Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baymayan varmı ?

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

ben bayıldım, çok basit bir oyun olmaya başladı, ilk 1 ayın 1-60 sonrası 1 hafta ve sonrası sıktı.

O kadar saçma bir oyun olduki insanlaı zorluyor, PVP set mi istiyorsun BG ye gireceksin kardeşim. Takım kur git bayrak için koştur ordan oraya.
İtem mı istiyosun MC yi farmlayacaksın 3406730469 defa onxyiaı kes 20864206592 defa şansına veya dkp izin verirlerse senin olsun vs vs vs vs, 1 parça item için nefret ettiğin dungeona 900000 defa girmek insanı bunaltıyor.

Kendi claasım olarak bakarsam, hunterleın hemen hemen hepsine benzer petler, bembeyaz kedi, olmadı şu janjanlı frost saberlerden, gittim kıytırık ayı tameledim bende neyseki aynısından görmedim şu ana kadar.
Diğer hunterlara bakıyorum, hepsinin omuzu mübarek A1 tank gibi sanki Çelik konstrüksyon böyle çatısını yapmışlar ama alttaki malzeme yok kimisinde. Kılıklar kıyafetler aynı. Binekler aynı ortak fotokopi olmaya başladı millet, 60 bir warrior gördümmü one hand elinde quel salas mı ne bi sword var kesin o vardır diyorum hepsinde o var, hunterlar blaster shot launcher ya da o rag dal mı neyse ancient bow ismini unuttum, sırtlarında ice barbed 20 agility diye niye anlamadım ice barbed hala (gerçi bi ara bende kullandım hangi akla hizmetse). Bana her karakter aynı artık.

ÖZetle, Etrafta Fotokopi görmekten bıktım, instance lara zevk için değilde item için girmekten bıktım, item olmayınca tamamen bir gerizekalı oluncada Godlike bişey olmaktanda nefret ederim, zamanım yok Sabahtan akşama kadar oyun oynamak için malum iş güç, akşamları giriyorum, bu oyun böyle günde 10 saatini oyuna harcamak gerektirmeye devam ederse ezik biçimde oynarım belli bir süre sonrada bırakırım. level 1-60 arası gerektiği kadar harcadım bu oyuna sabah akşam level kastık hayat durmuştu. aynı gerzekliği 2. kez yapamam (kendi fikrim yapanlara gerzek demiyorum çarpıtan sivri zekalı arkadaş çıkmasın kendi derdi.)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben aynen böle yaptım, hem ders hem de baygınlık yüzünden ağustosun başndan beri oynamıyorum. inşallah eski şevk gelecek ama sanmıyorum. 2-3 bg'den sonra gene bayılcam

hem oyuna ara veren geri kalıyor o da ayrı bir can sıkıntısı. bi giricez herkes full set :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Copycat, 24 Ağustos 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
Intro'yu izleyin =)

evet ben oyuna girmeden önce bi kere izleyip gaza gelip giriyorum
ve bıkmamda ama şu anda oynayamıyorum kafayı yiyicem :)
bi sürü oyun oynadık baymadıkda wow dan mıı bayıcaz ya git allaseversen[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

walla kardeşim sizinde bildiğiniz gibi hayatta hiç bir şey, eşiniz, aileniz, arkadaşlarınız, dersleriniz, işiniz, sorumluluklarınızdan önemli değil.

eğer şu anda World of Warcraft sizin yaşamınız da yukarıdakilerden 1 tanesine ağır basıyorsa kusura bakmayın ama yaşamıyorsunuz siz. Blizzarda tek bir şeyde sinir oluyorum, diablodad böyleydi wow da da aynen, (UO da böyle değildi mesela) başarılı olmak için hayattan soyutlayacaksanızı kendinizi, yani ben şu oyunu 2 saat oynayıp adam olamıyorum, 900 gold biriktir 100 saat boyunca grinding yap, kıçı kırık balta için 3 günde kastıın altını ver 2 gün sonra yenisi bul herşey boşa gitsin,deki ee niye verdin yenisi bulacan diye ee o zaman da güçsüz kalıyoruz örnek verirsek. Çok gerzek bir sistem.
Şimdi yine birkaç kişi çıkar derki, ne var onda gerçek hayatta da bla bla bla efendim deli gib çalışmak gece gündüz didinmek lazım adam olmak için gibi laflar eder, bende çoluk çocuk diye gülerim o arkadaşlara; çünkü bunu söyleyen adam farkında değildir, gerçek hayatta çabalamak , lüx, rahatlık, belli bir standart üstünlüğü, aile için mutluluk getirir. Wow da çabalamak ne getirir??? 5 yıl sonra yeni versiyonu çıktığında silip atacağınız KOCA BİR HİÇ.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy benim online play time 38 gün olmuştu. 20 gündür oynamıyorum. oynamsam 45gün oluırdu :) yan hakkım biryerde baymak ama sitem eden arkadaşlarında arkasındayım. salında uoda da geceni gündüzüne katman gerekiyordu da. burda saıl emvzu herkes günde 1 saat oynasa felan bir sorun olmaz ama günde 5987430952407564 saat oynayan kimseler olunca (benim de içinde bulunmuş olduğum kimseler :)) dierleri yani az girebilenlere oyun kötü oluyor. bu zaten genel bir sorun ve blizz de oyun çıkmadan önce reklamlarında değinip yapılacak birşey olmadığını belirtip ama yine de zevk alırsınız demişti. ama pvp serverında bu imkansız :) bilmiyorum normal ve rpde mümkün m neyse...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde bir topice yazmiştim aşırı baydi diye gerçi benimki oyundan değil aşırı level tutkum yüzünden para, meslek, item kasmadan bir anda 50 oluverdim ee hiçbişi yok ben oynasam ne yazar oynamasam diye biraktim. Birde arkadaşların dediği gibi instancelere item aramak için gir bg de bayrak koştur 60 olunca başka yapicak iş yok ee ben niye uğraşıyorum dediğimde oldu.[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison
xUo = Osiris D'Holbach [Arqas]
>Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon
xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...