...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlı bölüm kişisel mi biraz ne..[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...