Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gold ve silver farkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Gold üyelikle Silver üyelik arasında ne gibi farklılıklar var? İkisinde de size neler veriliyor üye olunca?[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus

[Bu mesaj Dexteriyus tarafından 24 Ağustos 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
exp drop billing farkı var gold üyelik glaiba trinada veriyor[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Ben bronze üyelikte %20 dha fazla diye biliyorum. Şu anda bronze üyeyim, 3 gün sonra bitiyorda. Gold'mu silver'mı karar veremedim. 52 lvl priestim yani lvl kasmaya çook ihtiyacım var...[signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
neden oyun içerisinde f10 mu f11 ne öyle bir tuşa basmıyorsun?[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
Oyunda o tuşun ne işe yaradığını bilmediğimden basmıyorum. Ama en kısa zamanda deneyeceğim. Peki 2 üyelik arasında size verilenler arasında ne fark var( bu arada iş yerimdeyim eve gittimde bakacağım " f " tuşlarına) ?[signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
Demir üyelik yokmu :D
Bütün sinir stres bide Ko da stres ohooo bide üstüne paramı verecem.Ama oyundan zevk almaya çalışanları görmek güzel.Şahsen ben milletime edilen onca hakaret ve aşşalamadan sonra ve böyle bir hizmet sonrası onlara para yedirmezdim...[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar zaten konu patladı ama ben şu ana kadar hiç bir yabancı player'dan küfür yemedim. Bana küfür edenlerin % 100'ü Türk'tü hep. Bulunduğum partiye KS yapan yabancı sayısı yok denebilecek kadar az ama Türklerde söylememe bile gerek yok. Son olarakta dupe item, hile vb konularda yabancılarda en az bizim kadar aktifler. Ancak oyunda oynayan Türk sayısı çook olduğu için bunlarla uğraşan sayısıda doğal olarak fazla geliyo insanların gözlerine.
Bütün bunları göz önünde bulundurarak bakarsanız olaya adam gib oynarsanız küfürde yemezsiniz banda(İstisnai durumları saymıyorum).

[spo1=Son Soru]Bir de iki üyelik arasındaki alınanlar bakımından farkıda yazarsanız sevinirim:):):) [/spo][signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
ya janım benim oyuna gir.
f11 e bas
power up store açılsın.
burada bütün özellikler yazıyor.[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
gold uyede = 1000 knight cash ve trina
+kutulardan çıkan ıtemler daha iyi ve %30 daha fazla exp

silver uyede = 1000 knight cash ve trina + %20 daha fazla exp ve kutulardan çıkan ıtemler ıyı

bronze uye = onunhakkında bilgim yok

not:partyde sen silver san ve gold uye yoksa koparırısın oalyı opla veya saphire genelde sana gelir exp da deli gibi yaparsın

bir tavsiye = uye olursa 2sinden birine git toplu ash veya dts kesen bir partiye gir bak o zaman gör uyeliğin farkını[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
abi o nasıl laf premium varsa opaller sana gelicek pff bu kadar büyük bi saçmalık duymadm kutuya bakınca iyi şeyler çıkacak sana gelmiycek sen bakarsan iyi şeyler gelicek ama sıradaki adam sana deil...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
manner olayıda doğruda ares te daha doğrusu usko da aktif deil bakalım ke gelince aktif olacak mı şu premium olayına gelince şöle bişi var uyeysen eğer sıra bozuluyor anlarsın :D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
Var ya civcivler ile manner için kasmıyorum..Sırf dua etsinler sevap puanı olsun diye kasıyorum...Ne item ne ring filan hikaye..[signature][hline]Char : Maara
LVL : 49 Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Mesaj tarihi:
said:
Dexteriyus, 24 Ağustos 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Polemik yaratmıyorum yanlış anlama ama şu anda işte olduğumu yukarıda yazmıştım. Dikkatli okumamışsın demek

ya işteysen otomatikman oynayamıyorsun demektir.
o halde eve gittiğinde f11 e bas.[signature][hline]Name: VAnGeL

[Bu mesaj vktk tarafından 24 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...