Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçen bi arkadaş söylemişti.abi merak ediyorum bu dünya fantastik olaylar nereye kadar diye.ilk başlarda len ne fantastiği olcak bu dünyanın demiştim.ama sonra düşündüm hakket şöyle telepatinin varlığı filan kabul ediliyo ayrıca birisine büyü yapma filan da -benim pek inanmadığım bi konu,arkadaş inanıyo diye- var.kişilerin bioenerji diye güçleri olduğu da ortaya çıktı.yani bütün bunlar insana acaba dedirtiyo.acaba konsantreyle yaralar kapanabilirmi-heal wounds gibi- yada fazla konsantreyle bi insan fireball sallayabilirmi.işte bütün bunlar düşündürtürüyo insana bu dünya acep ne kadar fantastik diye [Bu mesaj Raisto tarafından 15 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir FR yada DL gibi olmasada dünyamızında bir fantastik tarafı var bence,insanoglu bu neleri başarabilecegi kestirilemez.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir.........
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 olayı sadece fr'de ki lerin dünyamızda olması gibi şeylerle kısıtlamayalım... ona kalırsa matrix'in mantığı birebir uyuyor... o zaman matrix'in varlığını kabul edersek, zaten koca bir fantazi üzerine kurulmuş hayatlarımız ve dünyamız vardır... tabi buradan sonuçla dünyadaki fantastik denebilecek olayları beynimiz yasaklıyor... eğer yeterince inanırsak neden duvardan geçmeyelim... (:
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 herşey şu beyinde bitio.acaba şunun tamamını kullansak ne olurdu neler yapabilirdik o da ayrı bi konu.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1- mage the ascension oyna bence, ilgini çeker bayağa:) tam sorguladığın konsept üstüne kurulu(ama WOD d&d değil uyarmadı deme) 2- lisedeki fizik hocam "fantazi oyunları oynayan insanlar içinde bulundukları dünyanın ne kadar ilginç olduğunu göremeyen insanlardır" diye bir laf etmişti. ve derste gösterdiği şeyler adamın haklı olduğunu gösteriyordu. adam haklı yani. pek mistik büyü vs bir bakış açısı değil ama idare et:) 3- şahsen bir istanbullu olarak evden çıktıktan sonra bir daha sağ salim eve dönmek kendi içinde bir macera zaten. yaradana sığınıp yallah! gerçi bunun istanbulla bir ilgiis olabilir ama elinizdeki şeylerden de kendinizi eylemeyi bilin kardeşim:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 doğru aslında hayat zevk aldığın müddetçe maceradır. mesela bende önceden televizyon kumandasıyla televizyonu ok atar misali kanal deiştirerek vurmaya çalışıyodum.çocukken bu da bi maceraydı bana en azından eğleniodum.ama ben bu maceranın sınırı var mıdır onu merak ediyorum.işte sorun da bu [Bu mesaj Raisto tarafından 15 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Fr,dl ya da herhangi bir dünyadan bakıldığında da bizim dünyamız fantastiktir. :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nihehey.toplar, tüfekler,bushlar,bizler, çıkar savaşları,.hekket ya bizim dünyada az fantastik deil yani [Bu mesaj Raisto tarafından 15 Ağustos 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla minisbüs caddesinde araba kullanmak bana yeter mesela[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Uçak var bikere. Hala o koca metal kütlesinin nasıl uçtuğunu anlayabilmiş değilim. Çok acayip lan?
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sanırım yapmaya çalışıtığım kadar fantastik :S[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cidden bi ara mage:the ascension oyna, tam dedigin konsept uzerine kuruludur.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 insanların çoğu orklara benziyo bazıları elflere fln..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi aklınız varsa tolkienin yaptığını yapın..eski halkların geleneklerine göre ırkları biçimlendirin..ahanda Tolkien'in rohanlıları direkman türk ırkı...o atlıların toplanıp bir ordu meydana getirmesi tımarlı sıpahi olayı vs..amerikalılarıda ork yaptınızmı tamamdır..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 onu ingilizler yapmış daha önceden. bi arkadaşımdan aldığım bi link te şöyle bi şey yazıyordu: YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDEKİ ORKLAR AZ ÖNCE DİNLEDİĞİM BİR HABERE GÖRE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMLERİNDEKİ ORKLAR TÜRKMÜŞ. ALLAH BELENIZI VERSİN İNGİLİZLER uzun zamandır böyle gülmemiştim :D tam link: http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=9161[signature][hline]ad&d oyununda oyundan bayan ve oyunculara sinir olan Dm "kafanıza araba düştü hepiniz 50 Dmg yediniz yaşayan var mı?" Fighter: abi dur naaptın 12 hp kaldı bu zamanda araba olur mu ya???? Dm: 3 saniye sonra kafanıza zaman makinesi düştü...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sıkılıyom bu dünyadan bazen... Action olsa keşke hep...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu kadar " ". aslında düşünüyorum da şu genetik işi ilerliyor da. grifonumsu hayvanlar yapılabilir mi..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 belkide oluyo.bizden saklanan çok şey var o kesin[signature][hline]ad&d oyununda oyundan bayan ve oyunculara sinir olan Dm "kafanıza araba düştü hepiniz 50 Dmg yediniz yaşayan var mı?" Fighter: abi dur naaptın 12 hp kaldı bu zamanda araba olur mu ya???? Dm: 3 saniye sonra kafanıza zaman makinesi düştü...
GMDuncanIdaho Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: dreagloth, 15 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: Fr,dl ya da herhangi bir dünyadan bakıldığında da bizim dünyamız fantastiktir. :D dogru sölüosun :) bir dünyanın fantastik olması, o dünyanın şu an yaşadığımız dünya'dan farklı olması demek değil mi zaten.. Bu nedenle kelime anlamıyla bakılırsa dünyamızın fantastik olması mümkün değil. Ancak kaleidoscopic'in dediği gibi, dünyamızı fantastik olarak düşünmenin de bir çok yolu var. Villians'ın da dediği gibi, ne kadar istersek o kadar fantastik olur :)[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat
GMDuncanIdaho Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Raisto, 16 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki: onu ingilizler yapmış daha önceden. bi arkadaşımdan aldığım bi link te şöyle bi şey yazıyordu: YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDEKİ ORKLAR AZ ÖNCE DİNLEDİĞİM BİR HABERE GÖRE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMLERİNDEKİ ORKLAR TÜRKMÜŞ. ALLAH BELENIZI VERSİN İNGİLİZLER uzun zamandır böyle gülmemiştim :D tam link: http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=9161 Yüzüklerin Efendisindeki Mamukill'ler Hintliymiş gibi bişey olmuş bu euhe[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki: 3- şahsen bir istanbullu olarak evden çıktıktan sonra bir daha sağ salim eve dönmek kendi içinde bir macera zaten. yaradana sığınıp yallah! gerçi bunun istanbulla bir ilgiis olabilir ama elinizdeki şeylerden de kendinizi eylemeyi bilin kardeşim:) +1 sonuna kadar haklısın ya:D:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu dünya gerçekten fantastik. Hatta çok şey(astral seyahat, eternal boyut, paralel evrenlere geçiş, hipnotize etmek, summon yada çağırma büyüleri vs..) genel olarak dünyamızdan değiştirilerek romanlara aktarılmış şeyler. Üstelik dünya politik meselelerle milyonlarca yaşamla oynarken, devletlerin birbirinden ve toplumdan gizli yürüttükleri hiç bilmediğimiz olayları asla eksik etmezken ve bunun gibi daha onlarca şeyi bu örneklerin yanına ekleyebilirken dünyamızın fantastik bir yer olmadığını söylemek gerçekten çok saçma olur. Bence asıl problem dünyamızın değil, yaşamlarımızın fantastik olup olmadığıdır. Her konuda fikir sahibi olmaya ve araştırmaya çalışan, keşfetme ve öğrenme duygusunu kaybetmemiş cesur yaşamlardır sıradan hayat yaşamicaklar... Dünyayı keşfetmeyi istemek gerek. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 18 Ağustos 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu konu masaüstünde değil konu dışı veya bilim bölümünde tartışılması gerek. çünkü ne kadar fantastik sorusuna "hiç" diye cevap verebiliriz. bazılarına göre astral seyahat, parapsikolojik güçler, büyü, ruh çağırma gibi şeyler çok rahat yapılabiliniyor, ama bazılarına göre de gökyüzünde ejderhalar da uçuyor. ne yazık ki bu konularda "inanç" olsa da, kesin konuşabileceğimiz olaylar yok. bu kadar direkt olaylar olsa, günlük hayatımıza da etki ederdi. işte bu yüzden bazıların inançlarına karşı gelirsin, masaüstünde tartışabilecek bir boyutta değil bunlar.[signature][hline]Beş Hececiler
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aslında fantastik kelimesi oldukça göreceli. basit örnek vermek gerekirse kara kılıç mı neydi ööle bi seri vardı. tamamen büyü üzerine kurulu bi dünya vardı. bizim dünyamız onlara ne kadar fantastik gelir bi düşünsene..[signature][hline]... that's me in the corner...
Solarid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence tüm olay kafanızda biter arkadaşlar 2 sene meditasyon ve satral seyahat denemiş biri olarak söyliyim gerçektende mistik bir tarafı var ama fantastik bunlarla sınırlı diildir mesela aranızda incelemiş olan var mı bilmem ama cyberpunk'ı bir araştırın belki biraz daha bilimsel ama sadece bu kadar gerçek olabilicek şeyler bence herkes bir kez daha yaşadığımız dünyaya baksın binlerce barbar body salonların sizleri bekliyor yada bi sürü manastır war orada da monkları bulabilirsiniz sadece daha dikatli bakmanız yeterli:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Öne çıkan mesajlar