Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 During this Wednesday’s weekly maintenance, we will be implementing code into the game that will limit the amount of unique instances a player can enter. This new code should relieve the realm wide instance instability issues for legitimate players that were caused by players trying to exploit the instances. Since many have questions about how the new system works, and why it was implemented. The new system works like this; You can enter up to 5 unique instances per hour. If you try to enter a 6th instance in less than an hour after you entered the first, you will be blocked from doing so. You must wait 1 hour from the time you enter the first instance before you will be able to enter any others. This does not apply to PvP instances, nor do PvP instances count towards your total. The same goes for the Tram and officers' barracks (which aren't instances). Instance'lara girip çıkarak para/item farm'layanlara duyurulur :)) Kısaca: Saatte 5 instance'a giriş olabilecek. 6.'ya girmek istediğinizde sürenin bitmesini bekleyeceksiniz. PvP instance'lar sayılmıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eeheheh yalan oldu para kasma isi zaten bırakmıstım :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim sermaye zaten uzun zamandir ikinci karakterde . ufak ufak geciniyoruz ama hazira dag dayanmiyor ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ulan her oyunda olduğu gibi bu oyunda da ilk girip kasan kastı şimdi kasanların avantajı az ilerde de daha zor olur. gm olan oldu, mor set kasan kastı, parayı farmingden kasıp internette satanlar parayı kırdı, sonradan gelen hep en kötü muameleyi görüyor. hehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla yapan tanidigim bi Grindpa vardi, adam Strat farmlamaktan bi hal oldu, login logout deli etti zaten : ) 3 Destiny cikarmis diye duydum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o adama uyuz oluyodum zaten ben neden bilmem :) tipide çok çirkin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ying yanglar kızmıştır bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 BL Horde'larda Lucis isminde bir çinli var.. 3 Hafta once tanıştım 3 haftadır günün en az 14 saati SM de .. Lvl 60 Mage bu arkadaş.. Sanırım netten para satan deli gibi kasan çinlilerden biri.. :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Absolut, 24 Ağustos 2005 03:00 tarihinde demiş ki: Ying yanglar kızmıştır bu olaya. Merak etme onlar instance dışındada bulurlar farmlayacak yerler.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar