Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hheeh benim kuzenim almıştı hollanda'da. Yerler 10 cm kar. Hatta onunda adı paşaydı. Neyse burnunu kara sokup koşuyordu habire. Çok tatlı ya.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh ama ben seneye bugun köpekden ayrilabilirim :( ama tabi kisa bi süreliğine büyücek tüyleri kalinlaşacak bende çiftliğe yollicam serin serin gezer diye sonra havalar serin olunca tekrar alicam öyle daha sağlikli olur[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ewt ewt yazın bnmki çok kötü oluodu sürekli soğuk su döküodum üstüne çok rahatlıodu yazık..ay özledim bn bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende ögle yaacağim :([signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kıskandım.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yaaaaaaa!!! o ne öylee!!! mütişşş tatlıı yaa :D Benimde huskym var şimdi abi oldu 6-7 aylık.. Benziyolarda biraz :D Valla bebekliğinin değerini iyi bil ve bol bol vakit geçir onla inanılmaz hızlı büyüyolar! Heh bide benimki ne bulursa yiyo.. peçete..çorap..BAHÇIVAN ELDİVENİ...ve..kendi boku olmak üzere..O_o ama ne olursa olsun bi tanem o benimmmm :D Çooook hayırlıı olsunnn! Benim içinde sev onu! :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ?[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Koex, 14 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki: oke sevicem :) Nazar etme nolur çiğne seninde olur ya herkez bebeklik değierini bil fln diyor bence büyünce daha tatli ? Benimde var yaaa zaten! :) ya bencede mesela şuan çok yakışıklı yani.. şimdiki hali bi ayrı tabii de sonuçta bebiş halini de özledim onun bennn :) çok yaramazdı ama yaa..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence yavru halleri çok çok daha tatlı :) büyüyünce zapt edilmiyor. hele inatçı olunca işin çok çok daha zorlaşıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hele bi de eğitimsiz olursa (ki bnmki öleydi) yolda yürüyemiosun onunla.sürekli koşuyo (sen de peşinden) ve ne tarafa gideceine karar veremio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok güzel ya ama hep bi sinir hali var sanki kayvanda =) işala sorunsuz dertsiz hep yanında olur[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eğitime vericem Saolasin.[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok sirin valla bence her yasınının kıymetini bil ve egitime göndermeyi sakın unutma büyüyünce köpekleri zaptetmek zor oluyor rahat gezdiremiyorsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 panda gibi massallah :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Walla bizimki beni isiriyor parçaliyor tek temellim büyüncede $akayla kari$ik kolu baca kapmamasi :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Clementine, 15 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: ahah harika..bugün huskym yolda bulduğu bi bebek bezini yedi O_o Sen sen ol bebeklikten şımartma onu!! Yaaaa başka kimsenin huskysi de böyle şeyler yapıyo mu ya? hayvan ne bok bulursa yiyo :( valla bnmki sakız çiğnerdi, tükürürdük yalardı, kasabın önünden geçerken kanlı su içerdi..ıyh biraz irenç oldu ama hepsi yapıo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eğitim şart..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eğitime vericemde husky ler biraz aptal olduklari için 6 aylikken verin diyor adam msn den dediki bende 45 günlük rott var eğitime ba$ladim ben dedim husky vereyim ? yok onlar 6 aylikken dedi utandim abi :D haeha[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Uplayalimda yazik olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çok seker ya , Maskeli olsa gerek bu değil mi ?[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet maskeli maskesi olmayanlarin surati beyaz oluyo karalik olmuyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pek öfkeli görünüyor resimlerde gözler yakıyor ama =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yahu nasil büyüdü anlamadim burdaki insanlar bana kücüklüğünün tadini çıkar dedilerde inanmadim eski foto lara bakiyrmda o halini çok özlüyrm :D $imdi ise kollarim delik de$ik oldu böyle olmasi normalmi sürekli beni issiriyor :[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar