-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bizim eski okulun yanindaydi. Hukuk disinda yaramaz derler ama bilemem tabii.. Yakinlarda Besiktas'ta ucuza ogrenciye gore ev bulabilirsin. Ortakoy pahalidir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: turambarturin, 20 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki: ey ahali kazandım gsü yü. :rock: şimdi de başka bir problemim var... :-) şehir dışından geliorm ve okulun yurdu yok... hangi yurtlar okula yakın ve iyidir veya okula yakın ucuz nerede ev kiralayabilirim? şimdiden teşekkür ederim... geçmiş olsun valla...hangi bölüm..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 işletme...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: turambarturin, 20 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: işletme... rahat mezun olursun. okulun en kolay bölümü diyebilirim. (iletişim'i saymıyorum, saydırmıyorlar...fakülte olmamıza rağmen bizi "hobi" olmakla itham ediyorlar. hem de işletmeciler. [genellemeye gel])[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 trküyedeki en beğendiğim manzaraya sahip olan okul..ii bi okul..gitmek isterdim.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 manzarası ve hukuk fakültesi =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi ben galiba sarayburnun da bi yurtta kalcakmışım acaba ulaşım çoook mu zor olur yaw?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eminönü'nden boğaz vapuruna bineceksin ortaköy iskelesinde ineceksin. yarım saat fln sürer. istersen eminönünden otobüse de binebilirsin, o da yarım saat sürer takribi olarak.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gsü sosyal bölümleri fr okumuş olsanız bile 5 sene mi, yani 1 sene hz okunuluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iki sene hazırlık vaa mış. bi de ben fransızca jötem den başka bişi bilmiyorum çoook mu zor olcak benim için?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 emin ol iki sene hazırlıktan sonra "canavar" gibi fransızca öğrenilebiliyor. tabii çalışırsan. ben bunu gördüm.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 saol mantar abi yüreğime su serptin herşey için teşekkürler[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir şey değil..son dileğim fransızların gazabından hepimizin uzak olması...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar