Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Nice yıllara[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ulan bu icq lite ı icat edene ben ne yapıyım adam unutmuş bu doğum günü olayını kurbağanında lite ımı olurmuş be siliyom bunu sinir oldum ne visible list var ne invisible list delircem[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 nice MMORPGlere balckrose:P doğumgnün kutlu olsun[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Canım ustam, Osi de oynamamı sağlamış kişi, abiliğiyle bana çok şey öğretmiş yüce insan... İyi ki varsın.. Doğum günün kutlu olsun!
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 mutlu yıllar black !! seneye bir arada kutlarız inşallah[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea...
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 paticik denince aklıma ilk gelen kişi olan, ve eminim ki daima da öyle hatırlayacağım gerek bana gerek başkalarına sayısız yardımları dokunan ve bu yazıyı böyle uzatabileceğim için burada kesip saygı ve sevgi duyduğum black abime(dile kolay 14 yaş) daha nice yıllara doğum günlerini kutlamak dileklerimi iletiyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 iiiki dogdun :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen
Öne çıkan mesajlar