Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 =o= clanını kuralım dıyoruz çıkarsa 5 kişi. clan maçı yapcaz sürekli, şu an oynayan yada tekrar başlayabilirim diyenler varsa girişelim böyle bir aktiviteye, eğlenceli olur.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şahsen katılmayı isterim bu aralar oynuyordum zaten[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cs tarih oldu be :-) sarmıyor artık. ps:fps bölümü[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet şimdi fark ettım fps bölümü oldğunu, öyle bir bölümün olduğunu unutmuşum hehe[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 frozen frozen nereye kadar..iyice cs havasında yayılmaya başladı zati...tekrar cs ye dönüşe varım...ama öyle aşmış bir oyuncu değilim..karambole çok pis bomba sallarım...budur yani...kafana uyarsa..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 varım ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 girer dagıtırım ortalıgı =o=eternal[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben de varım, fena da değilimdir..[signature][hline]Welcome back!!
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oldu mu ne 5 adam.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ayrıca Karpuz'u da tavsiye ederim CS için..[signature][hline]Welcome back!!
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben de VARım... =o=C.d.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben varım... Hem de sonuna kadar... Spidee ile aynı takımda olsam bana yeter (: ama biraz paslandık tabii öss yüzünden...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paslar çözülür Karpuzcum, hallederiz =) Bir de, takımın kadrosu en az 10 kişi olursa daha iyi olur. Hem yedek oyuncu olarak, hem de antrenmanlarımızı kendi aramızda adam gibi yapabilmemiz açısından.[signature][hline]Welcome back!!
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 katılıcam diyenler msn versin diyicem 10 kişilik yer yok listemde hm icq var mı herkesde?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben oynarım vallah steam den iniyomuydu 1.5 ?[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ICQ var da Nuh-u Nebi'den kalma. Gene sen listende gereksiz olan birkaç kişiyi sil de biz MSN'den konuşalım =)[signature][hline]Welcome back!!
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 =o= Voys =o= Lancelion =o= Mandoo =o= Gilean =o= Eternal =o= Spidee =o= Karpuz =o= C.d =o= Krnxxx =o= ? bu arada tag harbi hoşuma gitti, bizim için damga anlamını bılmeyenler içinde asker rozeti gibi bir şey :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bleed , steam ı bılmıyorumda google da bi search çeksen çıkar baya bi site hl ve cs için. olmadı ares dc++ falan onlarla indirirsin[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kararsız kaldım ya. oynamak istiyorum ben de :P[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 boom headshot :P ehehe burak la konuştuk gelebilirim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 da niye 1.5?bari 1.6 olsun[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1.6 ya karşıyız çünkü biz , 1.5'in cs nin en iyi sürümü olduğuna inanıyoruz. bide hiç birimizde 1.6 yok :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 en iyi sürüm olayı yalan da..bende de 1.5 yok mesela=P1.6 var..neyse..bu arada msn: [email protected][signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 diğer arkadaşlarda msn adresini yazarsa yada pm den yollarsa sevınırım[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende katılcam herhalde yazıyım :) [email protected][signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar