Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaspar Kambala Fener'de

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Kaspars Kambala Fenerbahçemiz'de...
Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Nedim Karakaş FBTV’de canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe Basketbol Takımımızın son transfer bombası Kaspars Kambala! Nedim Karakaş, FBTV’de katıldığı canlı yayında Kaspars Kambala transferi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; "Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize Basketbol Şubemize verdikleri destekden dolayı teşekkür ederiyoruz. Avrupa’nın önemli pivotlarından olan Kaspars Kambala, Türk basketbol severlerin yakından tanıdığı bir isim. İki buçuk ay süren bir transfer çalışması oldu. Bir hayli uğraş verdik. İspanyol takımları Kambala ile yakından ilgileniyordu. Türkiye’den de Ülkerspor bu sporcu ile yakından ilgileniyordu. Bu yüzden gerçekten yorucu bir transfer oldu. Uzun bir süreçti. Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin desteği ile bu transferi gerçekleştirdik. Böyle bir transferi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.

Kambala gerek Avrupa Kupaları’nda oynadığı müsabaklarla, gerek Türkiye’de oynadığı maçlarla Aydın hocamızın kafasında olan bir isimdi. Hucüm ve müdafaada çok etkili bir oyuncu. Hızlı ve mücadeleci bir oyun stili var. Fenerbahçe’ye çok katkısı olacağına inanıyoruz ve tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz."

Cok iyi bir transfer oldu.. Başkana tesekkurler artık Efes ve Ulker dısında Fener olsun BJK olsun basketbola onem vermeye başladı. Turk basketbolu acısından cok iyi bir haber bence..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sevindigim nokta Futbol kuluplerimizinde artık basketbola onem veriyor olması. yani az az bir kıpırdanma var yada bana ole gelio gecen sene cok zevkli maclar seyrettik. Umarım artık sadece NBA seyretmek zorunda kalmayız Basketbol icin kendi ligimizin maclarınıda aynı zevkle seyrederiz..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

futbol kulubu derken ne demek istedigimi anlayamaman cok kotu...
Kambala Avrupa'nın sayılı pivotlarından eet son senesinde cok iyi bir performans gosteremedi.. ama Futbol kuluplerimizin adı sanı bilinen oyunculara para yatıyor olması basketbolumuz gelecegi acısından bir umut benim gozumde...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyden bahsediyoruz sen beni anlamadın asıl.

ligden düşmeyi kaldırdıkları, yüksek yabancı oyuncu sayısına izin verdikleri sürece bu lig kalkınmaz. isterse bodiroga gelsin. derbi maçlar dışında hangi takımın tribünleri doluyor? anadolu takımlarının tribünü dolu oluyo da niye hala avrupa'ya gitmiyolar? "gençler yoruluyor lig daha önemli bizim için" ok...

inşallah cenk ve ersan iyi işler başarır nba'de ve kendilerini bozmazlar da örnek olurlar. özellikle cenk.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...