Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aynı sorunu bende yaşıyorum bone , zannedersin bizim bağlantıdan kaynaklanıyor , 3-4 kişilik oyunlarda gayet guzel olduruyorsun bir kişiyi onları yaptığın zaman ama çok kişili oyunlarda bizim vurduğumuz diye gördüğümüz şeyleri , vuramıyoruz galiba. O yüzden mumkun olduğunca az kişili olan yerlere girmeye çalışıyorum yani yapıcak birşeyimiz yok gibi geldi bana başka türlü adam öldürmek imkansız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nickim lirien lvl 10um eğer klan kurduysanız invite pls :)[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi deliricem 5 kişi giriyor hepsi türk başlıyro pingler 999 olmaya. biriside eline acaip damage vuran bi makinalı almış az mermi atan 2 mermide vuruyor. delleniyorum iyice. Birde yuere adam düşürüyorum tarıyorum şarjörü boşaltıyorum kalkıyor yürüyor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benmi oluom o? Olm Çalış seninde olsun ÇEMİKIL![signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tatilci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nickim tatilci yani :) bi de mouseda mı sorun var anlamıyorum adam bazen dönemio falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benimkide tavana bakıyor arada delleniyom.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl 8 oldum pıng ten oluo sanırım ne kadar kursun warsa bosaltıom uzi ile hemde olmuo adam fitil oluom ama ben tırt dıye yatıom bence bı serwer acın 2vs2 fln cok ıı oluo o zmn uzı ıle bile 8 kursun yetıo headshot degıl ha normal..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Üzerine koşarken uzi çalışıp dibine girince shotgun gmmek öenrilir bilmeyenlere. Süper iş :D Ben kılıç dövüşlerinde sürekli defans yaana uyuzum. Birde iyi biliyorum diye geçiniyorlar. Adam defansatan çıkmıyor senin saldırmanı bekliyor. Bende çıkıyorum direk o oyundan. Zevki kalmıyor.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 saat kadar takildim . oyunun kendi dogasindan midir yoksa beta olmasindan midir nedir bilmiyorum bu oyun oynanmaz . zaten fikir biraz bos . cok daha basarili ve hizli fps ler var . birde su var kendinizden 2-3 lvl yukardaki birisine ates et et et et x4211 combo yap gene olmuyor donuyor arkasini 2 el ates ediyor olduruyor eheh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok abi leveldan değil o :) lagdan.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe lagdan o... lag olmasın bak ne oluyo hehehe[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar