Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bütün itemlari yazayım istersen.. p.s: ears'ın dediği gibi 18 itemlerden gelir kasarsan ama epic set falan toplaman lazım [Bu mesaj Goering tarafından 23 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben daha lvl32 mage olarak cok keskin oneride bulunamam tabe ama gicikligimdan arcane dmg set ile arcane exp manyagi yapiyorum bg de :) normalde 100,110 gibi vururken 150,160 lara cikti dmg simdilik :p..lvl60 da bile suicidal arcane eylemlerim surecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 fire arcane mage icin 2helm 1neck 1shoulder 1cloak 2chest 1bracer 2glove 1belt 1leg 1boot 2fingers 2 trinkets 1staff 18 esyalardan talentlerden 9fireball icin scorch da 13 300 intin olsa ordan da 3 gelse fireball mage icin % 30 critic scorch icin %34 % 30 / % 34 cok ciddi bi yuzde zaten fire dmg cok vuruyo bid bu yuzde ile crit snsin olursa adami bagirtir fire da dmg up deneme sansim olmadi o yusden bi yorum yapamiyacagim cold/arcane mage icin ben cold da full dmg up yanlisi bi insanim guildimin istegi uzerine colda dondum karakterim pvp amacli bi karakter deil 26xx/62xx life/mana war buffsiz bazi arkadaslar life cok dusuk diyebilirler ama 2 kere ice blok acma sansim oldugu icin pek zorlanmiyorum life bazinda suan uzerimde +310 dmg up war 17xx critledigim oldu ama critler okadar onemli deil benim icin her boltum 75x civari vuruyor + olarak eksik esyalarim mevcut hala yaklasik +360 dmg up olacak uzeimde ki buda 8xx gibi bi frostbolt demek oluyor bence gayet basarili[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Talisman varmi trinket ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 delidumrul adli kisi benim makinamdan kalktiktan sora logout olmadigi icin ufak bi yanlislik olmushtur o yaziniun tumu kara-anarchy ye aittir...[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: muzcu, 23 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki: 31arcane/20fire mage ben. crit kasıcam galiba, değil mi? Hayır tam tersi +dmg gideceksin. Çünkü sen fireball ve pom pyro kombosunu daha çok kullanacaksın. Ve +dmg lar en iyi fireball pyroblastta işe yarar blizzardın salak casting time / bonus calculationı yüzünden. Senin olayın +dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar