Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz tekken karakteri?

Tekken

Öne çıkan mesajlar

tekken 1-2-3 oynadım ama sonrası hiç oynayamadım, playstationum da olmadığından ancak dreamland'te felan oynamışlığım var işte.

king kolay bir karakter gibi gelirdi özellikle tekken 1'de. ha bi de angel/devil de kolay bir karakterdi.

ama özellikle samurai zırhı, elinde katanasıyla Yoshimitsu'nun hastasıydım. Özellikle bir haraketi vardı, böyle kılıcının üstünde oturur pozisyonda duruyordu sanırım. O hareketini çok severdim.

Sonralarda herhalde böcek kostümü felan almış bu. bir ara gaza gelip resimlerini bulup pcye kaydetmiştim tek tek.
tekken istiyorum ben ya, playstation bulun bana :-P[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

capoera cı kimdi yav bi kız vardı ya böle arap seksi bişi benimki o da adını unuttum :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi eve gidince araştırıyım onu xp için ayrı emulatörler falan var[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...