Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Arkadaşlar hani Varya kalmira tr-gamenin agras daki Clientlar değişik yani Şu Hİts Paperdoll Fln Onları Nerden BUlurum Agras ve Kalmiranınki Çok Hoş Ole Biş Varsa Bana Göndere bilirimisn ?[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kasma sen boşuna bunları direk vaz geçeçen VB ile yapılır sanırım[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yaw HAzır lazım Bana bende Bılııyom Zor Bişey olduğıunu ama Otlanacaz İşte :)[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sadece verdata editlemen lazim, vb falan degil. Son zamanlarda tartisildi bunlar, biraz bakinirsan bulabilirsin sanirim. Mullardan anlamiyorum ben.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bacyo kızma hemen ben vb die bilyom elleelle ![hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya bilmeden atlamayın allaşkına çok kolay bi iş o sadece biraz resim çizme kabiliyeti istio yada yaratıcvılık gerisi çok kolay hazır bulabilceeni sanmıyorum ama michelangelo adlı programla istediin edit i yapabilirsin...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 db source'dan michelangelo'yu çek. onunla ilgili bi thread var oku orayı. psp veya photoshop falan kullanarak çok kolay yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 verdata.mul ile oynaman gerek bunun icin paradise uo mul edit programını cekmen lazım daha sonra paintshop pro veya photoshop bulamazsan ve cizim kabiliyetin iyiyse paintte .bmp yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Evet Tmm ilk ,ndirdiğim prg ile olmuyor senin dediğin Prg yi nerden bulucam bi link verebilirmisiniz photoshop kolay halledecek ark adaslar ve reklamcılar var .[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yukarida stick var ama neyse. www.dbsource.net hazir verdata veya edit icin gerekli proglari bulabilirsin.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ciz resmi avatarpatch programı ile bazı bilgiler girip scp'ye yapılıyo istede grafik çiziminizin iyi olması lazım[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar