lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Oyuna girdiğimizde karşımıza her seferinde çıkan K2 Network demosunu kaldırmanın bi yolu var mı? 20-30 kez deneyip girebildiğim için o demoya her seferinde esc demek hem beni bayıyor hemde zamanımdan çalıyor.Varsa bi yolu sevinirim :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 23 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oyuna girerken bir kez escape'e basmak bile bayiyorsa nasil level kastigini merak ettim.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Level kastığımı kim söyledi?[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 asıl bayan oyundan cıkınca cıkan Website.Bunu kaldırmanın yolunu bilen cok büyük sevap işler[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 O da ayrı mevzu.Bilgisayar zaten yavaş ve zor çalışıyor bu demolar, site açılışları darmadağan ediyor olayı.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: lancelotdulac, 23 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Level kastığımı kim söyledi? surekli 1 level kalmak daha bayici olsa gerek oyleyse... neyse herkesin farkli amaclari var tabi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ewt ya o site çok gıcık. başka bi sitede gezerken dc oluyom site kayboluyo :grr:[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Memnunum ben halimden merak etme sen. Çözüm üreten olursa buna süper olacak, herkes istiyor :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Metakuso, 23 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: ewt ya o site çok gıcık. başka bi sitede gezerken dc oluyom site kayboluyo :grr: tabbed browsing destekleyen bi browser kullanin...[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: tosun_pasa, 23 Ağustos 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 23 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: ewt ya o site çok gıcık. başka bi sitede gezerken dc oluyom site kayboluyo :grr: tabbed browsing destekleyen bi browser kullanin... www.maxthon.com diyerek bir adim da ben atayim [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 23 Ağustos 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Walla bende ole bir sorun yoq bilgisayar vızır vızır calısıyo bir kele bile dc olmuyorum coq nadır oluyom o sizin derdiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar