Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THE SİMS 2 Expansionu(nigtlife) ve The sims serisi hakkındaki düşünceleriniz

Halo

Öne çıkan mesajlar

Bence adamlar olayı bitirmişler abi.Yani bi düşünün şimdi siz bi oyun yaptınız ve bu oyuna bir sürü expansion pack eklediniz.Bu oyun herkes tarafından sevildi.Bu güzel olur.Ayrıca bi de o oyunun 2.sini çıkardınız.Ve bu da çok sevilidi.Ve de bu oyunada bir sürü expansion çıkardınız.Anlayacağınız adamlar olayı aşmış.Bir de o oyunlara online ekleseler(the sims 2 ye sims 1 in var)tamamdır.Tek geçerim.Benim WOW'dan sonra en sevdiim oyun o.
(imla kuralları için özürdilerim acele yazdım ayrıca imla kuralı fazla bulamassınız hiç aramayın)
Sosyal ağlarda paylaş

sim serisinden tek sevdiğim oyun simcity'dir.
onun dışında ne simcity 2000, ne 3000, ne 4, ne sims, ne sims 2, ne simcopter... hiçbirini sevemedim...
hele sims 1 ve 2'deki zaman kavramı o kadar sinir bozucudur ki...

yani sims online çıksa bile oynuyacağımı hiç zannetmem.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

sims madem onlıne guzel olur soyle bır onerıde bulunıyım

kadeşim bu oyun hayatın aynısı sokaga cıksan 3-5 bara gıtsen veya cafelerde dolaşsan al sana sıms onlıne nıye abartıosunuzkı bu kadar yanı sıms=sanal hayat

sıms onlıne tutmadı bu yuzden cunkı ınsanalr zaten kendı hayatlarından bayık bıde ugrasmak ıstemıolar oyundada cıns cıns tıplerle

kaldıkı sıms ın cok satmasının nedenı bayan oyunculardır genellıkle bayanlar korsan CD , P2P ve arkadaşımdan odınc alıyım ı bılmedıkelrınden herkes koşa koşa sıms aldı satış rakamlarıda katlandı tabı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 22 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
adamlar paranın bı tarafına koydu

iki tane spastik simin hayatını merak eden dünya üzerinde çok insan varmış

aslkdjaslkfhasldhas :D * yarilir *
tuttum :)
bu arada şehir degiştirmem ve yanlız kalmam bakimindan , can sıkıntım gecsin diye sims 2 university i aldim , istedigin birsey yapamiyorsun abuk subuk yok cisin geldi yok kakan geldi yok ,istedigini yapamadigindan dolayi bay geldi , ..v.s bir suru abuk subuk birsey iki gun oynadim ve direk sildim .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Sosyal ağlarda paylaş

Sims oynarken oyunda zamanın işleyiş sistemine o kadar sinir olmuştum ki (uyandıktan sonra mutfağa gitmek yarım saat sürüyordu), o sinirle hıncımı oyundaki karakterlerden çıkartmıştım. Kim bilir kaç tane simim yüzmek için havuza girdikten sonra benim sildiğim merdiven yüzünden havuzdan çıkamayıp boğuldu, ya da kaç tanesi mutfakta buzdolabının 2 adım uzağında etrafı bel hizasına gelen çitle çevrili olarak açlıktan öldü. (üstünden atlamayı bile beceremiyor maalesef)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...