BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hani yillari sayar da insan,hani gozleri dolar ya birden..iste oyle birsey... Eski albumleri bi karistirdim..Kaybolan arkadaslar,hic ayrilmicak gibi poz verilmis sevgililer,ortakoyde guvercinler.. hic iyi gelmedi bunyeye,ozlemisim be eskileri.. mutlaka vardir benzer seyleri hisseden eski bir albumun basinda..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Eski isminin takılmasının bir nedeni vardır . Eğer senin gözünde o baktığın şeyin sıfatı eskiyse onu özlemekten başka elinden bir şey gelmez .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşlar böle bi konu açılmışken küçüken fılan mutlu anlarımızın oldugu resimleri fılan atsak nasıl olur ben sımdı albumlerı karıstırıcam scaner dan gecırıcem fılan yapalımmı böle bısey?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 belki de açlıktan ağzı kokan fakirin karşısında ağzını şapırdatarak pastırma yemek gibi birşey olur bu ha[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Alin size cok mutlu bi anim ... :)))) http://www.imagesx.net/index.php?do=img&img=./082005/1814.jpg [signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? [Bu mesaj BoraBora tarafından 24 Ağustos 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nnihahaha çok güzel ya tuvalet eğitimi =)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh pek şirinmişin :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 elindeki limon mu ve tuvalette :D artık bu tür muzurluklar küçükkken oluyor ahh ahh[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 banada çok fazla oluyor bu tip şeyler. bence şarkı olup biteni çok iyi anlatıyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Katılıyorum fotoraflarda hatta video kamerayla cekilen eski videolar cok guzel anlarmizda olsa bu anlari tekrar yasayip geri gelmiycegi icin uzuluyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: orc_lord, 24 Ağustos 2005 04:05 tarihinde demiş ki: bence şarkı olup biteni çok iyi anlatıyor.. Çok güzel söylemişsin Orc_Lord ... çünkü bazı slow bazı hareketli parçalarda yaşadığım şeyler göz önüme gelir,hatırlarım .. çok güzel bişi bu[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o link olmus yeni link bu bu arada...cocukkende simdi olduum gibi cinsmisim..Afedersiniz s.carken limon emermisim..eheh Hep cins tam cins bora bebek! :) http://img380.imageshack.us/my.php?image=247fd.jpg[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? [Bu mesaj BoraBora tarafından 24 Ağustos 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada sarkiyi dinlerken bi kez daha hayret ettim..bu yasar da ne girtlak var kardesim..eh yani[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bende kucukluk resımlerıme bakarım gene bole kısık bakışlarım var bi ara karızma poz vermeye calısırdım 8 9 yasında bı baktım aynı pozu 6 yasında anasınıfındada denıyormusum..Hala denerim :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben beğendiğim fotoları hep bilgisayarıma yapıştırırım. her yeri foto. baktıkça hem hüzünlenir hem mutlu olurum. ama çok iç çekiorum o ayrı :([signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar