Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım ya? Yardım edin biraz lutfen!!

feykhim

Öne çıkan mesajlar

Ya simdi nickimdende anlasilacagı gibi feyk bu nick. cunku az sonra anlatıcaklarımı kimse bilmiyo ve bu formda hem tanıdıklarım var hemde kardesim biliyo beni. o yuzden boyle bi yol sectim. ozur dilerim herkesten. neyse benim soyle bi derdim var.

Ya ben bi akraba kızına aşık oldum. çok yakın bi akraba kızı. ama sadece ben degil oda bana asik. ailelerimizden korktugumuzdan ikimizde acilamadık ailelerimize ve gecen sene ayrılma kararı aldık. ondan sonra benim hayatıma hic bi kız girmedi. oysa beni denemek icin benim inadına gidip bi başkasıyla nişanlandı. yani dediğine göre bu yolu secerse eger benim bi sekilde onu kimseye bırakmıcanı düşünmüş. ama bende yapamadım bişey.aradan baya uzun bi sure gecti biz hiç görüşmedik. birbirimizden iyice sogudugumuzu zannettik ama tekrar bir araya gelince aslında hiçbişeyin sogumadını herseyin eskisi gibi oldunu farkettik. yine eski gunlerdeki gibi beraber gezip tozmaya eglenmeye basladık. ama o iste nisanlı ve kısa bi sure sonra dugunu olucak. ben bu aklıam geldikçe kahroluyorum. tabi aynı sekilde de o. bana sureklı kaçır beni kaçalım diyo. ikimiz de birbirimizi sevdiğimiz halde nasıl başkasıyla mutlu olabiliriz diyo. bense ne olursa olsun artık nişanlı oldunu ve onla evlenmesini soyledim. oda bile bile beni bi başkasının kollarına nasıl atarsın diyo. seni bu kadar severken nasıl başkasıya evlenebilirim diyo. sen olsanda yanımda olmasanda ben kaçıcam diyo. ya napıcaz ya. ailelerimiz bi duysa zaten eminim ikiizide mahvederler. çünkü hiç ama hiç akıllarından geçmez birbirimize boyle duygular beslediğimiz. ya çok seviyorum ama ailemden de vazgeçemiyorum. sadece kendi ailemden değil dedim ya onun aileside çok ama çok yakın akrabam. babası bana deseki hiç mi utanmadın ben yaşayamam. ama çok seviyorum ya. napacam bilmiyorum. unutmak istiyorum ama unutamıyorum. görüşmiyelim diyz birbirimizle ama dayanamıyoruz hergun ya konuşuyoruz ya msjlaşıyoz ya msnde görüşüyoz. sonu nolacak bilmiyorum.

bunu burda anlatmamın en önemli nedenide artık patlama noktasına geldim cünkü bu ilişkiyi kimselere anlatmadım kimse bilmiyo. rahatlamak istedim. ne yapayım ya her ikimizinde ailesini ezip bi kenara atalımmı yoksa ikimizin mutluluğu için beraber kaçıp bidaha ailelerimizle görüşmiyelimmi. çok zor ya:-(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hiç bi sevgi hiçbi aşk sonsuza kadar süremez derim ben akrabaysan da ayrıl yane aileni kaybetmek doru diil ki sen zaten bunu istemiosun unut demek kolaydır her zaman biliorum kolay kolay unutulmazz bilirim ancak acısınıa katlan yoksa bedeli daha büyük olurr ya şimdi çekcen acıyı ya da ölene kadar pişmanlık yaşıcan karar sana kalmış bnm açımdan görünenler bunlar tabe söleyebilceklerim de...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 23 Ağustos 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
ne derecede akraba
kan bağı çok mu kuvvetli

evet biraz baya kuvvetli. anne ve babalar kardeş
off ya valla bilmiyorum napıcam. aklım olmaz kesinlikle diyo ama kalbim tam tersini. ya bide çok korkuyorum kendisine bisey yapar diye. o zaman daha kotu olurum. :-(
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo abi bu derece yakınlıkta sizin iş çok yanlış ya..kızında bu durumn ciddiyetini anlaması lazım ama ya...bak bnce herşey kafada bitio abi yapamıom edemiom yerine yapıcam unutucam de kıza da bu yönde davran eğer kız bırakamıosa sen kötü davran fedakarlık yapıp bırakıomuş gibi yapma istemiorum ailem daha değerli de bari de kız da kendine zarar vermesinn ama tabi beni kötü görmesine dayanamam dersen orda bnm sözlerim biter ...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 23 Ağustos 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
bencede ayrılmalısınız...
yukarıda bırı demıs sonsuz ask gıbısı yok
cok zor olur ama atlatırsın

kesinlikle katılıorum (bu arada Kızmısın die sormassın artık herhalde ivy cim)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 23 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
ırz düşmanımısın başka kız mı yokdu ...tobe daha neler duyucaz...

ırz dusmanlığıyla ne alakası var. tek taraflı bisey degil anlamıyomusun. ustelik onun anne ve babası da aynı bizimki gibi yani akraba yakınlık durumları.

[Bu mesaj feykhim tarafından 23 Ağustos 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj feykhim tarafından 23 Ağustos 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 23 Ağustos 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
bencede ayrılmalısınız...
yukarıda bırı demıs sonsuz ask gıbısı yok
cok zor olur ama atlatırsın

ya işte ben bi şekilde atlatırım çünkü daha oncede kendimi sogutmuştum ama olmadı. evlilik fikrini duydukça bi acayip oluyorum. benim korkum o inşallah kendisine bisey yapmaz.
yinede tesekkürler en azından simdiye bu kadar kimse seviyosan gidin kacın demedi. bu belki daha iyi oldu. tekrar tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

eger kiz kuzenin falansa hic dusunme ayril yok daha uzak bi akaraba ise pek bi onemi yok egerki evlenirseniz cocugunuz falan olursa sakat dogma ihtimali %10 larda olur minimun yani bu riski goze alicaksan sen bilirsin sakat insanlarla ugrasmak pek kolay bir sey degil hem dogabilcek sakat cocugada haksizlik etmis olursun onu bir onur boyu o sekilde yasamaya mahkum etmis olursun

PS: lakin tip ilerledi artik sakat dogacak cocuklari onceden haber veriyorlar. Fakat her zaman %100 degil sonuclar[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...