can-i Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bende bir adsl var sinir olmamak elde deil.Eskiden sabahları bağlanır ama 5 dk da netten düşerdim akşamları hiç bir sorun çıkmazdı ama şimdi doru düzgün hiç nete bağlanamıyorum 10 15 dk de internet kopuyor sizce bunu naısl halledebilirim
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sorununu bilemem de google yine bildi :)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle.
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bilgisayarda virus varsa kopabiliyor ve saatlerce baglanamayabiliyor , o yuzden format at oyle dene bence.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adsl kopması dert değil, çapraz bağların kopması, tendon bağlarının kopması dert! Virüs tarama yap.. Modeme reset at.. Ayarlarını bir daha gözden geçir.. firewall falan varsa ona ve açık portlara bak.. Eblehçe soru olarak; splitter falan var herhal? ve diğer bir soru Modemin markası ne eskimi çok?[signature][hline]MONO(b)LOG
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 obey the giant t-shirtleri satan yer yok istanbulda sanirim , netten bulursam mutlaka alacam.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: neverexist, 24 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: obey the giant t-shirtleri satan yer yok istanbulda sanirim , netten bulursam mutlaka alacam. wtf!! Pazarda kavun aldım kelek çıktı gibi bişe olmuş:)[signature][hline]from exile...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Haydi kafalar telekoma" procesi vardı bi aralar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... DEF Klanı'nın Gücü !
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Dark_Soul, 24 Ağustos 2005 12:42 tarihinde demiş ki: said: neverexist, 24 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: obey the giant t-shirtleri satan yer yok istanbulda sanirim , netten bulursam mutlaka alacam. wtf!! Pazarda kavun aldım kelek çıktı gibi bişe olmuş:) bi de biraz lavukluk olucak yaptığım ama lütfen üstteki arkaadaşın yazdığını quotelamayalım cevap veriyoken.. hemen üstümüzde zaten. bkz:rules of forum[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... DEF Klanı'nın Gücü !
Öne çıkan mesajlar