Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Husky'im oldu :) :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hheeh benim kuzenim almıştı hollanda'da. Yerler 10 cm kar. Hatta onunda adı paşaydı. Neyse burnunu kara sokup koşuyordu habire. Çok tatlı ya.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
eheh ama ben seneye bugun köpekden ayrilabilirim :( ama tabi kisa bi süreliğine büyücek tüyleri kalinlaşacak bende çiftliğe yollicam serin serin gezer diye sonra havalar serin olunca tekrar alicam öyle daha sağlikli olur[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Mesaj tarihi:
Yaaaaaaa!!! o ne öylee!!! mütişşş tatlıı yaa :D Benimde huskym var şimdi abi oldu 6-7 aylık.. Benziyolarda biraz :D Valla bebekliğinin değerini iyi bil ve bol bol vakit geçir onla inanılmaz hızlı büyüyolar! Heh bide benimki ne bulursa yiyo.. peçete..çorap..BAHÇIVAN ELDİVENİ...ve..kendi boku olmak üzere..O_o ama ne olursa olsun bi tanem o benimmmm :D
Çooook hayırlıı olsunnn! Benim içinde sev onu! :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur

ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ?[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Mesaj tarihi:
said:
Koex, 14 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur

ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ?

Benimde var yaaa zaten! :) ya bencede mesela şuan çok yakışıklı yani.. şimdiki hali bi ayrı tabii de sonuçta bebiş halini de özledim onun bennn :) çok yaramazdı ama yaa..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
çok güzel ya ama hep bi sinir hali var sanki kayvanda =)
işala sorunsuz dertsiz hep yanında olur[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
cok sirin valla bence her yasınının kıymetini bil ve egitime göndermeyi sakın unutma büyüyünce köpekleri zaptetmek zor oluyor rahat gezdiremiyorsun[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
Walla bizimki beni isiriyor parçaliyor tek temellim büyüncede $akayla kari$ik kolu baca kapmamasi :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Mesaj tarihi:
said:
Clementine, 15 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :(

valla bnmki sakız çiğnerdi, tükürürdük yalardı, kasabın önünden geçerken kanlı su içerdi..ıyh biraz irenç oldu ama hepsi yapıo yani.
Mesaj tarihi:
Eğitime vericemde husky ler biraz aptal olduklari için 6 aylikken verin diyor adam msn den dediki bende 45 günlük rott var eğitime ba$ladim ben dedim husky vereyim ? yok onlar 6 aylikken dedi utandim abi :D haeha[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yahu nasil büyüdü anlamadim burdaki insanlar bana kücüklüğünün tadini çıkar dedilerde inanmadim eski foto lara bakiyrmda o halini çok özlüyrm :D $imdi ise kollarim delik de$ik oldu böyle olmasi normalmi sürekli beni issiriyor :[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
  • Yeni Oluştur...