Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis paintball donusu, perisan olmus insanlardan topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indoor oldu mu acımıyacagimi simdiden soyluyorum :P

arkadan cakal gibi dolastıgım zaman en eglendigim zamandı herkes bi dumur olmus ates etmeye basladigimda HAAHAH herkes bi yere zipliyo falan koptum orda[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
eetde orda seni gördüm ben de sana konsantre olmaa başladığımda sağ kolumda bi acı hissettim bi sağa baktım execrable ın sırıtan yüzünü gördüm vurulmuştum . ehekhe Can a da söledim o dkr bak adam var BAK BAK BAK bişiler mıyıkladı da geldin sonuçta ama iiyi plan bizde sixomns ile öle gelioduk ehehe geldik hatta capture the flag te[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
anub eylülde okullar açıldıkdan 3-4 gün sonra deyneği bırakacagım. aslında ekim bana en uygun ama siz tarih belirleyin ben kendımı ona gore hazırlarım.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
tmm ztn lafta şuan 2. keisn olucakta tarih lafta , daha kalabalık olursa daha zevkli olur die düşünüorum ama six in anlattığına göre fabrika çok karanlıkmış şimdi düşündümde takımları nerden görcez?[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
Olm karanlık demedim len loş ışık var dedim =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
aheaheh o zmn loş ışık varsa kız arkımı getiriim ben boş mekan asdggd[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
kırmızı olucaz ztn romantik hesabı eheh[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
sizin lisedeki futbol sahası tam komando eğitimi için hazırlanmış gibi. orda çalışırsın aslında[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
ora nere[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
valla bbc ele geçirse ''Eyleme hazırlanan Türk anarşistleri!'' diye çakar başlığı...(elebaşları soldan 3.)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
@mandoo

elebaşı hepöldü =P esas baş urza[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
Heralde hep öldüm..

O bacaklardan vurulmamak mümkün mü vücudu sokacak yer bulamıom bacaklar armut gibi dışarda..

3 kere bacaktan öldüm, 1 omuz, 1 kerede 1 saniye arayla 2 headshot..

5 kere öldüm toplam 7 oyunda heheh..Son oyunda mermi bitti çıktım =)
Mesaj tarihi:
ya ben olayı anlamadım cidden mesh in abisi ayakta dolaşıyor adamı vuran yok ateş eden yok korkuyor musunuz ateş etmeye ben ayağa kalktım bir sahnede resmen vietnam a döndü 50 kişi ateş ediyor gibi koştum koştum vurulmamak için tam ağaca saklancam 3 tane bişi girdi biri arkadan ikisi bacaktan kurşun deli ettiniz beni[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
  • Yeni Oluştur...