turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ben Galatasaray Üniv. işletme yada iktisat düşünüyorum Elbet paticik ahalisinden birileri biliyordur bişiyler aydınlatırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dün yanlışlıkla içinde buldum kendimi.hemen anladılar oraya ait olmadıımızı kim bunlar fln dediler bize :( elimiz mahkum çıktık bizde..çok güzel ama yaa..eğitimini bilmiyorum[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Dışarıdan olanları anladıkları an "Turist " muamelesi yapıp aşağılamaya çalışan öğrenci tiplemeleriyle dolu yegane üniversite.[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 her şeyden önce franszıca olması koskocaman bir artı. ve GS üni. sosyal bilimler ağırlıklı bir okul, bunu da düşünürsek iyi bölümler olduğunu söyleyebilriz. ama benden bu kadarcık bilgi çıkar, çünkü GS'da okumuyorum.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Truwan'a veya Manti'ye sorabilirsin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar GSÜ anlatılmaz yaşanır. Sormak istediklerinizi sorun siz yine, ben İletişim'de okuyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Eruwan GSÜ İşletme'de okuyor bu arada.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 AMAN ALLAH KORUSUN IYYYYYYYYYYK rezalet yaa sabah 9 da ders başlıyo 40 dk ders - tenefüs - ders - tenefüs - ders. ..... üniversiteden saymıyorum ben orayı bir daha lise okumak istiyosan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ıyyy abi çok kötü oldum öğş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Gelen sorulardan hareketle kafalardaki soru işaretlerini giderici birkaç hususu belirteyim. 1- GSÜ Devlet Üniversitesi'dir 2-(Hukuk sorulduğu için söylüyorum) Hukuk dahil bütün sosyal bilimler alanlarında 2 sene hazırlık var. Mühendisliklerde hazırlık 1 sene. 3-Galatasaray Üniversitesi Fransızcası diye bir şey yoktur. Sorulan soruda "Hazırlık için kursa gitmem gerekir mi?" denmiş. Kesinlikle gerekmez, çünkü Fransızca diye birşey yok. Dersler Türkçe-İngilizce-Fransızca karışımı bir dille işlenir. İğrençtir. 4-Okuldaki sosyal aktiviteler iyidir. Özellikle öğrenci yayını DETAY çok başarılı bir aylık gazetedir. Sadece İletişim öğrencileri değil, bütün öğrenciler katılabilir. Onun dışında birçok kulüp var. İşletme Kulübü iyidir, başarılıdır. Onun dışında okulda ortamı beğenenler olur, beğenmeyenler olur. Ama bana kalırsa İstanbul'da böyle manzarası olan bir üniversite bulmak imkansızdır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben Gsü isletme de okuyorum arkadasim. Geçmesi biraz çalisabiliyorsan kolay bir bölümdür ancak evet hakkaten biraz lise gibidir. Gerçi öyle 40 dakka ders 10 dakka tenefüs muhabbeti hiç olmadi ama (hain hocalar 100 dakka ders 10 dakka tenefüs seklinde çalisiyorlar) Ancak manzara süper yer çok iyi fakat üniversite bünyesinde düzgün bir sportif faaliyet bekleme. Ha illede isletme okuyacam dersen bogaz içi isletmeden sonra bence en iyisi Gsüdür.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! [Bu mesaj Truwan tarafından 06 Haziran 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abim gs lise+gs üni işletme bölümü mezunu.. hiçbir zaman şikayet ettiğini duymadım..fen lisesi gibi dendiğine bakma gayet boş takıldığınıda görüyordum ben.bence iyibir seçim olur.üstelik fransızca büyük bir artı. ha zorlanmıcakmısın, zorlnaıcaksın tabiş ama maksat burda "eğitim" görmek değil mi?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aah ah bi kaç sene önce hayalimdi bu üni.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fegro, 04 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Dışarıdan olanları anladıkları an "Turist " muamelesi yapıp aşağılamaya çalışan öğrenci tiplemeleriyle dolu yegane üniversite. öğrenci sayısı 2000 olunca herkes birbirini az çok tanıyor. "turist" muamelesinden kasıt nedir anlamadım ve gsü öğrenci profilini de savunacak değilim ama kimsenin yabancı olduğu için aşağılanacağını pek sanmıyorum. mahsun ibo izzet alişan özcan, maksadım polemik değil, ona göre.