Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar bi webcam olayları dönüyormuş ortada nedir bu? Arkadaşlar sınıfta konuşuyodu birara yok webcamden yabancı kızlarla konuşuyolarmış,kızlar teşhircilik yapıyomuş falan. Ya kızın teki geldi msn'den yaş sordu,söyledim "ok webcam" dedi. Ne yapıcaksın falan dedim beğenirsem görürsün gibi bişiler dedi. Manyakmıdır nedir azmış millet. Webcamim bozuk =([signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 webcamim bozuk kısmına kadar iyidi sonra bitirdin :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 git biyerden acil cam bul[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim bildiğim split cam diye bi olay var elemanlar ordan kız görüntüleri yollayıp kontör alıyorlar :) Ne varsa bu Türklerde var valla[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pencereyi sök?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 saçmalamayın ya.Deli olurum web cam e zaten 2 dakka açarım sonra kapatırım hiç sevmem webcam açmayı açtırmayı.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 herşeye bi yol buluruz biz :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla osman zaten seni bir kere web cam de gören bir daha istemiyor :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ayıp. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehe türk :D you cam? open cam?[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 herhangi bir adult meteryalden farkı yok bence, canlı olması biraz heyecan katabilir olaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 web cam açınca güldüğü zaman benim gibi maymun olanlarda var yok değil.. :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya şimdi malum bisürü abaza var.Gidiyolar bunlar internet yoluyla ecnebi kızlara sarkıyolar kıt ingilizceleriyle.Ki bikaç kelime işte. (hi, bye, You cam? gibi). Olay bu kadar yani. (Ki avrupalıların barbar türkler öküz türkler önyargısının sebebi bence bu olaylar:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Oda Bişeymi :lol: Bizim Üniden Arkadaş Elinde A4 kağıdı ile Sınıfa girdi.Abi Olay olay dedi.Hayırdır Dedim. 1 gecede Soyduğu yabancı kızların Msn adreslerini bi kağıda Yazmış. Şoke Oldum desem yeridir. Tamı Tamına 18 msn adresi.İnanmadım başta Yanlız Arkadaşınj evine gidip gözlerimle görünce Şok oldum yani.Ama Suç Bizim Arkadaştamı ? Tabii ki Hayır. Yurt Dışında Irz Namus Kavramını Bilen Varmı Diye Sorulsa Daha iyi Not = Tum kızlarından eli ayığı düzgün yani . Hatta Taş Diyilebilir Bi Cinsten. Olay Karışık Hatta Değişik. Türk Erkeklerinin Cazibesi Desek =) E Tabii Böyle Olayları gören insanlar Herkezide Öyle Sanıyor.Ha unutmadan listedeki 2 kişide Türktü. Konuyla Alakasız Ama Türkiyenin Yabancı Ülkelere Özentiliği Örf Ve Adetlerimizi bitirmek üzere..![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ++ +++ ++++ +++++ ++ ++ ++ ++ ++ Çok kıtsın.Görüş açını değiştirmen dileği ile. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 23 Ağustos 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 batılılaşıyoruz oléy bab the kenk![signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: [b]Sorj, 23 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Çok kıtsın.Görüş açını değiştirmen dileği ile. Kıtlık ? Senden Daha iyi olayları kavradığımın kesin olduğuna Emin Olmalısın Arkadaşım.Burda Saygısızlık Yapmak Sadece Beyin Göstergesidir Başka Birşey değil. Okuyup Anlasan Olayları Kavrasan Kıt Olup Olmamayı anlarsın. Ha bu arada Kıt olan kim Biraz Daha düşün.Kendi yaptığım Bi olay değil Sadece Arkadaşımın anlattığı bi olaydır.Ancak Düşündüğüm Bişey daha var.Atalarımız Yanlışmı Söylemiş Bilmem ama ; Yarası Olan Gocunur! Saygılarımla..[/b] [i]Edit ; said: -007-, 23 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: batılılaşıyoruz oléy bab the kenk! Sorma ... Edik 2 ; ( Alttaki Mesaj için .. ) Örf Ve Adet.. Anlamayacağın bi konu Ve hatta Gördüğüm Kadarı ile bilmediğin.. Tartışmayı uzatmanın yararı Yok Zaten tartışamayacağım birisin Sayın Çok Bilmiş.. [/i][signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 23 Ağustos 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ahah lol ya.. Örf ve adetlermiş.. Neyse yorum yapmayayım da sinirimi bozuyor bu konu.. neyse..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bold+italik yazı karakterleriyle mejlarının sığ içeriiğinimi gizlemeye çalşıyorsun?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 örf adeti geç ahlaksızlaşıyoruz yanlış mı bugün o internet anadolu'nun en ücra köşesinde de aynı amaç için kullanılıyo konu alevlenir[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: -007-, 23 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: örf adeti geç ahlaksızlaşıyoruz yanlış mı bugün o internet anadolu'nun en ücra köşesinde de aynı amaç için kullanılıyo konu alevlenir Çok Haklısın . said: DoGMeaT, 23 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: bold+italik yazı karakterleriyle mejlarının sığ içeriiğinimi gizlemeye çalşıyorsun? Herkez anlamak İstediğini Anlar.Ben ise Anlatmak istediğimi Anlatırım..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya hayır Anlamamışsın bile ne demek istediğimi. Namus dediğin senin bacak arasımıdır? Öyleyse devam et.Kralsın Süpersin ubersin.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bacak arası değil onu gösterme eğilimi ne gösterdiği önemli değil beynin çalışma yapısındaki bozukluk namussuzluk işte bence[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 türk milleti bea 007 her yol mustahak (bolemiydi acama :P ) anlamında millet :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Sorj, 23 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Ya hayır Anlamamışsın bile ne demek istediğimi. Namus dediğin senin bacak arasımıdır? Öyleyse devam et.Kralsın Süpersin ubersin. Bacak Arası ? Çok Komiksin Yahu Sen.. Kızlık Zarının Sadece Mikropların Önlenmesi Amaçlı Olduğunu Ve Sadece Türkiyede Namus Olarak gösterildiğini Biliyormuydun ? Namusa Gelince ; Önüne Gelenle Yatıp kalkan , Ona Buna Webcamda Gösteri Yapan , Üstüne üstünlük Bunun Sevgtilisi veya Evli olduğu kimse varsa Bu Namuslumudur? Ha Sana sorsam Sen oyle diyeceksin.Çünkü anlayış Yönümüz Farklı.. Yarın Öbürgün Başına Gelirseki ( Gelmemesini umuyorum ) Gülümseyerek Karşılayıp haha ne olcak ya bunu Namustanmı Sayayım Dersen Şaşırmam ! Konu Nerden Nereye..Neyse Uzatmaya Gerek Yok Cıkıcam Netten Birazdan.Ama şöyle Diyimki Sen Olayı Kapa ; Sen Kralsın Muhteşemsin Tek bilensin.Ben Ezik Biriyim.Zaten Konuştukcada Baatıyorum.. İyi Geceler Herkeze...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar