Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani eski bir resme bakarken..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hani yillari sayar da insan,hani gozleri dolar ya birden..iste oyle birsey...

Eski albumleri bi karistirdim..Kaybolan arkadaslar,hic ayrilmicak gibi poz verilmis sevgililer,ortakoyde guvercinler..

hic iyi gelmedi bunyeye,ozlemisim be eskileri..

mutlaka vardir benzer seyleri hisseden eski bir albumun basinda..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
Eski isminin takılmasının bir nedeni vardır . Eğer senin gözünde o baktığın şeyin sıfatı eskiyse onu özlemekten başka elinden bir şey gelmez .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Mesaj tarihi:
arkadaşlar böle bi konu açılmışken küçüken fılan mutlu anlarımızın oldugu resimleri fılan atsak nasıl olur ben sımdı albumlerı karıstırıcam scaner dan gecırıcem fılan yapalımmı böle bısey?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 24 Ağustos 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
bence şarkı olup biteni çok iyi anlatıyor..

Çok güzel söylemişsin Orc_Lord ... çünkü bazı slow bazı hareketli parçalarda yaşadığım şeyler göz önüme gelir,hatırlarım .. çok güzel bişi bu[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
bu arada sarkiyi dinlerken bi kez daha hayret ettim..bu yasar da ne girtlak var kardesim..eh yani[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
Bende kucukluk resımlerıme bakarım gene bole kısık bakışlarım var bi ara karızma poz vermeye calısırdım 8 9 yasında bı baktım aynı pozu 6 yasında anasınıfındada denıyormusum..Hala denerim :)[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Mesaj tarihi:
ben beğendiğim fotoları hep bilgisayarıma yapıştırırım. her yeri foto. baktıkça hem hüzünlenir hem mutlu olurum. ama çok iç çekiorum o ayrı :([signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

• Yeni Oluştur...