michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tim burton hakkında görüşleriniz??yoksa sizde mi beetle juice la mı büyüdünüz?charlie and the chocolate factory filmini beğendiniz mi?yoksa en iyisi big fish mi? [Bu mesaj michelle tarafından 23 Ağustos 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ne oldu, sen de mi skyturk'te "en heyecenali yeri" programını mı izledin? :) adamın yarattığı, yönettiği filmlerin isimlerini yan yana koysan nüyük adam olduğu ortaya çıkar zaten. beter böceği indirdim izleyecem bakalım :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 duzgun başlık lazım böle olmazki, Tim burton hakkındaki düşüncelerim? Tekrar yineleyim: Tanrılar insan kılığında dunyada dolaşmamalı Big fish muhteşemdi evet ama ben Nightmare before christmas'ı tercih ederim acıckası, ki Tım burton'ın kendini boşalttığı herşeyi dilediği gibi yaptığı gim NBC'tır. Chochlate factory? Kesilkle olağan ustuydu, renklerk sahneler herşey muhteşemdi bana sorasanız, eksik? Bence yoktu, yanı tim burton filmi olarak eksik yoktu. Beklediğimi fazlasıyla aldım. Bunlarınd ışında herif cidden cılgın ve gelmiş geçmiş en iyi 5 yönetmenden biri.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Emaleth, 22 Temmuz 2004 18:04 tarihinde demiş ki: satırlarımı tim burton sıçsa seyrederim diyerek tamamlamak istiyorum. hastasıyım! Katılıyorum. Beetle juice en sevdiim filmidir.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 23 Ağustos 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beetlejuice, böcek suyu işte[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nightmare before christmas'ı bende izledim o çok iyi bi film ama biraz grinch e benziyo ya da grinch ona benziyo demek daha doğru!! Edward Scissorhands ise iki kere show da izledim ve yine izlemek istiyorum ama bulamıyorum :( peki ya batman serileri hakkında ne düşünüyosunuz bidaha öle batman serileri gelmedi haaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Batmal evet guzel ama tim burton sayesinde guzel sadece onun dışında batman karakterinin ve gerek cizgi romanının gerek filmlerini cizgi filmlerinin zayıf ve başarısız olduğunu düşünüyorum, yıllarca bir suru batman okudum ceşit ceşit seri seri hiç biri fikrimi değiştiremedi. Batmanler diğer tim burton yapımları yanında oldukca zayıf kalıyor. Edward Scissorhands kesinlikle bi klasık, baştan sona herşey mukemmel filmde. Ama ben yinede tekniğin zorluğu, ve pürüssüzlüğü, ayrıca en ufak deyatyı bile üşenmeden işlediği için Nightmare before christmas derim. James ve devşefalide baya iyidir bi izleyin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 batman. evet harika bir filmdi. tim burton'a aynı zamanda batmanin ikinci babası da denmektedir. okuduğum kadarıyla, gittikçe daha çok bozulmuş batman karakterini alıp, bir film ile tekrar düzeltmeyi başarmıştır. eski karanlık sokaklarına tekrar döndürmüştür. beetle juice da enfestir. onun çizgi filmlerine de bayılırdım, filmi zaten harikulade olmuş. ayrıca nightmare before christmas da çok güzeldir. corpse bride gelcek o da nightmare before christmas gibi etkileyici olcak :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 23 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 corpse bride animasyon olarak mı geliyo yoksa oyuncularlamı çekilecek?[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 same as nightmare before christmas... sanırım bu da animasyon olcak.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 peki maymunlar cehennemi hakkında ne düşünüyosunuz.güzel ama tim burton ait gibi deil bence ne bileyim çook garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hollywood zorlaması bi film maymnlar cehennemi ve bence pekde iyi bi film değil senaryo olarak karakterler zayıf, filmi kurtaras kaliteli makyazlar o kadar =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence Big Fish en gzl filmi ama Charlie's ide hayran oldum yane cok gzldı[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar