asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi senın karakteri bermusta gecen satıolardı leman bana sordu aklıma geldi paticikteki olay sifresini filan aldım belki işine yara verebilirim istersen msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşım PM at...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadasım nasıl atılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [spo1=Nasıl PM atılır???][/spo][signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehuhe sinirliyiz sanki biraz[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Murtaza, 23 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki: [spo1=Nasıl PM atılır???][/spo] bunu duvar kagıdım yapcam zuahahahaha[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 işte alan yetkilisi dedigin böyle olur :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Metakuso, 23 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ehuhe sinirliyiz sanki biraz biraz sinirliyiz? yahu ben bu adamın yazılarını ne zaman okusam karnıma agrılar giriyor. böyle bir türkçe yok böyle saçmalama yazılar yok hiç bir yerde. yemin ediyorum ülser olucam yakındır yani şurda bikaç yazı okuyacaz diye.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: HasMez, 23 Ağustos 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 23 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ehuhe sinirliyiz sanki biraz biraz sinirliyiz? yahu ben bu adamın yazılarını ne zaman okusam karnıma agrılar giriyor. böyle bir türkçe yok böyle saçmalama yazılar yok hiç bir yerde. yemin ediyorum ülser olucam yakındır yani şurda bikaç yazı okuyacaz diye. +8 true damage[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi gene anlamadım :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yine anlamadıysan sana bi kıyak yapabilirim. shop&miles kartımda bonus birikmiş senin için mongolistana sadece gidiş bileti ayarlarım istiyosan. ilerde paran olursa ödersin ama çokta aciliyeti yok.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende ole bişi gozukmuyor her msj atarken sfire yi istıyo ayar oluyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende ole bişi gozukmuyor her msj atarken sfire yi istıyo ayar oluyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Size göre nasıldır? adlı programımıza hoş geldiniz. Mikrofonu bana uzatıyoruz... -Sizce Hasmez nasıldır? - Bence hasmez +10/100 LD Raptordur. Bi kor bi de yer kor yerden sekerken bi de backhand kor. -Teşekkür ederiz. Bu haftalık bizden bu kadar.[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: HasMez, 23 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: yine anlamadıysan sana bi kıyak yapabilirim. shop&miles kartımda bonus birikmiş senin için mongolistana sadece gidiş bileti ayarlarım istiyosan. ilerde paran olursa ödersin ama çokta aciliyeti yok. hasmez abi beni gönder :D:D:D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 www.paticik.com a girer girmez üstte küçük bir giriş yap kısmı var dha önce farketmişmiydin?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 asiiiiiii ozmn şu linke tıklıyosun Login buradan giriş yapıp sonra foruma giriyosun. ozmn şifre sormaz. ayrıca eger kafeden fln giriyorsan logout yap çıkıcagın zaman yoksa senden sonrakiler "asiiii accountunu açık unutmuş" diye spam vs. bilimum şey yapabilirler.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yapıyorum gene aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 töbe müneşşeytani racim asiiii aptalı mı oynuyosun yoksa bu normal halin mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hasmez birader sen yardım etme uyarmı yalan mı solıceem a.q olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sen foruma login olmayı bilmiyor musun yani? onu söyle ozmn ona göre anlatiim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kardesim login oluyorum salak diiliz giriş yap yazıo orda girmesıne giriorum baska bi msg attıgımda yine soruo sıfre soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yine şifre yazmayı denedinmi :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 her msg attıgımda yazıyorum stn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben sık kullanılanlara ekledim bi kere giriş yapınca pc yi kapatana kadar acc aktif duruyo çıksam da...[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar