Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hheeh benim kuzenim almıştı hollanda'da. Yerler 10 cm kar. Hatta onunda adı paşaydı. Neyse burnunu kara sokup koşuyordu habire. Çok tatlı ya.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh ama ben seneye bugun köpekden ayrilabilirim :( ama tabi kisa bi süreliğine büyücek tüyleri kalinlaşacak bende çiftliğe yollicam serin serin gezer diye sonra havalar serin olunca tekrar alicam öyle daha sağlikli olur[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ewt ewt yazın bnmki çok kötü oluodu sürekli soğuk su döküodum üstüne çok rahatlıodu yazık..ay özledim bn bea..
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende ögle yaacağim :([signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kıskandım.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yaaaaaaa!!! o ne öylee!!! mütişşş tatlıı yaa :D Benimde huskym var şimdi abi oldu 6-7 aylık.. Benziyolarda biraz :D Valla bebekliğinin değerini iyi bil ve bol bol vakit geçir onla inanılmaz hızlı büyüyolar! Heh bide benimki ne bulursa yiyo.. peçete..çorap..BAHÇIVAN ELDİVENİ...ve..kendi boku olmak üzere..O_o ama ne olursa olsun bi tanem o benimmmm :D Çooook hayırlıı olsunnn! Benim içinde sev onu! :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ?[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Koex, 14 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki: oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ? Benimde var yaaa zaten! :) ya bencede mesela şuan çok yakışıklı yani.. şimdiki hali bi ayrı tabii de sonuçta bebiş halini de özledim onun bennn :) çok yaramazdı ama yaa..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence yavru halleri çok çok daha tatlı :) büyüyünce zapt edilmiyor. hele inatçı olunca işin çok çok daha zorlaşıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hele bi de eğitimsiz olursa (ki bnmki öleydi) yolda yürüyemiosun onunla.sürekli koşuyo (sen de peşinden) ve ne tarafa gideceine karar veremio :)
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok güzel ya ama hep bi sinir hali var sanki kayvanda =) işala sorunsuz dertsiz hep yanında olur[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eğitime vericem Saolasin.[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok sirin valla bence her yasınının kıymetini bil ve egitime göndermeyi sakın unutma büyüyünce köpekleri zaptetmek zor oluyor rahat gezdiremiyorsun[signature][hline]:))) !!! ........................
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 panda gibi massallah :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Walla bizimki beni isiriyor parçaliyor tek temellim büyüncede $akayla kari$ik kolu baca kapmamasi :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Clementine, 15 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :( valla bnmki sakız çiğnerdi, tükürürdük yalardı, kasabın önünden geçerken kanlı su içerdi..ıyh biraz irenç oldu ama hepsi yapıo yani.
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eğitim şart..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eğitime vericemde husky ler biraz aptal olduklari için 6 aylikken verin diyor adam msn den dediki bende 45 günlük rott var eğitime ba$ladim ben dedim husky vereyim ? yok onlar 6 aylikken dedi utandim abi :D haeha[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Uplayalimda yazik olmasin :)
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çok seker ya , Maskeli olsa gerek bu değil mi ?[signature][hline]SupeRock
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet maskeli maskesi olmayanlarin surati beyaz oluyo karalik olmuyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pek öfkeli görünüyor resimlerde gözler yakıyor ama =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Koex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yahu nasil büyüdü anlamadim burdaki insanlar bana kücüklüğünün tadini çıkar dedilerde inanmadim eski foto lara bakiyrmda o halini çok özlüyrm :D $imdi ise kollarim delik de$ik oldu böyle olmasi normalmi sürekli beni issiriyor :[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Öne çıkan mesajlar