Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis paintball donusu, perisan olmus insanlardan topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hatasız cool olmaz[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
herkesin bilmesi gerek bir olayd cunku bak birdahakine adminlerin bile gelebiletisi war buraya actigimiz iyi oldu iste hafta sonu olmaz bide eylulu basil olacak galiba 3-4 u olmasın rockın kok a gidiyorm[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
Ben kesin geliyorum tarih önemli değil. Bu arada zeytinburnunda tulum veriyolarmış o yüzden korkmayın (bu lafım kırmızılara). =)) Çağatay'ın her yeri ağrıyomuş bugün bütün gün evdeydi muaha[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 11 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
hatasız cool olmaz

zuhaha :D
bu arada; guyya ankaradada bole arkadaslar falan wardı bızde gıtcektık de noldu ses soluk cıkmadı bıda, yada cıktıda bızı ekdılermı :D?
Mesaj tarihi:
eheheh yapın valla çok eğleniyorsunuz farklı bir eğlence . bizim her round başladığında allah allah allah diye bağırıp boş mermi sıkmamız , vurulduğunda bulşma noktasına gittiiinde dier vurulanlarla dalga geçmek , vurduunda yüzüne gelen o zafer edası falan filan süper zevkli[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
mavi takim rules:P[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
:tebrikz:

şakada garip bir sebep[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
ahahaaha adam 0 fragli bile değildi -8 di[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
bırak yaaaaaa cacık mı o aheauyheuahueha urza iyi vurdu ztn kemik pantolon turuncu oldu[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
birde gerçekler var =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
turuncu pantolon ve balon[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
ok tmm[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
onu tartışıoruz en çok perişan olan malkavian ahuehuh kemik rengi pantolonu turuncu olmuştu en son[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
ehehhe o atışı ben yapmıştım sana =P hızımızı alamadık acaip gaz olduk böle delta force ve cs türü bi his yaşadık sixo ile[signature][hline]Anubis feat. Nilay
  • Yeni Oluştur...