Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis paintball donusu, perisan olmus insanlardan topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@siranubis

abisi o adamda ''ekibin beyni'' imajı var zaten..o strateji hazırlarken kaza kurşunu yemiştir..yada sus lan yeter bu kadar plan hazırladığın tieeeyt diye ekibinden biri kafasına sıkmışta olabilir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Ayakta dolaşıyor dediin şey sanırım..

Adamların base e 7 saniye içinde koşup(50m) sonra geri koşmamsa. Eh be abi orda biraz hızlı koşuodum, oyun sonrası surat kayışından yorulduum anlaşılıyor birazcık :)
Mesaj tarihi:
ghauehauhueh ayak süper ya eski bi jartier reklamı vardı onu anımsaattı bana[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
abi ortadaki bayragi alma olayında ben bunlarin baseinin yaninda bittim asmis bi yerde duruyordum tam dalicam hepsine (alirdim adamlari) oyun bitti dedi hakem dumur oldum adamlar onumde nasil biter :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
exe hayır ya kendim seni izledim resmen yürüyorsun komando gibi sana ateş eden yoktu ya boyun kısa olsa görmüyorlar dicemde[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:

Herşey onunla başladı bizi o bu buluşmaya getirdi işte karşınızda tAKA ve arkasındada MeSH suikast düzenlicek kendisine birazdan[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
o el en kısa süren eldi ztn =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:

Buda işte karizma oynamasını adam gibi bilen birisi Malkavian mış nicki MeSH suikast düzenleyemedi kendisine ve oradan uzaklaştı[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
aheuaheuhauh abi boşsun en çok ölen sensin

+ o kemik rengi pantolona bakmayın öel durduuna turuncu o =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
son resimdede ordan geçermiş görüntüsü vermiş eheh[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
o değidle amma çok çene var hehe bu günde susmadık[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
temiz çocuk taka ehehu[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
Bu arada burdan tAKA ya tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisi öyle bir organize ettiki hem eğlendik hemde ilk defa bi buluşmada tüm patiler gelcem diyip geldi:)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
e be 1 mermi izi varmiydi uzerimde.
temiz girdik temiz cıktık
bi son dakkada kafadan yedik o ayri[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
  • Yeni Oluştur...