Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ROSE ONLINE

embelsi_hayvan

Öne çıkan mesajlar

Oyun şu anda beta dahi olsa , 13+ zibidi hacker bozuntı-uları zırt pırt sizi öldürüp dursa da bir bakmaya gerçekten değer.
Grafikler ve oynanabirlik çok güzel Sanırım oyun "erose" şeklinde avrupa serverı kurularak yakın zamanda piyasaya girecek ve P2p olacak.Herkes bir baksın derim, wow kadar profesyonel olmayan ama diğerlerinde daha komplike birşeyler arayanlar için ideal .Bu arada oyunu ragnarok'u yapam koreli ekip gravity yapmış bu da bi referans.betada nikim "Fouche" beklerim. :)

bi screenshot

www.iroseon.com

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
walla ben aldımda ne oluyo adamlar yürüyerek benden 2 kat hızlı hareket ediyorlar :D artık nasıl bi kanat takıyorlarsa , bu arada oyun için şunu söliyebilirim ilkten girdiğimde eski bi oyun die fazla kişi olmayacağını düşünmüştüm bende hatta ilk kastığım adv. plainste ve ondan sonraki zant şehrinde çok az sayıda player ile karşılaştım , ancak 50 lvl olup bir sonraki şehir olan junon polise geçince vendorların kalabalıklığından yerde tıklıcak bi yer bulup ilerlemenin bile zor olduğunu görünce içim rahatlamıştı biraz , hiç olmasa oyunun hilesi hurdası yan programı yok biraz netten baktığımda tek bulabildiğim şey belli çözünürlükte ve belli bi bakış açısıyla tek başına kasan bi program buldum onunda şartı o çalışırken pc de herhangi başka bişi yapamıyor olmandı o yüzden hiç denemedim bile açıkcası , ztn oyunun mantığıda tek kasmak üzerine diil ztn bu yüzden gönül rahatlığıyla oynuyorum diyebilirim ...

ek olarak ;
Dark_Soul said:

hogh bu ne ya

bu mesajada bi anlam veremedim ama yazdığım şey açık ve netti neresini anlamadın merak ettim , tabi yazdığım şeyi okuyup okumadığında da şüpheliyim ama sadece ilk mesaja bakıpta bu yazıyı yazdın die düşünüyorum, haa yanlızca yazmış olmak için yazdıysan orasını bilemem !?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...