Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 haha sen sus custodem git wow oyna birazdan girip kescem seni tAKA hoca her zaman +1 olarak ben varım paint buluşmalarında bu sefer acımıcam tüm ekonomiyi toplayıp gelcem gerekirse 1000 kurşun alıp fabrikayı kül etcem[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 spatula.[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... [Bu mesaj SirAnubis tarafından 11 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adeksteki bi espri icimden geldi soyledim :P olm berk nargileyede herkes gelmisti bi bu degil :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ona gelmedi satan vardır mutlaka[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vardır kısmet işi bunlar ve spatula[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 su faturası[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya oyunda hersey mantıga sıgabilecek sekildeydi ama benim ally (Malkavian) abi adamla 2 kisi 3 kisiye karsilik verioruz insan siper alinca vucudunu saklar dimi ama bu şahıs vucudunu koruyo ama tek bacagini havaya kaldirio ve karsi takim en az 15 dk o nesnenin ne oldugunu cozmeye calisiyo acaba bir taktikmi bu ??[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 enteresan bi durum tabi[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya öyle değil o yahu birazdan yazcam bi sn[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şimdi biz gidiyoruz arkadaşla ağaca saklandım muhabbeti kurdum fln yanıma geldi ikimiz birlik olduk ilerde birini gördü fln dedi şu ağaca geç bende tamam 3 e kadar say ben fırlıcam beni koru ateş ederlerse dedim bu başladı 1-2 ya aman be ne sayıcam fırla hadi fln bişi dedi ben o anda koştum gittim yattım oraya sonra ordan herşey çok netti ateş ediyorum ama vurulmuyor kimse en sonunda benim arkadaş nasıl olduysa vurdu öldürdü ben sevindim tabi oh be vuruldu adam kalktım ayağa ateş ediyorlar o anda vurulmamak için gene ani bir şekile yattım yüz kısmımla ilgileniyorum o hızda bacağımın teki havaya kalktı ve ben farketmedim tam farkettim indiriyordum Urza vurdu beni meğer orda 3 kişilermiş başından beri oha oldum[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Ağustos 2005 00:44 tarihinde demiş ki: adeksteki bi espri icimden geldi soyledim :P haha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 itiraf etmeliyimki cok keyifliydi oyunlar. 1 kez haince vurulsamda cok keyifliydi. bizim taktiklere uydugu icin tum mavi takima ve vurulma cesareti gosterdigi icin kirmizi takima tesekkurler.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 champion has come! nerdesin yahu gözümüz yollarda kaldı[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kirmizi takim cok cesur masallahlari vardi. da bu kadar cesur olmak iyi degil hehe[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaslarla muhabbete daldik:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kursun gogsumden sekti ve patlamadi cunku been KASLIIYYIIIM[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 *gülmekten geberir* OoOoOo(Resleyin)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kursun dandikmis[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Malkavian, 11 Ağustos 2005 04:34 tarihinde demiş ki: *gülmekten geberir* OoOoOo(Resleyin) geber geber anca geberirsin...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 11 Ağustos 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sana noluyor senin bu topicle alakan yok misafir almıyoruz naş naş pls[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Malkavian, 11 Ağustos 2005 05:46 tarihinde demiş ki: Sana noluyor senin bu topicle alakan yok misafir almıyoruz naş naş pls muahua berk tarafndan dışlandım..yıkıldmmm :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşa bulaşmayın kendi kendine takılıyor[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bir daha yapalım bir daha yapalım. Haftasonu yapalım. Kediyle ben de katılırız.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şakir geliyosa bende gelirim, rakip olcam onna vurucam paso kedi ile şakir aynı takım olsun tam looser olurlar kedi dürüm göbegi yüzünden açık hedef :P zeytinburnunda nerde varmıs yahu evimin dibi sayılır ora geliyom ama hafta sonu olması lazım urza nın heryeri prof olsa kaç yazar be karsısına geçince bişi yapamaz ( sen jozef ben senden daha jozef mi ne bi okul (kal ın ordaki) da yaptıgımız futbol macını hatırlatırım :P )[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dyna çeviklik istio bu oyun[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar