ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şimdi bakın, ben mahsuzcuktan öyle kötü oynadım yoksa komanda eğitimi falan varda... Hani üzülmeyin diye ehheahehae
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 indoor oldu mu acımıyacagimi simdiden soyluyorum :P arkadan cakal gibi dolastıgım zaman en eglendigim zamandı herkes bi dumur olmus ates etmeye basladigimda HAAHAH herkes bi yere zipliyo falan koptum orda[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eetde orda seni gördüm ben de sana konsantre olmaa başladığımda sağ kolumda bi acı hissettim bi sağa baktım execrable ın sırıtan yüzünü gördüm vurulmuştum . ehekhe Can a da söledim o dkr bak adam var BAK BAK BAK bişiler mıyıkladı da geldin sonuçta ama iiyi plan bizde sixomns ile öle gelioduk ehehe geldik hatta capture the flag te[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 anub eylülde okullar açıldıkdan 3-4 gün sonra deyneği bırakacagım. aslında ekim bana en uygun ama siz tarih belirleyin ben kendımı ona gore hazırlarım.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tmm ztn lafta şuan 2. keisn olucakta tarih lafta , daha kalabalık olursa daha zevkli olur die düşünüorum ama six in anlattığına göre fabrika çok karanlıkmış şimdi düşündümde takımları nerden görcez?[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Olm karanlık demedim len loş ışık var dedim =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok be aydinlatma var yine kim kime dum duma.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cok romantik bi ortam vuramassiniz birbirinizi[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aheaheh o zmn loş ışık varsa kız arkımı getiriim ben boş mekan asdggd[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Walla hiç sallamam Mavi gördümmü seni de kızıda boyarım direk =D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kırmızı olucaz ztn romantik hesabı eheh[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 komando eğitimine başlıyorum eylüle kadar bittiniz[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sizin lisedeki futbol sahası tam komando eğitimi için hazırlanmış gibi. orda çalışırsın aslında[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 orada gm im kimse yakalayamıyor beni 6 kişi olmadan ezberledm her yerini:)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bide dürüm yemisiz donuste off off[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet 2 tane söyledi birini ağzıyla yedi diğer dürümü naptı acaba muaha[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ora nere[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O dürümün bir tanesi 3 kişilik aslında :)
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla bbc ele geçirse ''Eyleme hazırlanan Türk anarşistleri!'' diye çakar başlığı...(elebaşları soldan 3.)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o dürümü.. öeh be[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @mandoo elebaşı hepöldü =P esas baş urza[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 manyak dürümdü abi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nerenizle yediniz o kadar dürümü[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Heralde hep öldüm.. O bacaklardan vurulmamak mümkün mü vücudu sokacak yer bulamıom bacaklar armut gibi dışarda.. 3 kere bacaktan öldüm, 1 omuz, 1 kerede 1 saniye arayla 2 headshot.. 5 kere öldüm toplam 7 oyunda heheh..Son oyunda mermi bitti çıktım =)
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya ben olayı anlamadım cidden mesh in abisi ayakta dolaşıyor adamı vuran yok ateş eden yok korkuyor musunuz ateş etmeye ben ayağa kalktım bir sahnede resmen vietnam a döndü 50 kişi ateş ediyor gibi koştum koştum vurulmamak için tam ağaca saklancam 3 tane bişi girdi biri arkadan ikisi bacaktan kurşun deli ettiniz beni[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Öne çıkan mesajlar