embelsi_hayvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Oyun şu anda beta dahi olsa , 13+ zibidi hacker bozuntı-uları zırt pırt sizi öldürüp dursa da bir bakmaya gerçekten değer. Grafikler ve oynanabirlik çok güzel Sanırım oyun "erose" şeklinde avrupa serverı kurularak yakın zamanda piyasaya girecek ve P2p olacak.Herkes bir baksın derim, wow kadar profesyonel olmayan ama diğerlerinde daha komplike birşeyler arayanlar için ideal .Bu arada oyunu ragnarok'u yapam koreli ekip gravity yapmış bu da bi referans.betada nikim "Fouche" beklerim. :) bi screenshot www.iroseon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=115660[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 başlık her ne kadar çok çok eski olsada yeni konu açmak istemedim , bu oyunu oynayan yada daha önce oynamış olan deneyimli birinden oyun hakkında bişiler öğrenmek istiyorum , tabi vaktini ve zmnını bana ayırabilirse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Çok oynamadım ama baya eğlenceli gibi , jelibon kesiyorsun , arı kesiyorsun , aşçı kılığında kurtları kesiyorsun. Şamata olmuş oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 betayken baya sarmıştı ragnaroka ara verdiğim vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 peki şu an hala oynuyor musunuz yada oynayan türk tanıdığınız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hogh bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sitesi yıllardır aynı gibi duruyor, pek güven vermedi açıkçası (şu anki durumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bende betada girmiştim.Şu an oynamıyorum oynayan tanıdıkta yok. Binek yerine araç kullanıyordun. Çok heves ettim alamadım içimde kaldı bak hatırlattın şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 walla ben aldımda ne oluyo adamlar yürüyerek benden 2 kat hızlı hareket ediyorlar :D artık nasıl bi kanat takıyorlarsa , bu arada oyun için şunu söliyebilirim ilkten girdiğimde eski bi oyun die fazla kişi olmayacağını düşünmüştüm bende hatta ilk kastığım adv. plainste ve ondan sonraki zant şehrinde çok az sayıda player ile karşılaştım , ancak 50 lvl olup bir sonraki şehir olan junon polise geçince vendorların kalabalıklığından yerde tıklıcak bi yer bulup ilerlemenin bile zor olduğunu görünce içim rahatlamıştı biraz , hiç olmasa oyunun hilesi hurdası yan programı yok biraz netten baktığımda tek bulabildiğim şey belli çözünürlükte ve belli bi bakış açısıyla tek başına kasan bi program buldum onunda şartı o çalışırken pc de herhangi başka bişi yapamıyor olmandı o yüzden hiç denemedim bile açıkcası , ztn oyunun mantığıda tek kasmak üzerine diil ztn bu yüzden gönül rahatlığıyla oynuyorum diyebilirim ... ek olarak ; Dark_Soul said: hogh bu ne ya bu mesajada bi anlam veremedim ama yazdığım şey açık ve netti neresini anlamadın merak ettim , tabi yazdığım şeyi okuyup okumadığında da şüpheliyim ama sadece ilk mesaja bakıpta bu yazıyı yazdın die düşünüyorum, haa yanlızca yazmış olmak için yazdıysan orasını bilemem !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 son kısma kim cevap vermek ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yalnızdır o yanlız değil diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 2 gereksiz cevap daha ne kadar alakasız ve yazmış olmak için yazılmış mesaj gelicek çok merak ediyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 seneler evvel oynamıştım bi süreliğine bu oyunu ya,onu da Jonq'un "jelibon kesiosun,arı kesiosun" demesiyle hatırladım :D fena oyun değildi sanki,oyuncu sayısı olarak filan aktifse ben de bi indirebilirim.sıkılıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oyuncu sayısı fazlasıyla iyi diyebilirim , beklerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 _hione_ said: 2 gereksiz cevap daha ne kadar alakasız ve yazmış olmak için yazılmış mesaj gelicek çok merak ediyorum ... yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bravo , tebrikler , ödülünüzü şimdi mi istersiniz yoksa paket yapıp eve mi yollıyayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 saf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 valla işsiz gücsüz olsam bile şu oyuna yarım saatimi ayırmam. 20+ player sayısı kac merak ediyorum.Bu grafiklerle üstüne üstlük arı,kelebek vs kesmek bilmiyorum. Bana gore cok tırt bir oyun.Belki ufak yaştaki cocukları MMO ya alıştırmaya ugraşıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gençleri zehirliyorlar böyle oyunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar