tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu alan konusunu uzatmaya gerek yok mesh ozetlemis durumu, hata varsa duzeltilir zaten[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hatasız cool olmaz[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herkesin bilmesi gerek bir olayd cunku bak birdahakine adminlerin bile gelebiletisi war buraya actigimiz iyi oldu iste hafta sonu olmaz bide eylulu basil olacak galiba 3-4 u olmasın rockın kok a gidiyorm[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben kesin geliyorum tarih önemli değil. Bu arada zeytinburnunda tulum veriyolarmış o yüzden korkmayın (bu lafım kırmızılara). =)) Çağatay'ın her yeri ağrıyomuş bugün bütün gün evdeydi muaha[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: SirAnubis, 11 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: hatasız cool olmaz zuhaha :D bu arada; guyya ankaradada bole arkadaslar falan wardı bızde gıtcektık de noldu ses soluk cıkmadı bıda, yada cıktıda bızı ekdılermı :D?
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eheheh yapın valla çok eğleniyorsunuz farklı bir eğlence . bizim her round başladığında allah allah allah diye bağırıp boş mermi sıkmamız , vurulduğunda bulşma noktasına gittiiinde dier vurulanlarla dalga geçmek , vurduunda yüzüne gelen o zafer edası falan filan süper zevkli[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aahaha berk yorunge dısı olmus uzhauh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mavi takim rules:P[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 :tebrikz: şakada garip bir sebep[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya tamam anladik alla lalala bizde berk wardı ondan yenildik adam bacagiyla bizim yerleri gosteriyordu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahahaaha adam 0 fragli bile değildi -8 di[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 malkavian neden cıktı yorungeden[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bence malkavian hatalıydı orda adam iyi saklanıyordu ama vuramıyordu doğru düzgün o kadar ilerledik onla iyi av olur ondna önden yollarız fln
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bırak yaaaaaa cacık mı o aheauyheuahueha urza iyi vurdu ztn kemik pantolon turuncu oldu[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fotoda normal duruyor pantalonu ama
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 birde gerçekler var =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 turuncu pantolon ve balon[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya malkavian söyledi üye ol diye oldumda adam cidden çok iyiydi bence pantolonuda gayet temiz baktım şimdi msn den sordum
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ok tmm[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Topic içinde Müthiş paintball dönüşünü ve perişan olmuş insanları tartışalım lütfen arkadaşım.[signature][hline]g3nk.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onu tartışıoruz en çok perişan olan malkavian ahuehuh kemik rengi pantolonu turuncu olmuştu en son[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Perişan olmuş adam görmek istiyorsanız, Gözlükten boyayı yemiş birinin önünü görmeye çalışarak oyun sahasından çıkışını görmeniz lazım ..
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ehehhe o atışı ben yapmıştım sana =P hızımızı alamadık acaip gaz olduk böle delta force ve cs türü bi his yaşadık sixo ile[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 önünü görmeden rasgele taruza gecmek nasıl birsey bilirim (son dakika kırmızı ekran.)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Öne çıkan mesajlar