Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu Forumlarında bir başlık

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Test serverıyla ilgili problem çözülmüş mü diye bararken bir başlık dikkatimi çekti. Şöyle dedim içimden "bu varya kesin..."

Sonra tıkladım ve doğru olduğunu gördüm,adam Türk idi:)
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadea, 20 Ağustos 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Ne var bu postta ? adam charımı kaybettim diyor yardım istiyor. Ayrıca türk olmasıyla ilgisi nedir. Aynı olay bir arkadaşımında başına geldi blizz saolsun 1 hafta sonra anca halletti.

Sen şimdi postta ne olduğunu göremedin mi gerçekten?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:
Ne var bu postta ? adam charımı kaybettim diyor yardım istiyor. Ayrıca türk olmasıyla ilgisi nedir. Aynı olay bir arkadaşımında başına geldi blizz saolsun 1 hafta sonra anca halletti.

Sen şimdi postta ne olduğunu göremedin mi gerçekten?

Yok , nedir anlatırmısın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadea, 20 Ağustos 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:

Sen şimdi postta ne olduğunu göremedin mi gerçekten?

Yok , nedir anlatırmısın.

said:
1. I LOST MY CHARACTERS ON BURNİNG LEGİON |

Başlık büyük harfle yazılmaz. ingilizcede "i" nin büyüğü "I" dır "İ" diye bişe yok.

said:
ı lost my characters ..it is lvl 50 warlock...it is in burning legion server...and nick kralice..ı lost all character on burning legion..ı need help...ı didint erase them..my warlock was in hinterlands yesterday..this morning was erased..but ı didint make it...

billizard..help me
i küçükken i dir ı lost my character falan kötü gerçekten yani ne bileyim bu oyunu oynayan kimse "my name is mehmet" diyebilmeli, bir de bunu alakasız foruma nick kralice..ı need help.. money gone.. billiiizzz hellp falan..character erased ayrı birşey, ı dididnt var, yani sanki özellikle her kelimede hata yapmak istemiş gibi geldi bana, insan ing bilmese dahi bir arkadasına sorar official forumlara yazarken diye düşünüyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cidden kötü bi durum ama aşagılamadan önce şunu düşünün
kimse ingilizce veya herhangi bir dili bilerek dogmuyor mübarek ermişlerden degilseniz :) arkadaş tamam saçma sapan ve cidden kötü bi ingilizceyle yazmış olmuş olabilir ama göz önünde bulundurulması gereken bazı ihtimaller war.
- Yazıyı telefondan yardım alarak yazmış olabilir ve çarpık ingilizcesinden bu şekilde olmuş olabilir
- Olayın paniğinden hiç birşeye dikkat etmemiş olabilir
- Herhangi bi formlarla iligili bi tecrubesi olmayıp. birileri tarafından formlara yönlendirilmiş olabilir.
- ilk MMORPG deneyimi her kez için bazı şeyler şoklu geçer. Hoş arkadaş bayagı bi şoklanmış
- ingilizce seviyesi düşük zaten belli olan birşey.. hatta ingilizceyi oyun içinde bile ögrenmiş olabilir!

Ama böyle durumlarla dalga geçmeden önce TÜRK diye aşagılamadan önce ne oldugunuzu unutmayın... İngilizceyi ilk ögrenmeyi başladıgınız zamanları hatırlayın! .. Ha diyorsanız ki ben süper başladım azizlerle ermişler laflarıma alınmasın lütfen... Adamı aşagılamak yerine bi şekilde bu arkadaşa ulaşıp yardımcı olmak daha mantıklı degil mi sizce ?

[Bu mesaj Hancer tarafından 20 Ağustos 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hancer, 20 Ağustos 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
kimse ingilizce veya herhangi bir dili bilerek dogmuyor mübarek ermişlerden degilseniz :) arkadaş tamam saçma sapan ve cidden kötü bi ingilizceyle yazmış olmuş olabilir ama göz önünde bulundurulması gereken bazı ihtimaller war.
- Yazıyı telefondan yardım alarak yazmış olabilir ve çarpık ingilizcesinden bu şekilde olmuş olabilir
- Herhangi bi formlarla iligili bi tecrubesi olmayıp. birileri tarafından formlara yönlendirilmiş olabilir.
- ilk MMORPG deneyimi her kez için bazı şeyler şoklu geçer. Hoş arkadaş bayagı bi şoklanmış
- ingilizce seviyesi düşük zaten belli olan birşey.. hatta ingilizceyi oyun içinde bile ögrenmiş olabilir!

Ama böyle durumlarla dalga geçmeden önce TÜRK diye aşagılamadan önce ne oldugunuzu unutmayın... İngilizceyi ilk ögrenmeyi başladıgınız zamanları hatırlayın! .. Ha diyorsanız ki ben süper başladım azizlerle ermişler laflarıma alınmasın lütfen... Adamı aşagılamak yerine bi şekilde bu arkadaşa ulaşıp yardımcı olmak daha mantıklı degil mi sizce ?

E iyi peki de bu arkadaş hiç bir forumda 1 yazı yazmamış mı, yani en azından başlığı küçük harfle yazmak lazım.
Ayrıca genel olarak mmorpg oynayan kimse en azından preposition kullanmasını bilmeli "i dead, me kill" değil de is, are kullanmalı bence.
Yani komik durmuş fakat flamelememişler elemanı ilginçtir gözden kaçırmış forum trollü amcalar henüz[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
E iyi peki de bu arkadaş hiç bir forumda 1 yazı yazmamış mı, yani en azından başlığı küçük harfle yazmak lazım.
Ayrıca genel olarak mmorpg oynayan kimse en azından preposition kullanmasını bilmeli "i dead, me kill" değil de is, are kullanmalı bence.
Yani komik durmuş fakat flamelememişler elemanı ilginçtir gözden kaçırmış forum trollü amcalar henüz

Ya demek istedigim asıl mesela kasti böyle bişi yapılacagına asla inanmıyorum
Değir öldürmek bilimum şeyleri yapsan ben yazmam sonuçta :D
birbirimize göz kulak oldugumuz sürece( illa birlik olalım tek catı kuralım demiyorum) sadece göz kulak olmak biraz daha iyi olur diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

iyi siz bir yurt dışına gidince görün nasıl ingilizce konuşuyolar.

Yes my name is xxx, i am from yyyy, i love my dog, i have a house that has 2 rooms felan derler di mi?
en basitinden kanada da telefona voice derler, how is it going ne demek? how is she going ne demek? bu 2 side aynı şey demek dersem ahah aingilizce bilmiyosunz dersiniz muhtemelen. Amerikada bir adama yanlışlıkla i were doing dediğinizde adam size asla demez sadece if olduunda i, were alır.

Ama maalesef olay budur, dünyada herkez ingilizceyi 100 de 100 konuşmuyor, bu oyunda uluslararası bir oyun olduğuna göre, kıt bir ingilzice düşünülerek yazılabilir, son oalrka saatlerini verip level 50 bir karaktere geitirp o kaybolduktan sonra, itemları gittikten sonra, bunlara çok önem veren bir oyuncuysa hararetli ise, böyel bir tepki vermesi de gayet normal, ben tek 1 olayda suçlayacam arkadaşı, mail atmasını önerirdim.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Aynen katılıyorum sana. Türkün türk'e uyguladığı bu önyargı nedir anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:

Yani komik durmuş fakat flamelememişler elemanı ilginçtir gözden kaçırmış forum trollü amcalar henüz

Herkes "hemen açığını yakalayalım" modunda değil tabi yabancı geliyor bu tür şeyler.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizceyi "ilokul" seviyesinde bilmesi, onun cesaretle problemini forumlara taşımasını yadırgamayı asıl ben anlamıyorum. Herkes benmerkezci balmasın şuna. Yani ingilizceyi az bile bilse dalga konusu olmamlı onun yerine koyun kendinizi.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım anlamıyorsun. sen ingilizce bilmiyorsan neden ingilizce bir sosyal aktiviteye katılıyorsun. demekki bu adam bu oyunu tamami ile diablo tadında oynayanlardan. tek konuştuğu insan da türkler olanlardan.
hatta çıkan profil ve davranış tarzından general'da bangır bangır türkçe küfür ettiğini bile varsayabilirim.
lütfen birilerini korumadan önce daha geniş açı ile düşünün...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...