THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ayni topicden iki defa daha acilmis ancak 1 yil gecince uplayamama olayi yuzunden yeni topic actim. sarhos anilari bitmez zaten bu topic sticky dahi olabilir:P gecen ay basima gelen bir olayi anlatayim dedim. 15 kisi yazliktayiz guzel bir site..hali sahasi falan var herkes birbirini tanir aileler kankadir evlerin kapilar bile acik durur oyle bir ortam. gunlerden cuamrtesi pazar is gunu deil tabi sabahtan butun aileler havuza akar hali sahada havuza 100m max. kizli erkekli 15 kisiye fazla fazla yetecek kadar alkol aldik zannedersem 5 sise vodka 3 koli efes dark bir ikide sarapci vardi onalrda sarap aldi cerez falan herseyimiz tam. gece saat 1 olmus icelim artik dedik gectik halisahaya karanlik hos ortam yerde oturup icmek guzel oluyor basladik icmeye ancak genc arkadaslar gunun cumartesi oldugunu hatirlayip yarin ailem evde agzim kokar gibi nednelerle satisi koyunca 11 kisi kaldik bunlardan 6 taneside kiz e tabi siseler ziyan olmasin diye abandikca abandik bitiririz biz uberiz falan dieyrekten. e tabi ne codkalar bitti ne biralar nede saraplar saat kacsa bilmiyorum herhalde 5 falan olmustur herkes sizmis 1 allahin kulu ayik deil hali sahanin billium koselerinde uyumus herkes. sabah 8 aileler uyanir kahvaltilarini yaparlar havuza inerler birde ne gorsunler evlatlari hali sahada uyuyor. uzaktan dusunmusler tabi hali sahada sabahlamislar gencler diye ancak yaklastikta sahanin her kosesinde kusmuk izleri onlarca sise kutu bira hatta kim oldugunu bulamadik biri koseye isemis. neyse kaldirdilar bizi naptiniz falan diye herkesin kafa 1milyon. havuza soktular anca ole ayildi ayilan ben gece 10 da uyanddim sonra hala basim donuyordu felaket bisey iyyk.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yazdığın yazıyı hiç okumadım. Direk kişisele açsaydın nasıl olurdu?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehue insight bugun ortalığı kasıp kavuruyo noldu sana bole birisi mi uzdu ?[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 polis gibisiniz ya. forum mu devlet dairesi mi arkadaş[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 (bkz:Kasdav Final günü)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Siniriliyim ama haklıyım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 birisi saglam uzmus uzulen klavye basinda forum delikanliligi yapiyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 üzülen üzmeye çalişiyor herkez öyle yaparsa ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: THARKAS, 23 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: birisi saglam uzmus uzulen klavye basinda forum delikanliligi yapiyor. Klavye delikanlılığımı? Sen kişisel bi sorununu veya olayını konu dışına aç bende bunu en güzel şekilde dile getiriyim sonra klavye delikanlısı oliyim heh Amma güldürdün ya.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sinirliydin az once gulmek iyi gelir rahatlarsin lol[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hala sinirliyim sebebinide bilen adam biliyo. Güldürdüğün için saol. Ya gerçekten hatanızı neden kabul etmiyorsunuz? Tamam her insan hata yapabilir bende yaptım. Hata kabul etmek erdemdir. Pardon yanlış oldu diyebilirdin.? Ama sen klavye delikanlısı gibi bi yakıştırmayı seçtin ki hala anlayamadım ne alaka diye.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beyler kompleks yapmağıp hatalıydım özür dilerim diyin olsun bitsin..ama insaytta harbi klavye delikanlılığı üstüne mastır yapıyor ha..yakışır tosunuma..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 klavye delikanlılığı rulz ama gercek hayatta karsılastıgın adam 1.85 boyunda gym e giden birisiyse eğer o zaman o klavye koboyluğu neye yarar bilmiyorum artık.Havlayan kopek ısırmaz misali takmıcaksın takana da yiyiosa toto vercen adresi gelsin gelmesse demekki parmak delikanlılığının bi halta yaramadığını anlarsın P.S. bu laf kimseye gitmiyo genel olarak konusuyorum fıstık falan attıgım yok ona gore :P[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben okudum, ve adama karşı çıkmadım, sanırım eziğim.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Mandoo, 23 Ağustos 2005 20:19 tarihinde demiş ki: beyler kompleks yapmağıp hatalıydım özür dilerim diyin olsun bitsin..ama insaytta harbi klavye delikanlılığı üstüne mastır yapıyor ha..yakışır tosunuma.. Hehe MANdoo ne adamsın ya klavye delikanlılığı dedin aklıma geldi. INSAYTIN MSNİ OLAN VARMIII diye msnde nickini değiştiğin ve bi sürü küfür saydığın gün aklıma geldi. Ben adres verdim hele gelecen Du bi daha veriyim. [spo1=Açık Adresim]Atatürk Üniv. Loj 7.blok No : 17 Erzurum. Beklerim.[/spo] Hatalıysam ki hiç sanmıyorum THARKAS arkadaşımdan özür dilerim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamam klavye delikanlısı diilsin anladık, delikanlısın. rofl.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 insaytcım benim güzel canım arkadaşım..ben sana msnden küfür etmedim bre süzme...bi de hala artizlik yapıyor ya bu adamı seviyorum ya..insayt canımsın bi tanemsin..elbet yolum düşer erzuruma..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bende bu saçmalamalarına bitiyorum. Hehe elbet düşer gel misafirim ol derim :) Abi döktürme msn geçmişlerini. Bak güven tamam ama bi söz ne biliyim. :yapma:[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e erzurum[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yalnis yere acmis olabilirim hatalida olabilirim benim sinirlendigim nokta senin bunu belirtirken takindigin tavir. cok rahatsiz olduysan cok ofkeliysen cok kudurmusssan atarsin hemen adminlere pm alan yetkilisine pm icq msn leri falan varsa ulasirsin bu adam bole bole yalnis yerde topic acti diye ilgileirler. olmadi bana ozelden mesaj atarsin ben ulasirim onlara. ben sinirliyim ofkeliyim dersen buna klavye delikanliligi denir erzurumda oturupta adres vermekle olmaz o is. ha istanbulda olsan gelecemmi tabiki gelmiyecem ciddiye alinacak bir tur deildir klavye delikanlilari.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 "kaynana semra" döver seni valla ahahah.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hayır atlamak eylemi insana bu kadarmı yakışır.! O msj mandoo içindi bilmem tam algılayabildinmi yoksa algılanmak için geldide 1-2 turdan sonra çıktımı beyninde? Sana adres vermedim çünkü senle hiçbir sorunum yok. Evet sinirliyim. Saydığın eylemleride yaptım. 1K madalyası takmışsın hala hangi konuyu nereye açacağını bilmiyosun o da işin cabası. ! Takındığım tavırda bahsettiğin yetkilileri ilgilendirir. Ayrıca tavrımda bi ilginçlik göremedim. Yazını okumadım dedim bildiğim tek şey konunun kişisellik olduğu dedim. Ayrıca sinirli veya öfkeli eylemlerini bildirmek klavye delikanlılığımı? Cidden sizleri anlamak zor. Başımdan bi olay geçmiştir ona sinirliyimdir. Bundan sanane gerçekten onuda anlamadım. Hah ben adamdan hatalıysam özür dilerim dedim adam iyice gaza geldi özürü duyunca. @Tharkas[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yanlız insight bi mesaj attı film koptu. topicte konuyla alakalı bi msj yok :) Konuya dönelim; bizim arkadaşta geçen yaz içti cinleri bizim evdeyiz ev boş 6 kişiyiz. adam kafayı buldu gitti duvara yumruk attı önce sonra elin davul gibi şişince oturdu zırıl zırıl ağladı. Sonra bizi tanımadı "DELİKANLIYSANIZ TEKER TEKER GELİN LAAAN!" diye bize saldırmaya çalıştı. tuttuk bunu yere yağıştırdık bütün gece sızana kadar üzerinde oturduk adamın. En kötüsü herif üstüme kustu. belimden aşağı kusmuk olmuştu 1 ay kuruyemiş yiyemedim o kusmuk yüzünden.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu devhoci 2 galiba yada onun misyonunu üstlenme cabası ıcerısınde olan ERZurumlu bi arkadaşımız Arkadaşlar takmayın kafaya bukadar, elbet yakında bitane moderator alınacak elbet duzenlenecek bu tur yanlıslıklar sıızn belırtmenıze gerek kalmadan. Her acılan yanlıs topicin icinede cidden agresif bi bicimde bu tur mesajlar atmanızda hos olmuyo bı noktadan sora.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beyler dovusmek isteyen varsa gelsin benle dovussun pederle sırf sakal için kavga etmekteyim ve bu baya bişiyi etkileyeceğe benziyo havada kul tablası falan ucusuyo sırf bi sakal muhabbetine [spo1=...]a.q. bole hayatın[/spo] o yuzden sakin olun gerek yok bu kadar atısmaya hepiniz belli bir yasa gelmiş karakterli insanlarsınız bu kadar cabuk gaza gelip tuslara dusunmeden basmayın lutfen kavga devam edio ben away.....[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar