Xan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu soru ingilterede polislerin katil şüpelilerine sorduğu bi soruymuş.. 20 yaşlarında bir kızın babası ölüyor ve cenazesinde tanımadığı ama akrabalarından biri oluduğu belli olan bi erkeği görüyor ve kız bu adama aşık oluyor...kızbu adamın nerden geldiğini ve nerde oturduğunu bilmiyor..cenaze bittiinde ise çocuk ortadan kayboluyor aradan haftalar geçior ve kızın ablası ölüyor..kızın ablasının ölmesinin nedeni nedir?[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ölmesinin sebebi bu başlığın önceden açılmış olmasıdır... ve hatta ben bilmiştim soruyu[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 erkeği tekrar görebilmek için?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız eceliyle oluyoda , eger soru sorulan kisi katilse, kucuk kizin asik oldugu kisi oldurmustur falanmi diyo, saglam salladim :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 katili delirtip tımarhaneye atmak mı istiyorlar. kafam karıştı lann.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben de tekrar diyorum ki , o erkeğin tekrar geleceğini nerden biliyor , güme gitti ablası. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 akrabası oldugunu bildigi icin ablasını olduruyoki ablasının cenazesine tekrar gelmesi ve onu onu görmesi için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yani kız piskopat :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: daverc, 23 Ağustos 2005 15:34 tarihinde demiş ki: kız eceliyle oluyoda , eger soru sorulan kisi katilse, kucuk kizin asik oldugu kisi oldurmustur falanmi diyo, saglam salladim :/ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İyide bunun tek bı cevabı yokki Bi sürü olasılık var anca şey olabılır bu soruyu sormalarındakı amac Dusunce ve mantık tarzının genel olarak katillerinkine benzeyıp benzemedıgı olabılır bıtek.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adam kızı tekrar görebilmek için ölümüne mokoko yapıyor ablasına :horace: . Ehmm... İşin aslı kız adamı tekrar görebilmek için ablasını öldürüyordu. Bir yerlerden hatırlıyorum bu soruyu.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 canı istemiş belki alalla[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dasaaa, 23 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: ölmesinin sebebi bu başlığın önceden açılmış olmasıdır... ve hatta ben bilmiştim soruyu :=)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız ablasını öldürüoki çocuu görsün.... bu basit bi cevap....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben 10 sn yede buldum cevabı nolcak beybin ? :) hangimiz daha piskopatız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar