-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kaspars Kambala Fenerbahçemiz'de... Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Nedim Karakaş FBTV’de canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe Basketbol Takımımızın son transfer bombası Kaspars Kambala! Nedim Karakaş, FBTV’de katıldığı canlı yayında Kaspars Kambala transferi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; "Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize Basketbol Şubemize verdikleri destekden dolayı teşekkür ederiyoruz. Avrupa’nın önemli pivotlarından olan Kaspars Kambala, Türk basketbol severlerin yakından tanıdığı bir isim. İki buçuk ay süren bir transfer çalışması oldu. Bir hayli uğraş verdik. İspanyol takımları Kambala ile yakından ilgileniyordu. Türkiye’den de Ülkerspor bu sporcu ile yakından ilgileniyordu. Bu yüzden gerçekten yorucu bir transfer oldu. Uzun bir süreçti. Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin desteği ile bu transferi gerçekleştirdik. Böyle bir transferi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Kambala gerek Avrupa Kupaları’nda oynadığı müsabaklarla, gerek Türkiye’de oynadığı maçlarla Aydın hocamızın kafasında olan bir isimdi. Hucüm ve müdafaada çok etkili bir oyuncu. Hızlı ve mücadeleci bir oyun stili var. Fenerbahçe’ye çok katkısı olacağına inanıyoruz ve tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz." Cok iyi bir transfer oldu.. Başkana tesekkurler artık Efes ve Ulker dısında Fener olsun BJK olsun basketbola onem vermeye başladı. Turk basketbolu acısından cok iyi bir haber bence..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ii oyuncuydu ben severdim fener de ne yapar bilmem ama ii olmuş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Benim sevindigim nokta Futbol kuluplerimizinde artık basketbola onem veriyor olması. yani az az bir kıpırdanma var yada bana ole gelio gecen sene cok zevkli maclar seyrettik. Umarım artık sadece NBA seyretmek zorunda kalmayız Basketbol icin kendi ligimizin maclarınıda aynı zevkle seyrederiz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 futbol klübü değil ki bunlar spor klübü. barcelonadan mı geldi kambala? efesten nereye gitmişti hatırlamıyorum ama fenere gelcek kadar kötü bir performans sergilemiş heralde avrupada. fenere laf etmedim yukarda kambalaya laf ettim ayrıca[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 futbol kulubu derken ne demek istedigimi anlayamaman cok kotu... Kambala Avrupa'nın sayılı pivotlarından eet son senesinde cok iyi bir performans gosteremedi.. ama Futbol kuluplerimizin adı sanı bilinen oyunculara para yatıyor olması basketbolumuz gelecegi acısından bir umut benim gozumde...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aynı şeyden bahsediyoruz sen beni anlamadın asıl. ligden düşmeyi kaldırdıkları, yüksek yabancı oyuncu sayısına izin verdikleri sürece bu lig kalkınmaz. isterse bodiroga gelsin. derbi maçlar dışında hangi takımın tribünleri doluyor? anadolu takımlarının tribünü dolu oluyo da niye hala avrupa'ya gitmiyolar? "gençler yoruluyor lig daha önemli bizim için" ok... inşallah cenk ve ersan iyi işler başarır nba'de ve kendilerini bozmazlar da örnek olurlar. özellikle cenk.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: tellos, 13 Temmuz 2005 18:59 tarihinde demiş ki: ii oyuncuydu ben severdim fener de ne yapar bilmem ama ii olmuş +1[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mırsiç dışardan kaspars içerden... olur olur bişiler olur bu sene.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ilk olarak türkiyede oynanan avrupa şampiyonasında letonya milli takımında gördüğümde beğenmiştim. efeste de iyiydi performansı. faydalı bi oyuncu iyi olmuş fener için.[signature][hline]kenderleme idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi adamdır fenere yarar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi transfer.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gerçekten bence çok faydalı bir transfer geçen sene Fenerbahçe'nin en büyük problemi pota altındaydıi,en azından bu sorun çözülmüş oldu bir de devamlılığı olan 2 ve 3 numara bulduk mu tamamdır..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 adamharcanıcak şimdi sewerdim[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kesınlıkle yerınde bır transfer olmus...Bu sene zaten Fener ne cektıyse pota altından cektı...Cok sevındım...Baskanımızı tebrık edıyorum........[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 baya katkı sağlayacak bir transfer[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Fenerbahce'nin içerdeki uzun sıkıntısını bi ölcüde olsun giderilecegini zannediorum.Aydın Örs'ünde Kaspars ı iyi tanıması Fenerbahce nin avantajlarından bi tanesi..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 alacaksan yabancı adam gibi alcaksın. iyi olmuş.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çok iyi transfer...herhalde avrupada beklenenin verilememesi üzerine burada...ama çok iyi transfer yine de..[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bence iyi bi transfer.[signature][hline]>>> Chemical Danger <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar