SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yükseltmeye giricem mat. ile biolojiye...... Sorular nereden cıkıo demiycem ama bişi merak ettim. Baya zormu oluyor bu sınawlar sınawa 1 hafta var vee elimden geldiğince knıght oynamamaya bakıoyorum :D Derslerime ağırlık verdim ama merak ettiğim su dielim :fonksiyonlar öğretmen gidip bunun en kazık sorusunu mu sorar yoksa gecsin die konun örnek verildiği sorulardn mı sorar merak etim tşk ederim[signature][hline]SoLiD_SnAkE [Bu mesaj SnAke_15 tarafından 23 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SnAke_15 tarafından 23 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SnAke_15 tarafından 23 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamamen hocaya bağlı. sen bence biraz hayattan offline ol ders çalış... not: CAPS LOCK AÇIK PEK HOŞ OLMUYOR[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hımm hoca ii bi hoca beni de sever ama içimde cok heyecan ve stres var ya yapamassam die ...[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 daha önce sizin okulda o hocanın yükselmesine girmiş adamlarla fln konuş bayaa iyi olur en azından bi izlenimin olur... bir de sadece bi hoca değil zümre hazırlıyor soruları haberin olsun[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tşk ederim yarın gidicem sorucam :sence HOcaya söylesem böyle böyle sizce ne gibi cıakr desem hoca beni kovalarmı :D[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ?????[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 adam kafa bir tipse neden olmasın.... hatta bizim bir hoca bana sorulara bak yapamayacak gibi isen çık seni sınava girmedi sayalım demiş idi... kulakları çınlasın müslüman adamdı bea[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yetiştiremezsen girme bence :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla analitik'e girdim çok kolaydı 4-5 alırım bizde matematiğe girenler ise çok kazıkmış herkes 1 bekliyor çok Trigonometri sormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hhımm ok Ben calışıorum ama inş cıkar calıştıklarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben lise 2 deydim sayisalim fizikçi bana gicik oluyodu o sene fizikle matematikten sinifta kaldim iki sinavada tam bi haftam vardi söyle bi strateji gelistirdim matematikten hic anlamiyodum fiziktende ama fizigi yapabilirim gibi geldi bi hafta boyunca sabah 8den gece 11e kadar durmadan fizik çalistim ve sinavi geçtim matematikten osene sorumlu geçtim lise3 te matematiin anasini aglatip 5 getirdim lise2 ninde sorumlulugu kalkti tabi okul derslerine okadar kasinca össde bi bok yapamadim bu seferde bu senede öss oldu... bi haftan var herzaman oyun icin vaktin var ama kaybolan vakit geri gelmiyo bi haftada saglam calisirsan yaparsin sorular ne cok kolay ne cok zor konunuyu tamamen ögrenince yap1lacak sorular genellikle [Bu mesaj Anodhen tarafından 24 Ağustos 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Anodhen tarafından 24 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya bi kere kurul hazırlıo soruları..genelde 2 konudan icli guzel sorular soruolar,gerisi ustun koru oluo(antalya yukseltme magazin)[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar