Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YüKSELTME SINAVINA GİRİCEMDE...

SnAke_15

Öne çıkan mesajlar

Yükseltmeye giricem mat. ile biolojiye......
Sorular nereden cıkıo demiycem ama bişi merak ettim.
Baya zormu oluyor bu sınawlar sınawa 1 hafta var vee elimden geldiğince knıght oynamamaya bakıoyorum :D
Derslerime ağırlık verdim ama merak ettiğim su dielim :fonksiyonlar öğretmen gidip bunun en kazık sorusunu mu sorar yoksa gecsin die konun örnek verildiği sorulardn mı sorar merak etim tşk ederim[signature][hline]SoLiD_SnAkE

[Bu mesaj SnAke_15 tarafından 23 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben lise 2 deydim sayisalim fizikçi bana gicik oluyodu o sene fizikle matematikten sinifta kaldim iki sinavada tam bi haftam vardi söyle bi strateji gelistirdim matematikten hic anlamiyodum fiziktende ama fizigi yapabilirim gibi geldi bi hafta boyunca sabah 8den gece 11e kadar durmadan fizik çalistim ve sinavi geçtim matematikten osene sorumlu geçtim lise3 te matematiin anasini aglatip 5 getirdim lise2 ninde sorumlulugu kalkti tabi okul derslerine okadar kasinca össde bi bok yapamadim bu seferde bu senede öss oldu... bi haftan var herzaman oyun icin vaktin var ama kaybolan vakit geri gelmiyo bi haftada saglam calisirsan yaparsin sorular ne cok kolay ne cok zor konunuyu tamamen ögrenince yap1lacak sorular genellikle

[Bu mesaj Anodhen tarafından 24 Ağustos 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Anodhen tarafından 24 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...