Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eror acured during registration 1 mi ne yazıo dimi bana da oluo:([signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:))
Clan::EAGLES:
sonunda bi pk kestim :)

bundan sonrasını okuma:)
baska da pi poq yok:(
lan nie okudun :)
Mesaj tarihi:
said:
raul7fb, 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar yeni ıd adresi ve pasaword alıyorum ama girmiyo
almam lazım ne yapıcaım

kaydoldugun email adresine girip aktivasyon linkine tıklayıp tekrar deniosun ve karakterini serverini seçip oyuna baslıosun[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP

[Bu mesaj CursetH tarafından 23 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet Authorization koymuşlar. Yani mail adresine bir adet onay maili geliyor.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Çok alaka, önceleri fake account açanların mail adresine ihtiyaçları yoktu, kafadan sallayıp geçebiliyorlardı.([email protected] gibi) Ama şimdi onay maili için, çalışan mail adresi lasım :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Baelithilie, 23 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Başlığa yarıldım :D:D:D

:D:D[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...
Mesaj tarihi:
peki sabunlamayı denediniz mi? yüzügü fln parmaktan çıkartmak içinde aynı teknik işe yarıyor.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
tamam be uzatmayın:D[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...
Mesaj tarihi:
aldık ama sarmadı çocukları daha kapsamlı bişey arıyorlar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...