Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis paintball donusu, perisan olmus insanlardan topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siperden sipere atladik
yada uctuk.. yerdeki ipler sağolsun

o dikenleride ayri bi kınıyorum zaten eve geldigimde heryerimden cıktı[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
bende diken yok aheuah genelde oturduğum için[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
abi banyoya girdim.. küvete bi baktim çamur gibi. acaba suda mi bi şe var dedim.. suyu boşalttım baktım bendenmiş "oha falan oldum"[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
boşver sewer balon ekekeke

taka spatula olayında yoktunuz heuha[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
spatula demeyin abi gulmeye basliyorum uahduahs

ya su resimleri uplayın bikactane koymusunuz msne falan pempe boyayi gorelim can[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
abi video lazim ya.. videodan parçalar alip şöle 50 mb a falan düşürülse daha çok kişi izler gerçi 300-500 mb arasını indirmek yemez herkesin..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
chemin bi arki askeri liseye yazilmak istemis (lise miydi) neyse sırtında kocaman bi dovme varmıs revire yollamıslar revirdeki adam spatulayla kazımıs dovmeyi sdfsd[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
abi spatula ile dövme kaziniyormuş askeri lisede. spatulanin kendisi değil ama işte tıbbi bi malzeme imiş. bizde merak ettik şahsen sorduk soruşturduk ama gülmektende kırıldık yaniş[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
abi chemical ın bi arkadaşını yada tanıdıını askerde mi ne yada skeri okulda rewire yollamışlar dövmesi varmış sırtında onu çıkartmaları için revirde spatula kullanarak dövmeyi çıkartmış aehauehueauhuaehueh

1- spatula ile dövme ?
2- revirde spatula ?[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
3 kişi anlatmak ?[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
olsun ehheha[signature][hline]Anubis feat. Nilay
  • Yeni Oluştur...