Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İşte mp3çalarıma bi haftalık yüklediim şarkılar bunlar: Herkes amma değişiksin dio,sanırım bi tarzım yok... Bide bnim sewebileceğim şarkı önerebilirmisiniz? lp-be myself lp-dont stay . . ...8tane daha lp işte:) apocalyptica-nothing else matters(cover) almora-cehennem geceleri adventura-obsession alientantfarm-smooth criminal amerie-touch athena-beyoğlu(cover) beasty boys feat. cypress hill-watcha want bob marley-no woman no cry ceza-neyim varki ceza-tamam ceza-pardon black eyed peas-dont lie black eyed peas feat papa roach-anxiety busta rhymes-break ya neck craig david-walking away cranberries-promises crazytown-drowning cypress hill-catastrophe creed-my sacrifice deftones-my own summer deja vu-kendin coş direc-t-hasret duman-içerim ben eminem-way I am evanescence-bring me to life gorillaz-feel good inc. greenday-time of your life greenday-wake me up when september ends ja rule-Im real korn-onecover) korn-word up korn-limp_all in the family korn-did my time kurban-yalan kurban-yosma limpbizkit-eat you alive limpbizkit-phenomenon ludacris-move bitch manga-bitti rüya metallica-sad but true metallica-turn the page outladish-aischa pentagram-in esir like an eagle pentagram-1000in the eastland pod-sleeping awake puddle of mudd-she hates me p.diddy-I will missing you rage against machine-wake up rhcp-californication şebnem ferah-yağmurlar seether-remedy sum41-still waiting sum41_ludacris-get back soad-aerials soad-chop suey the offspring-meaning of life the offspring-keep'm seperated Biras karışığım galiba...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kulağına hangisi iyi gelirse dinle dostum tarz senin tarzın kim karışır...[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ceza ile metallicayı aynı listeye koyman hata.Agırlık metal sil digerlerini[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 walla benime bi tarzım yok o zmn.. 50 cent , nelly , cengiz kurtoglu , dogus , ne bilim kulaga hoş geliyosa dinle..! tarz da neymiş..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tarz bos iş zaten.dinle,mutlu ol gec...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Walla ya tarz da neymiş:D Yaa metallica yı da sewiorm cezayıda alla alla nie sileyim ki?Kulağıma hoş gelio işte silmek istemiorm...Saygısızlıkmıdır metallicaya,cezayla aynı listede olmak???[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... [Bu mesaj Maxuth tarafından 19 Ağustos 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Neredeyse benim liste .)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben punk ım şucuyum bucuyum.yok metalboy um yok playboy um bunlar yalan.zaten böle millete artistlik olsun diye palyaçoluklar yabıolar.önemli olan müziği başkası için değil kendin için dinlemektir.sokağa cıkıp ben punk ım bol giyinirim. bak oramı deldirdim buramı deldirdim demek marifet değil rezilliktir bence.şucu bucu neci olma
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sen hicbiseysin :P ona giriyosun.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kulağa ne hoş gelirse dinle. abim var öyle , Alişan da dinliyo Nymphetamine'de dinliyo , gudik bi adamdır zaten.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 amerie ile sum41 =) ne liste be...[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Biras karışık olduumu kabul ediorm:D *hybrid theory*[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sen karhısık boy sun bnce :D[signature][hline]--Borgır--
dina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 15 altı mi yaş?genelde o donemde oluor bole bi iki seneye ne sevdiğini tam olarak bulursun bana göre..ceza ve metalica ayni listede olmaz çünkü birini seenin diğerini sevmesi ilginçtir..farklıdırlar..yoksa nası yaparsın aggh deil yani..ben ikisini de sevmem ya neyse: )..diyeceim odur ki kasma dinle nasıl olsa bulursun doğru yolu: )[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done [Bu mesaj dina tarafından 20 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: dina, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: under 15 yeaaah[signature][hline]Düdüt
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: dina, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: under 15 mi yaş? arkadaşlar lütfennn böle yazımlardan kaçınalım under 15 mi yaş nasıl nece bir cümledir anlamadım 15 altı demek daha kolayken nese.. ben 15 altı değilim ama zaman geliyor hüzün büzün olmak istiyorum yeni çıkan güsel şarkıları dinliyorum işte zeynep kasalinidir çetin çetinhödö fln da olabilir.. ama deli gibi şebnem ferah hayranıyımdır. özlem tekin de dinlerim barış manço da yeri gelir ahmet kaya da dinlerim cem karaca da. metallikayı çok severim korn ve offspring gibi aktif grupları dinlerim ayrıcana led zeppelin de dinlerim iron maiden da dinlerim güzel şarkı olur black eyed peas dinlerim sonra 50 cent dinlerim lloyd banks sonra limp bizkit sonra ogün sanlısoy mor ve ötesi geçerim tabii ki duman, kurban da güzel falan falan[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
dina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: -DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:44 tarihinde demiş ki: said: dina, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: under 15 mi yaş? arkadaşlar lütfennn böle yazımlardan kaçınalım under 15 mi yaş nasıl nece bir cümledir anlamadım 15 altı demek daha kolayken nese.. ben 15 altı değilim ama zaman geliyor hüzün büzün olmak istiyorum yeni çıkan güsel şarkıları dinliyorum işte zeynep kasalinidir çetin çetinhödö fln da olabilir.. ama deli gibi şebnem ferah hayranıyımdır. özlem tekin de dinlerim barış manço da yeri gelir ahmet kaya da dinlerim cem karaca da. metallikayı çok severim korn ve offspring gibi aktif grupları dinlerim ayrıcana led zeppelin de dinlerim iron maiden da dinlerim güzel şarkı olur black eyed peas dinlerim sonra 50 cent dinlerim lloyd banks sonra limp bizkit sonra ogün sanlısoy mor ve ötesi geçerim tabii ki duman, kurban da güzel falan falan canım kardeşim canım arkadaşım eğer yukarda yazanları okumaya falan tenezzül edersen ki gördüğüm kadarıyla pek içinden gelmior onu deiştirmiş olduumu görürsün.."ben de laf sokucam hede hodo durtusu"yle hareket edersen bole yaparsın ancak..acıdım sana yazıları keşke "ay laf sokmalıyım kavga çıkarmalıyım of süperim abi" mantığıyla okumasan..yazık..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done [Bu mesaj dina tarafından 20 Ağustos 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tepişmeyin bakim. bu arada sen böyle alternatif cool genç oluosun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: ranCid, 19 Ağustos 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ben punk ım şucuyum bucuyum.yok metalboy um yok playboy um bunlar yalan.zaten böle millete artistlik olsun diye palyaçoluklar yabıolar.önemli olan müziği başkası için değil kendin için dinlemektir.sokağa cıkıp ben punk ım bol giyinirim. bak oramı deldirdim buramı deldirdim demek marifet değil rezilliktir bence.şucu bucu neci olma kesinlikle katılıyorum senin tarzın maxuth tarzı olsun gerisi yalan olur olur zaten... [Bu mesaj eldebaren tarafından 20 Ağustos 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Pop dinliyorsun sen. Belli bir gruba ilgin yok. Her grubun her müzisyenin en bilindik parçaları. Herkeste olur öyle. Seneye metal dinlemeye başlarsın sonra başın şişer başka şeyler falan fıstık.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben de tekmiyim die üzülüodum bende bi garipim :) her tarz giriyodu ama yawaş yawaş sanırım rock a doru açılıyorum galiba. özentilik değil ama. çünkü rockçı adam bi başka oluyor clubber adam bi başka oluyor... :) öle bişiler..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 karışık bir playlist işte. hoşuna giden şarkıları sıralamışsın sadece. bazı şarkıları o tarzı sevdiğin için değil, sırf şarkı hoşuna gittiği için dinlersin. rap/hip-hop sevmem mesela, ama cartel, mchammer, run dmc'nin bir-iki şarkısı hoşuma gider. ordaki korn, linkin park, crazy town, limp bizkit, sum41, soad, offspring gibi grupların ağırlıkta olduğunu görünce numetal-punk gibi bir tarzın olduğunu söyleyebilirim[signature][hline]Beş Hececiler
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yaa ezmeyin bniii,bn 17 yaşındayım.Yani fıstık,under 15 flan denilcek kdr küçük diilim.Bn hip-hop_nu metal_punk_alternatif we bilimum beendiim şarkıları dinleyen bi gencim:DTarzım bu galiba we eet coolum yeaaah;)[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... [Bu mesaj Maxuth tarafından 20 Ağustos 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yaa bi şarkı sorcaktm başka topic açmiim dedim... Pentagram-1000 in the eastland adlı şarkısını nerden bulabilirim. Ne ares ne limewire de yok yaa sinir oldm:([signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende var olmadı emule'de arat thousand in the eastland diye[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar