SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sağdaki dörtlü soldan sağa Ben , Custodem , Malkavian , Mesh[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hic mavi takim ruhu yok o pozlarda :D[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tek mavi benim ztn ordaki eheahah ya esas pozun amacı oydu siz sırıtmışsınız =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eet abi herkes teröristmiş gibi yüzünü falan saklayip zafer işareti yapcakti diye söylendi.. olmamış. "0"[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 0 kişi vurdum her el vuruldum o bacak olayı yüzünden berabere kaldığımız elde vuruldum of[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benim en sevdiğim ksımı Kadıköy de tüfek le dolaşmak, Birde kollarım Müslüm konserinden çıkmış gibi faça içindeydi. Herkes dönüp bakıo birde bakmıomuş gibi yapmaya çalışıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehehe ben de hiç vuramamıştım bizimkinde :) bi kere vurmuştum onda da saymadılardı :D ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehehe ex süperdi kadıköy malkavian ztn hep yerdeydin[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 custo mesh ve malkavianı tanımıştım, 4. kim merak ediordum sadece=) ii ii eğlenmişsiniz, güzel olmuş=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desire_endless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [spo1=Pembe can][/spo][Bu mesaj desire_endless tarafından 10 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla 200 mermi attim ama, bi chemicali vurmuşum, onu da sonradan öğrendim. başkasını vurdum mu bilmiyorum 6 elin 5 inde yattim,yattigim yerlerden de çikmadim, vurulup çikan varsa da bilmiyom heh.. ilk el direk öldüm. 2 kez vuruldum bi de vuruldum diyip hakemin yanima gelip "vurulmamişsin" demesi vardi ki, o an yanimda 3 mavi bana baktiği için pek bi şe değişmedi çiktim dişari :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 z.burnundaki yere niye gitmedniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi daha ki paintball da oraya gidiyoruz.. ben ormani sevmedim, yaprağa dala çırpıya çarpıp patliyor paso mermiler.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 10 Ağustos 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 taka istedi burayı ama burasıda güzeldi eylül de indoor yapıcaz[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uymadi günü mesh haha üsteki olayimi diyosun[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 indoor eylül ortasi gibi büyük ihtimal z.burnunda yine kadikoyden servis.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hehe evet üssün yanindaydim.. urza sen ve biri daha vardi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesh o tek bayraklı roundda geldi bizim base e büyük hırsla ne diye geldi bilmesemde koşarak geldi böle =P ben le çatıştı epey sonra hakem bunu kontrol etti geri kaçtı aynen =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok abi hakem beni kontrol etmedi. ama tek bayrakli oyunun rövanşında arkadan dolandım, paso "ateşkesss ateşkes!!!" sesleri yükseliyordu önümde 3 kişi armut gibi duruyordu ateş etmedim ama. chemical la bakıştık bi süre. el falan salladım sonra kaçtım gittim arkaya. sonrada oynu vermişiz. orda karambol olmasa alirdim 2 kişi en az.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abin değildi abi sendin o bizim base e geldin ben yerdeydim base i koruodum çatıştık senle solumdada kemikıl vardı hakem baktı sana sonra aynen geri =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende gelıyorum bi sonrakine muhteşeme aim'im ve noob power'ımla teror estireceğim.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm hatirlayamadim.. pek base basmadim yani yatmaktan.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Walla ben bir kaç şey farkettim; 1- CS de kolumu çıkarıp saydırırım geyiği; Yalan, bir uzvun ortaya çıkar çıkmaz, Boyanmış bir uzuv haline geliyor. 2- Filmlerde gördüğünüz o silahı omzuna dayayıp nişan alan tipler falan; Yalan, Ağacın şeklini almış vurulmamaya çalışırken nişan almayı bırak silahı doğru düzgün tutamıyorsun bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Depar basıp sizin base e gelen bendim.. Hakem kontrol edince direk geri depar bastım, çünkü direk bütün mavi takım bana dönmüş bakıyordu. Birde mavi takım Aim yapıodu, hatta wall yapan bile vardı. Annamadım sanmayın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nişan almak yalan adam gördünmü saydır hafif yukarı at uzaktaysa yakında isen ztn biliosun yaşadın sana 2 kişi saydırdık 3 mermi =P ama itiraf ediim ciddiim geldiini görmedik hiç birnin en son ayağa kalkarken suratına geldi orda durduk ilerleidk biraz malkaviana 3 lü çektik eheh sonra oyun bitti koulemann bayrağı kapıp basee koştu ben 1 , adam falan kaldı sanıodum onlarda uzakta bi bkatım 4 metre aşşamdan 2 tane kırmızı çıktı hasssss oldum allahtan boyun bitmişti yoksa ilerlicektim vee sonumu düşünemiorm[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar