casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arkadaslar bır Kııye follow komutu uyguladıgımızda onu ıptal edemedım durmadna onunla beraber gıdıyorum nasıldı komut acıl yazar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arkadaşlar yardım eden yok mu Gm arkadasıma follow dedım ve oytundan o cıksa bıle ben hareket edemıorum ADmın ım nasıl yapıcam bunu bılmeyen bır admın utanıyorum kendımden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 War mode'a gecip yuru bikac adim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Tesekkurler ancak Sayın Baggio sımdı ben follow yaptık ıkımızde bırbırımıze dedıgıbn gıbı yapınca kurtulduk o sorun tmmdır ancak sıdmı bırının bılgısayardan bakınca kendı ustunde benım ustumde ısmının yanında parantez ıcınde Idling ve bir rakamlı kod var yaptıgı spawnlarda herseyın ısmının yanında ama obur Adminni bılgısayarddam hersey normal bug mı oldu acaba sılıp bastan mı accaz charı yarıdm eder mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Birde infoda serial Oa19 oldu çıkarttığım binekleri insan olarak gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 .debug 0[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar