CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burda baslayan fikir sayesinde toplanan 12 pati beykoz da paintball a gittik ve 8 oyun sonunda perisan oldu denebilir :P Oyunlar cok zevkliydi ilk 3 herkesin nooblugu uzerindeydi ve saklanacak yerler bilinmiyordu boyle vurula vurula gecti ama sonra zevklendi oyun :P ilk dm yapildi sonra ctf 2 mac ta ortadaki bayragi alma gibisinden bisi yapildi ve en son bi dm daha (son oyun bayaga zevkliydi)... Sahsen az ve oz vuruldum ve 6 kiside vurdum eheh 6v6 yapildi mavi takim kazandi :P biz kirmiziydik Urza proymus haberimiz yoktu ezdi taktikleriyle ehhe onun takımındakilerde kazanmis oldu yoksa biz kazanirdik yaa :D neyse koskaca bulusmada daha 1 resim war uplanana (tovbe tovbe) chem kamera getirmis onla cektik kasete ama 2-3 gunu var dedi:P o yuzden oyunlar bittikten sonra perisan olan paticik [spo1=Suçlular ve teroristler][/spo][signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Mix|MSN|Blogs of my life|MyrandeB@B th3 G3NK
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 son oyunun son dakkasında beni vuranı kınıyorum burdan görüs alanimi komple kapadi [Bu mesaj tAKA tarafından 10 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 soldan 3. kesin teröristtir =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 haha süperdi.. tekrarlicaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yeah gene gene[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tekrarlayacazda kırmızı takım bi kendini toparlasın =)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 soldan 3. mesh in abisi =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o meshin abisi adam gullerle hasir nesir oldu kollari gormen lazimdi ehuuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zhahah kırmızı takıma rambo lazım[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 takimlar değişcek zaten abi.. ezildik resmen öyle böyle değil. 6 oyunda 5 malubiyet 1 beraberlik heh. ayrica soldan üçüncü ile en sağdaki(bendeniz) kardeşiz. yüzüm gözükmüyo gerçi utançtan kapadım ama çok benzeriz :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @taka: urza bize maLkavian size bakalim kim toparlniyor euhuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 soldan sağa sıralasın biri ya video cekimi ufak rotuslardan sonra yayınlanacak.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 denedimde bazılarının nicki unuttum[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 herkes soylesin kendini soldan 6. benim mesela[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi tamamda ben herkesin nicki bilmiyorum sagdakileri biliyorum :D yuzunu kapatan mesh ynndaki malkavian sapkasiyla yuzunu kapatmis olan ben ynmdaki siranubis onu yananindaki arki sonra urza , taka, cagatay:P,kao,meshin abisi:P,nick unkown, chem[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 soldan sağa.. chemical-hatirlamiyom-cengiz(execrable)-kuolemann-unuttum-taka-urza-can(pati değil)-siranubis-custodem-malkavian-mesh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hahah yalnız tum kirmizilar kapamis surati[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sağdan 4. beyaslı benim[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
desire_endless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir dahakine indoor yapalim. ayrica mesh'in dovmeli abisine spatula ile saldiran chem'i kınıyorum burdan fdsg
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @taka benimki de kapalı da ben maviydim =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 desire_endless, can? evet indoor yapcaz bidaha eylulde[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 spatula hauedhsaduhashuas bide sey alet dolabi tugla ile anestezi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 anubis sen niye kapiyosun =)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
desire_endless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet , sagdan 5 ben , artik bende patiyim arada , msnler pm
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @taka kapadım bap ne bilim canla kapadık =p esasta hepiniz kapıcaktınızda poz verdinis[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Öne çıkan mesajlar