Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bence adamlar olayı bitirmişler abi.Yani bi düşünün şimdi siz bi oyun yaptınız ve bu oyuna bir sürü expansion pack eklediniz.Bu oyun herkes tarafından sevildi.Bu güzel olur.Ayrıca bi de o oyunun 2.sini çıkardınız.Ve bu da çok sevilidi.Ve de bu oyunada bir sürü expansion çıkardınız.Anlayacağınız adamlar olayı aşmış.Bir de o oyunlara online ekleseler(the sims 2 ye sims 1 in var)tamamdır.Tek geçerim.Benim WOW'dan sonra en sevdiim oyun o. (imla kuralları için özürdilerim acele yazdım ayrıca imla kuralı fazla bulamassınız hiç aramayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 online'ı yaptılar ve ortalık "karı" arayan abazalarla doldu. ellerinde patladı.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Ağustos 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aslında haklı olabilirsin ama bence yani nasıl desem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ööle olabilir ama yani miletle sims oynamak ne kadar zevklidir bi düşünsenize!yani onun simi sana bişi dio sen kabul etmiosun bunu yapmak ne kadar zevkli olur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 di[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haklı deilmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 NİYE KOYU YAZIYORSUN ? SEN KARİZMA MISIN ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sim serisinden tek sevdiğim oyun simcity'dir. onun dışında ne simcity 2000, ne 3000, ne 4, ne sims, ne sims 2, ne simcopter... hiçbirini sevemedim... hele sims 1 ve 2'deki zaman kavramı o kadar sinir bozucudur ki... yani sims online çıksa bile oynuyacağımı hiç zannetmem.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 içinde sim lafı geçen oyunlardan nefret etmeye başladım bu seri yüzünden.Hatta bizim komşunun evine bomba bile koydum.(ismi rasim)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaa sen çok akıllısın galiba.karizma die mi yapıyoz lan biz onu ayrıca kendi yazdıına da tikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 SUS LAN KARİZMA[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 *!Lopeth'i alır, camdan fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 adamlar paranın bı tarafına koydu iki tane spastik simin hayatını merak eden dünya üzerinde çok insan varmış[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 for apache:ne war havamı atıyon benimde Undead Warlock yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya bence bu oyunlar oturup başına saatler harcanacak değilde 10-12 saat oynadığın düzgün bir oyunun üzerine başının ağrısını dindirmek için oynanacak türde..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sims serisi kepazelikten baska birsey degil. fakat simcity 1 - 2000-4000 harika. 4000 de butun hadiseyi cozmusler gibi zaten :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Leath, 22 Ağustos 2005 14:31 tarihinde demiş ki: sims serisi kepazelikten baska birsey degil. +86894899489[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sims madem onlıne guzel olur soyle bır onerıde bulunıyım kadeşim bu oyun hayatın aynısı sokaga cıksan 3-5 bara gıtsen veya cafelerde dolaşsan al sana sıms onlıne nıye abartıosunuzkı bu kadar yanı sıms=sanal hayat sıms onlıne tutmadı bu yuzden cunkı ınsanalr zaten kendı hayatlarından bayık bıde ugrasmak ıstemıolar oyundada cıns cıns tıplerle kaldıkı sıms ın cok satmasının nedenı bayan oyunculardır genellıkle bayanlar korsan CD , P2P ve arkadaşımdan odınc alıyım ı bılmedıkelrınden herkes koşa koşa sıms aldı satış rakamlarıda katlandı tabı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Apache, 22 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki: adamlar paranın bı tarafına koydu iki tane spastik simin hayatını merak eden dünya üzerinde çok insan varmış aslkdjaslkfhasldhas :D * yarilir * tuttum :) bu arada şehir degiştirmem ve yanlız kalmam bakimindan , can sıkıntım gecsin diye sims 2 university i aldim , istedigin birsey yapamiyorsun abuk subuk yok cisin geldi yok kakan geldi yok ,istedigini yapamadigindan dolayi bay geldi , ..v.s bir suru abuk subuk birsey iki gun oynadim ve direk sildim .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2 CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bana uzak Allah'a yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sims oynarken oyunda zamanın işleyiş sistemine o kadar sinir olmuştum ki (uyandıktan sonra mutfağa gitmek yarım saat sürüyordu), o sinirle hıncımı oyundaki karakterlerden çıkartmıştım. Kim bilir kaç tane simim yüzmek için havuza girdikten sonra benim sildiğim merdiven yüzünden havuzdan çıkamayıp boğuldu, ya da kaç tanesi mutfakta buzdolabının 2 adım uzağında etrafı bel hizasına gelen çitle çevrili olarak açlıktan öldü. (üstünden atlamayı bile beceremiyor maalesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar