Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkish Bath (Hamam tası gümüşten ben anlamam o işten)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe :-)
ya bişey merak ettim.Şimdi benim kollarımın altı beyaz güneş gören tarafı kara.Şimdi gitsem hamama keselensem cıkar demi o uyuz siyahlıklar :( Siyahlık dediğim yanık Hani ten rengini karartırsınya :-) nası açikliyim bre.Anlamışsınızdır umarım :-)

Hamama giren terler :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
amele yanığı oldum diosun yane :D git kardeş çıkar[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Mesaj tarihi:
Güneşten yanınca çıkmaz die biliorum ben...Zamanla açılır rengi ehueh :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
işinin ehli bi tellal gelsin seni kemiğine kadar kazıyarak köpükler valla :D teessüf bile edemezsin ueheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
ıı ıııh olmaz. Sandaletten amele yanıklarım var ayağımda çıkmıyo klorakladım :lol: tuz ruhu döküyodum annem engelledi...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Valla zor çıkacağını sanmam

3-4 seneye kadar beyazdı bayağı ten rengim, bir yaz sonunda mutasyon geçirmiş olarak döndüm, Şort kısmı, kolların diğer tarafı, ayak tabanları ve koltuk altları bembeyaz kalanlar esmer bir insan oldum hala da dönmedi rengim[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
aslında sen şu oto yıkama zımbırtılarına gir 4 yandan fırçalan bööle :D hemen hallolur sorunun[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 21 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Kışın 1 1.5 ayda bir yıkanırım. Yazın da 1.5 haftada bir falan yıkanırım...

bunla ilgili olabilir o sorun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
said:
Sorj, 21 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Kışın 1 1.5 ayda bir yıkanırım. Yazın da 1.5 haftada bir falan yıkanırım...

bunla ilgili olabilir o sorun

ahaha bencede bunun güneşten olduuna emin misin?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Mesaj tarihi:
erutan...abi hahamın damızlık tellalı Pala Osman aylardır yolunu gözlüyormuş..git söndür hasret ateşini..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
abi yok ya Yıkanmayla alakası yok.

Güneşte yandım kayarken Kapkara olmuşum ehue.. Gerçi vücudum hala Beyaz da kollarım bacaklar falan garardı hafif. :-) of ya :-( abi Şöyle Kese ile çıkmazmı bu Yanıklar? :-( ühühü..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
git solaryum a gir en kolay çözüm :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
erutan böyle kara beyaz vs. diyeceksen hiç konuşma abi..paticikte ırkçılık istemiyoruz...kara da olsa insan insandır..ne demiş adam HEPİMİZ ZENCİYİZ![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
sorj anladığım kadarıyla amele yanığı olmuşsun o yüzden solaryuma gir dedim sonra kendiliinden geçer...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Kollarımın altı daima kesiktir mrk etme Jnms.Hatta birazdan (sanırım) duşa gircem kehkeh.. Bi Şöyle Bezmez bişey bulup kolları sabunla keselicem bakalım... Işallah geçer.JNMS ya.. hiç sevmiyorum bu uyuz Bronzlaşmakmıdır nedir herne karın ağrısıysa.Kızlar nesini seviyorsa...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
erutan boşver abi..amele yanığı olmuşsun..ama unutmaki..amelede olsa...erutan bir patidir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
Eru bahsettiğin siyahlıklar kir ise çıkar ama değilse pek sanmam. Güneş yanıkları hamamda çıkıyomu bilmiyorum ilk kez senden duydum :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
  • Yeni Oluştur...