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://detay.gsu.edu.tr/v2/index.asp?sayiID=33&yaziID=388 Arkadaşlar bu da bahsettiğim yayın Detay. İletişim Fakültesi Yayını olarak geçiyor ancak bütün fakültelerden katılım var. Okuldaki en aktif sosyal faaliyettir diyebiliriz. Eruwan'ın dediği gibi sportif faaliyet aramayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yaf ben zaren fen lisesi çıkışlıyım bi 4 senedir kasim kasim kasilmaktan gina geldiii. bi 6 sene daha çekebilirmiyim bilmiyorum:( derslerin ağırlığı önemli değil fekat 100 dk ders 10 dk tenefus korkutuyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şöyle söyleyeyim İletişim'de haftada 20 saat dersimiz var. Yoklama alınan saat sayısı 8. Yani Devam zorunluluğu o kadar da korkulacak bir şey değil. Nitekim ben yoklama alınan bir derste yüzde 50 devamsızlık yapmış olmama rağmen finallere girdim, devamsızlıktan bırakmadılar.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fegro, 04 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Dışarıdan olanları anladıkları an "Turist " muamelesi yapıp aşağılamaya çalışan öğrenci tiplemeleriyle dolu yegane üniversite. o kadar da değil:) ama şu bir gerçek ki ben orada okuyan arkadaşlarla aramda bir turistle olduğu kadar doğal bir farklılık hissettim. bunu çok garipsedim.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya aslında ben ek kontenjan sosyal sınavına girdim bayağı iyi geçti ama biraz redactionda saçmaladım galiba.Neyse 1.ye iktisat yazdım 2.ye siyasal biimler acaba 1.ye girsek bile değiştirip 2.ye girebiliyor muyuz?Bi de sonuçlar ne zaman açıklanacak bilen var mı?? Şİmdiden teşekkürler..[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayır girmezsin değiştirip,sınavların kontrolü aşağı yukarı bitmiş olsa da öss sonuçlarından sonra öğrenebileceksin ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Khirsah, 14 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki: ya aslında ben ek kontenjan sosyal sınavına girdim bayağı iyi geçti ama biraz redactionda saçmaladım galiba.Neyse 1.ye iktisat yazdım 2.ye siyasal biimler acaba 1.ye girsek bile değiştirip 2.ye girebiliyor muyuz?Bi de sonuçlar ne zaman açıklanacak bilen var mı?? Şİmdiden teşekkürler.. ÖSS sonuçları açıklanınca listeler asılacak. İlk 25.000'e giremeyenlerin ismi olmayacak listede haliyle. Diyelim ki sen iktisatta 21. yedeksin siyasette de 15. yedeksin. O zaman bekleyeceksin. Farz-ı mahal bekledin ve 5 gün sonra siyasette sana sıra geldi. Kaydını yaptırdın. 2 gün sonra iktisatta sıra gelse bile siyasette kalma hakkın var. Ama tersi durum olursa, yani iktisatta sıra gelip de kaydını yaptırırsan, zannedersem ikinci tercihin için sana hak tanımıyorlar.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: 555, 04 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: dün yanlışlıkla içinde buldum kendimi.hemen anladılar oraya ait olmadıımızı kim bunlar fln dediler bize :( elimiz mahkum çıktık bizde..çok güzel ama yaa..eğitimini bilmiyorum Yok öle bise.. Ben Lise 2 çocuğuyum ve kimse acayip davranmıyo okul gömleğiyle orda fink atmama rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Şunu bir uplayayım da seçim arifesindeki gençler bi yanlış yapmasın. Ey ahali, Sakın ola GSÜ'de mühendislik okumaya gelmeyin. Onca puan yaptınız buralarda heba etmeyin. 360'lar fln konuşuluyormuş galiba aman diyim gidin İTÜ'ye, ODTÜ'ye hatta YTÜ'ye..ama GSÜ'ye mühendislik okumaya gelmeyin..geleni de engelleyin..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kabatas erkek lisesinin bitisiğinde, komsuyuz gs lilerle yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ey ahali kazandım gsü yü. :rock: şimdi de başka bir problemim var... :-) şehir dışından geliorm ve okulun yurdu yok... hangi yurtlar okula yakın ve iyidir veya okula yakın ucuz nerede ev kiralayabilirim? şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar